Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan New Life Mimarlık Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,714
Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :smiley:

En alt resimdeki hard topu çok seviyorum. Giresun fatsa yöresini gezerken hurda halde boş bekleyen bir kaç tane görmüştüm. Kesinlikle bir tane alacağım.

Etiketler
nasıl

Bu tasarım bana defender ı andırıyor. Avcı iseniz yada bu tarzı beğeniyorsanız olabilir ama cadde tarzının çok dışında bence cj nin :smiley:

Abi bu görüntü bana biraz da Land Cruiser'ı andırıyor. Hoşuma gidiyor aslında. Cam bölümler tam benim gıcık zevkime göre :D Bu gidişle bir tane de cj 8 veya cj 7 alacağım. 5 zaten küçük geliyor. 5'e arkadaşları koyarım. 8'e de ekipmanları doldururum kamp için :D

Bu konular hep ben cj satınca açılıyor zaten ;D ;D ;D
karavan konusunda bana da mantıklı geliyor ama boş bir şey yapılamaz fren sistemli gerekirse çift dingil makaslı bir şey yapılması lazım devrilme riski var Allah korusun.
Onun dışında cj8 güzel bagaj konusunda hiç üzmek park yerin varsa düşünme bu cj6 orijinal hardtop benimde hoşuma gidiyor bi aralar swat diye araç vardı çok takmıştım kafayı zırhlı gibi duruyordu resmen ;D
İsrafil abi elinde ki aracın kıymetini bile 10 cj ye değişme maşallahı var aracının ömürlük olur inşallah :smiley:

abi yeni konu açıyorum. Arkadaşımıza ayıp olmasın. Adamın konusunu dağıttık. Kusura bakmasın.

ercan yapmışsın aracını 10 numara dersin tabi karavanda kamp da :smiley:)) senin araça hiçbişe yapılmaz ercan paşa paşa bin kampına da git dağınada cık :smiley:) son zamanlarda kullandığım en güzel cj lerden birisiydi hele cj8 olarak uzun zamandır bu kadar keyifli araç kullanmamışdım :smiley:) izafel ercan gibi yapacaksan aracını kesinlikle cj8 yap senelerce bin sorunsuz istediğin yük de koy malzemeyi de insanı da

unal' Alıntı:
ercan yapmışsın aracını 10 numara dersin tabi karavanda kamp da :smiley:)) senin araça hiçbişe yapılmaz ercan paşa paşa bin kampına da git dağınada cık :smiley:) son zamanlarda kullandığım en güzel cj lerden birisiydi hele cj8 olarak uzun zamandır bu kadar keyifli araç kullanmamışdım :smiley:) izafel ercan gibi yapacaksan aracını kesinlikle cj8 yap senelerce bin sorunsuz istediğin yük de koy malzemeyi de insanı da
Kral abim benim teşekkür ederim iyi yorumların için, senin gibi bir üstaddan bunları duymak gurur verici.
Senin apachi yi de merakla bekliyorum

estafurullah ercan gördüğüm neyse onu söyledim hoş bazen söylediklerimizden dolayı araç sahipleri hoşnut olmuyor ama ne yapalım :smiley:) apaci umarım bayram hediyem olur kendime hep beraber görürüz demişdim evrak işi var çözemediler daha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,956
Kayıtlı Üye Sayımız
166,718
Kaydolan Son Üyemiz
King Fisher

Çevrimiçi üyeler

Geri