Resimler Görünmüyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Papus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,794
Ynt: Resimler Görünmüyor.

TezzMertek' Alıntı:
Şu an yeni fotoğraf yükleme de sorun yok.
Yoksa var mı.??

Eski fotolar bakım sebebi ile görünmüyor.

Yeni yüklenen fotolarda sorun yok diye büyük uğraşlar sonucu yazdığım Tanzanya-Zanzibar ve Prag ile ilgili son iki gezi yazımı da yükledim ama henüz 10 gün önce yüklediğim fotolar bile gözükmüyor.Daha gezi yazısını bitirmeden fotoğraflar yok oldu. Hatta aynı gün yüklediğim fotoların yarısı gözüküyor yarısı gözükmüyor.Görünce çok canım sıkıldı .Bu nasıl bir teknik arıza içinden çıkamadım. Ben bu sayfalarımı derslerimde öğrencilerimle paylaşabilmek için oluşturuyordum ama gerçekten artık bu durum çok can sıkıcı oldu. Her gün defalarca heyecanla baktığım siteye bakmak bile istemiyorum.Lütfen artık sorun neyse halledin. Halledemiyorsanız da en azından olmuyor diye bilgi verin de boş yere uğraşmayalım.
Aşağıdaki sayfama bakarsanız aynı gün içinde yüklenen fotoların yarısının olmadığını göreceksiniz. Üstelik de boyutları küçülterek yüklüyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98208.90

Etiketler

:D Görünenlerde gitti. Sedat hocam sorunun cözülceginden süpemiz yok ama görünenlerde gidince ben de bu sefer biraz korktum :smiley: Umarım en kısa sürede hal olur sorun

enverdede' Alıntı:
Ne güzel...sıkıntılarımızı da paylaşıyor olabilmek.Mesajların havada asılı kalmadığını görebilmek.Açıklama ve gayretleriniz için teşekkür ederiz.Amaç çıta yükseltmek....

Dediğim gibi sıkıntı hepimizin sıkıntısı. Hepimiz burada paylaşımların veriminin ve kalitesinin artması için çabalıyoruz. Anlayışınız için çok teşekkür ederim.

edebiyatçı' Alıntı:
Yeni yüklenen fotolarda sorun yok diye büyük uğraşlar sonucu yazdığım Tanzanya-Zanzibar ve Prag ile ilgili son iki gezi yazımı da yükledim ama henüz 10 gün önce yüklediğim fotolar bile gözükmüyor.

Yüklenen hiç bir fotoğraf kaybolmadı, hepsi yedekleriyle beraber sunucuda duruyor. Yaşattığımız aksaklık için çok ama çok özür dileriz. Yazılımcı arkadaşlar sorun üzerinde çalışıyorlar. En kısa zamanda çözüme kavuşarak telafi edeceğiz. Sizlerden tek beklentimiz anlayış ve sabır...

Tekkral' Alıntı:
:D Görünenlerde gitti. Sedat hocam sorunun cözülceginden süpemiz yok ama görünenlerde gidince ben de bu sefer biraz korktum :smiley: Umarım en kısa sürede hal olur sorun

Aman hocam korkulacak birşey yok çok şükür ama dediğim gibi az biraz daha sabır :smiley:

Sağlıcakla,
Sedat

Arkadaşlar merhaba,

Nihayet dün gece itibariyle görsellerde yaşadığımız sorun çözülmüştür. Hepimize büyük geçmiş olsun diyorum :smiley:

Bu arada fotoğrafı görünmeyen konular varsa lütfen bana özel mesajla iletin hemen müdahale edelim...

Sağlıcakla,
Sedat

vay be sonunda bee süper oldu bu haber şimdi,moralim düzeldi resmen teşekkürler emekleriniz için yani ipten almak gibi bir durum bana göre good job abi good job..:smiley:

Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Siteye girme isteğim bile azalmıştı şu fotoğrafların görünmemesi yüzünden...

Daha önce okuduğum,takip ettiğim Eski gezilerin fotoğrafları silinmiş görünmüyor,yokmu bunun çaresi,onca emek boşa gitmiş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR