Restorasyon bitti :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mjeliada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 151
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,700
Ynt: Restorasyon bitti

versus' Alıntı:
Ada hanım, öyle demeyin :
işte altınızda ki Zj olunca sanırım böyle oluyor
Zj'nin güzelliğine güzellik katmışsınız diyelim ;D ;D ;D

peki bakalım

Arkadaşlar duyuruyorum ;

Aracım bugün muayeneden tam kusursuz ( hafif kusur bile olmadan ) geçmiştir. Böyleliklede restorasyonum resmen bitmiştir

( 2 3 daha harcayacagım boya , 4 helezon-amortisör filan akıllanmam ben )

Etiketler

Tamam artık Off Road modifikasyonuna başlayabilirsin

ict3055' Alıntı:
Tamam artık Off Road modifikasyonuna başlayabilirsin

tam orjinal hale getirdiğim zj mi çamurun içinemi sokacagım? hiç sanmıyorum şimdi tam anlamıyla görsel olarak ta 0 halde zj yaratmak amacım

güle güle kullan bıde yıkatsaydın şu arabayı ;D ;D ;D

Eveeet fotograf fotograf... Hemde yıkanmış halde

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

güzel olmuş güle güle kullan aracını

bu arabaya yeni sinyaller yeni köşe farları ve yeni farlar lazım bence. stoplar ise sökülmeli sirkeli sıcak su ile iyice çalkalanıp temizlenmeli sonrada dışı meguiars plastix ile cilalanmalı.

unal' Alıntı:
güzel olmuş güle güle kullan aracını

çok teşekkür ederim
KLL' Alıntı:
bu arabaya yeni sinyaller yeni köşe farları ve yeni farlar lazım bence. stoplar ise sökülmeli sirkeli sıcak su ile iyice çalkalanıp temizlenmeli sonrada dışı meguiars plastix ile cilalanmalı.

daha görsel kısmına çok vakit ayıramadım. aracın jantlarından tutun farlarına boyasından tutun reflektörlerine farlarına herşey temizlenecek yada değişecek

mjeliada' Alıntı:
çok teşekkür ederim
daha görsel kısmına çok vakit ayıramadım. aracın jantlarından tutun farlarına boyasından tutun reflektörlerine farlarına herşey temizlenecek yada değişecek

güle güle kullan.....ama bu gidişle zaten yarım zj parası harcadın,tam zj'ye ulaşacağın aşikar. .............

ada hanım aracınız çok güzel olmuş namını dışarıdanda duyduk... güle güle kullanın... ayrıca gezenbilirin offroad kısmının zj den anlayan ( benden çok çok iyi ) tek hanımefendisi olarak kadınlar gününüz kutlu olsun.... erkeklerin tekelindeki olduğu sanılan nice konuda nice başarılara... saygılarımla

ah gerçekten teşekkür ederim çok incesiniz keşke gelseydiniz pazar günü

teşekkür ederim .. gelmek isterdim ama arabam arızalı ada hanım levent beyle onu konuşuyorduk tribünler arızalı gibi görünüyor ..

mtyarga' Alıntı:
teşekkür ederim .. gelmek isterdim ama arabam arızalı ada hanım levent beyle onu konuşuyorduk tribünler arızalı gibi görünüyor ..
türbin arızası... ne gibi belirtiler var bende de ondan şüpheleniyorduk krank kasnagından olduğu ortaya çıktı. sorun sadece vibrasyonsa eger

maalesef benim aracın arızası şanzumandan... kalkışta zor hareket ediyor, giderken bağırıyor fakat gitmiyor, yokuşlarda neredeyse duracak hale geliyor.. levent bey 2000 lira sıkıştı dedi şanzumana ( mi :'( mı bilmiyorum ama ) hayırlı olsun artık... başa gelen çekilir....