Resimler Görünmüyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Papus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,794
Ynt: Resimler Görünmüyor.

aymeka' Alıntı:
ara ara denk geldiğim sorun. fakat hala devam ediyor mu merak ediyorum ve ayrıca facebook grubu ile alınan mesajları kontrol ediyor musunuz?
Resimleri hala göremiyorum sorun devam ediyor

Etiketler

aymeka' Alıntı:
ara ara denk geldiğim sorun. fakat hala devam ediyor mu merak ediyorum ve ayrıca facebook grubu ile alınan mesajları kontrol ediyor musunuz?

Facebook üzerinden yollanan mesajlar da denetime tabii tutuluyor.

TezzMertek' Alıntı:
Facebook üzerinden yollanan mesajlar da denetime tabii tutuluyor.
sorunum için bir mesaj yollamıştım facebook hesabınız üzerinden, çözdüm ama merak ettim ayrıca. teşekkürler.

yol' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Sunucuya yüklenmiş fotoğraflarla ilgili bakım çalışması yapıldığından bir kaç gün daha görüntüleme sorunu devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, aksaklık için özür dileriz.

Sağlıcakla,
Sedat

Konu web adres;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97302

Mrb...Bu sitenin en büyük özelliği resimli anlatımlar ve örnek fotoğraflar.... Bir anda herşey sevimsiz oldu...4.Temmuzda festival tatili denilerek çare bulunmadığı belirtilmişti. Aradan 20 gün geçti hala sorun çözülmedi....Acaba sorun nedir ? Eski ve yeniden faydalanacağımız o kadar çok döküman varki !!! :eek: ::smiley: :-\ :( :mad:

Ben buna benzer bir konuyu 8 ay önce açmıştım ve bu konuda bir arşın bile yol alınmış değil
Sizce kimin umrunda !

edebiyatçı' Alıntı:
Yeni yurt dışı gezilerimi yazmak için bu sorunun hallolmasını bekliyorum. Umarım uzun sürmez.

Şu an yeni fotoğraf yükleme de sorun yok.
Yoksa var mı.??

Eski fotolar bakım sebebi ile görünmüyor.

gunaydin5ji.jpg

Yeni fotograf yuklemede veya yakin zamanda yuklenen fotograflarda bir sorun yok, fakat eski hic bir fotograf gorunmuyor. Herhalde kaldirip altinin tozunu alirken yerine koymayi unuttular :smiley:

Tabi ozellikle tamir vsvs referans olan fotograflarin olmamasi siteyi referans olarak kullananlarin islerini epey bir zora soktu. Ama pek kimsenin ses cikarmadigini goruyorum ki aslinda bu da kotuye isaret..

Kolay gelsin

cakir06' Alıntı:
fotoları görüntülemedeki sorun hala devam ediyor

Aynen.

300 GB boyutlarına ulaşan resimlerin tekrardan düzenlemesi yapılıyormuş.
Bakımın bitmemesi en çok mesaj yazıp en çok foto yükleyen biri olarak en çok beni üzüyor.

Açmış olduğum konuların çoğu fotoğraflar ile zenginleştirildiği için.
Elden beklemekten başka bir şey gelmiyor.

Teknik Admini yeterince dürtüklüyoruz zaten.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Aynen.

300 GB boyutlarına ulaşan resimlerin tekrardan düzenlemesi yapılıyormuş.
Bakımın bitmemesi en çok mesaj yazıp en çok foto yükleyen biri olarak en çok beni üzüyor.

Açmış olduğum konuların çoğu fotoğraflar ile zenginleştirildiği için.
Elden beklemekten başka bir şey gelmiyor.

Teknik Admini yeterince dürtüklüyoruz zaten.
;D
teşekkürler ilginiz için

Bu site ileride yapacağım motokaravan için bulunmaz bir kaynaktı benim için. Tüm emeği geçen arkadaşlara resimler için teşekkür ederim. Ancak asıl önemli olan fotoğraflar ve onları göremiyoruz. Uzun süredir bakım olduğunu biliyorum ancak ne zaman sonlanacağı belli değil. Sitenin iletişim bölümünden sorunu bildirdim ancak bana bir dönüş olmadı. Gerçekten çok üzücü bir durum. Acaba bilgisi olan yokmu sorun hakkında ?...

Uzun zamandır siteyi ziyaret edemedim son mesajlara baktığımda fotoları bende göremedim.Merakla bekliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR