Resmi Kurumdan Toyota Hilüx

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scrambler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,142

scrambler

Kamp II
Mesajlar
474
Tepkime Puanı
2
Yer
yalova
Web
www.senoz.net
arkadaşlar önümüzdeki hafta resmi kurumdan çıkma toyota hilüx satışa sunulacak. model tam belli olmamakla 87-88 olacak sanırım renk beyaz. ilgilenen arkadaşlar bana özelden ulaşırsa kendilerini direk araç sahibine yönlendiricem.
 

Etiketler






Ynt: Resmi Kurumdan Toyota Hilüx

defender ihalesi olan yerlerdende haberiniz olursa lütfen paylaşırmısınız
 

Ynt: Resmi Kurumdan Toyota Hilüx

valla aynı kişide defander var beyaz uzun. ama fiyatı bana çok gibi geldi , gerçi defander kaç para ediyor bilmiyorum aracın durumu fena değil.
 


Ynt: Resmi Kurumdan Toyota Hilüx

şu ara arazi aracı satın almak istiyorum ve ciddi arayış içindeyim haberdar ederseniz sevinirim teşekkürler
 

Ynt: Resmi Kurumdan Toyota Hilüx

fiyatın 10 tl olduğunu biliyorum tabiki pazarlık payıda vardır. araç uzun beyaz çok fazla işi yok ve benzinli. resimleri var bende inşallah yarın akşam siteye koymaya çalışırım.
 



Ynt: Resmi Kurumdan Toyota Hilüx

malesef bilgi sahibi değilim. ama ankarada resmi kurum ihalelerinden arac alıp satan arkadaşlar var ve bizden ucuza mal ettikleri kesin. direk onlarla irtibata geçmek belki size daha cazip olabilir.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,507
Mesajlar
1,519,012
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst