Resimler Görünmüyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Papus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,796

Etiketler
Ynt: Resimler Görünmüyor.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96266 bu topiği okuduğumuzda sizin haklı gururunuza forum üyesi olarak bizde ortak olmuştuk,ancak şimdi gözlemliyoruzki bir yerlere ulaşmak kadar sizi o yerlere ulaştıran unsurlarıda elde tutmak önemli.Bir çok paylaşımda bütünü oluşturan Fotoğrafların görünmemesi sorunu ,bir çok kez yaşanmasına rağmen,ilk kez bu kadar uzun sürmüş (yaklaşık 30 gün)ve nekadar daha süreceğide bilinmeze doğru gitmektedir,Her nekadar amatör ruhla ,belli bir özveriyle,gönüllülük esasıyla yürütüldüğünü bilsekte işlerin,en azından altından kalkılması zorlaştıysa bir duyuru yapılarak yardım için yeni gönüllüler aranma ve yardım alma yoluyla daha hızlı bir çözüm bulunamazmı bu teknik soruna,katılımcı arkadaşlar içinde yardım alınabilecek çok forum üyesi vardır umarım.Bu kalitede ,bu kadar yüksek katılımcısı olan bu forumun geriye adım şansı kalmamıştır bence.....Saygılar....''Söz uçar, yazı kalır.''
Sedat bey'',Resim uçar,yazı kalır'' olarak değişmez umarım :D

Deneme resim görünüyorsa elma görünmüyorsa armut :smiley:

e350 tamir sağ.jpg

:smiley:

bayram bayram güldürdünüz beni.

Forumda eski konulara ait tüm fotolar görünmüyor.

Toplamda 300 GB yer kapladığı için tüm fotolar tek tek küçültülüp yeniden yüklenecek . (Otomatikman herhalde)

Bende diğer üyeler gibi bekliyorum. Bu arada yeni konu açıp dağ maceralarımız eklemekten geri kalmıyorum.

İyi Bayramlar tüm üyelerimize.

?yi Bayramlar.jpg

o halde yeni bir teklif,ben gibi acemi pc kullanıcılarına,sizin indirmeye çalıştığınız boyutta yüklemeyi bir başlık açarak öğretiverecek birileri yokmudur forumda...Daha az yer kaplayacak boyutlarda yüklersek böyle tekrar işlemine gerek kalmaz 'mı mesela ???

Enver bey,

Artık sistemimiz otomatik olarak fotoğrafları boyutlandırarak küçültüyor.

5120 KB boyuta kadar olan fotoları rahatlıkla yükleyebilirsiniz.

Ayva.. :smiley:

Ekli dosyalar

• Ayva Tatlısı Dersem ÇIk.JPG
    Ayva Tatlısı Dersem ÇIk.JPG
    48.5 KB · Görüntüleme: 180

İzmir'e gelirseniz neden olmasın.?

Lakin benim favorim bol acılı Biber Dolmasıdır.
:smiley:

Biber Dolma Yapımı 005.jpg

Fotolar - 020.jpg

IMG_0096.JPG

IMG_0003.JPG

IMG_0635.JPG

Çok teşekkürler. Hepsi enfes görünüyorlar. Not: bu mesajı üçüncü kez gönderemiyorum :(((

Arkadaşlar merhaba,

Haklı endişelerinizi anlıyorum, 7 yılda oluşturulmuş böyle bir arşivin görüntülenememesi hepimiz için sıkıntı... Sevgili Murat arkadaşımız "tek tek elle düzeltiliyor" diye yazmış ama ufak bir yanlış anlama olmuş :smiley: Bugüne kadar foruma yüklenmiş toplamı yaklaşık 300GB boyutunda 3 milyona yakın görsel var ve bu kadar dosyanın optimizasyon işleminin bir kaç günde bitmesi elbette beklenemez.

Yaşanan bu "geçici" sorun, forumun performansını ve kullanılabilirliğini artırmak için yapılan çalışmalardan biridir. Çoğumuzun tatilde olmasını fırsat bilerek temmuz ayında başlayan çalışma için çok az bir zaman daha görsellerden mahrum kalacağız.

Bu arada foruma fotoğraf yüklemede bir sorun olmadığını da belirtmek isterim... Anlayışınız için teşekkür eder, hepinize keyifli bir hafta dilerim.

Sevgilerimle,
Sedat

sedat bey resim gözükmem durumu ne kadar daha sürecek bilgi verirseniz memnun olurum

Arkadaşlar merhaba,

Bu sorun sadece sizin değil, elbette hepimizin canını sıkıyor. Sunucudaki en küçük bir bağlantı kopması, optimizasyon işleminin en baştan başlamasına sebep oluyor. Sunucu sponsorumuz olan Veriteknik şirketinin sahibi <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=115234">Cem</a> arkadaşımız bir süredir farklı bir yöntem deniyor ve sorunun bir hafta içinde çözüleceğini tahmin ediyorum.

Yaşanan sıkıntılar nedeniyle özür diliyor, sizlerden çok az bir süre daha sabır göstermenizi rica ediyorum.

Sevgilerimle,
Sedat

yol' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Bu sorun sadece sizin değil, elbette hepimizin canını sıkıyor. Sunucudaki en küçük bir bağlantı kopması, optimizasyon işleminin en baştan başlamasına sebep oluyor. Sunucu sponsorumuz olan Veriteknik şirketinin sahibi <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=115234">Cem</a> arkadaşımız bir süredir farklı bir yöntem deniyor ve sorunun bir hafta içinde çözüleceğini tahmin ediyorum.

Yaşanan sıkıntılar nedeniyle özür diliyor, sizlerden çok az bir süre daha sabır göstermenizi rica ediyorum.

Sevgilerimle,
Sedat
Ne güzel...sıkıntılarımızı da paylaşıyor olabilmek.Mesajların havada asılı kalmadığını görebilmek.Açıklama ve gayretleriniz için teşekkür ederiz.Amaç çıta yükseltmek....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri