Sunucuya yüklenmiş fotoğraflarla ilgili bakım çalışması yapıldığından bir kaç gün daha görüntüleme sorunu devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, aksaklık için özür dileriz.
Mrb...Bu sitenin en büyük özelliği resimli anlatımlar ve örnek fotoğraflar.... Bir anda herşey sevimsiz oldu...4.Temmuzda festival tatili denilerek çare bulunmadığı belirtilmişti. Aradan 20 gün geçti hala sorun çözülmedi....Acaba sorun nedir ? Eski ve yeniden faydalanacağımız o kadar çok döküman varki !!! : :-\
Yeni fotograf yuklemede veya yakin zamanda yuklenen fotograflarda bir sorun yok, fakat eski hic bir fotograf gorunmuyor. Herhalde kaldirip altinin tozunu alirken yerine koymayi unuttular
Tabi ozellikle tamir vsvs referans olan fotograflarin olmamasi siteyi referans olarak kullananlarin islerini epey bir zora soktu. Ama pek kimsenin ses cikarmadigini goruyorum ki aslinda bu da kotuye isaret..
300 GB boyutlarına ulaşan resimlerin tekrardan düzenlemesi yapılıyormuş.
Bakımın bitmemesi en çok mesaj yazıp en çok foto yükleyen biri olarak en çok beni üzüyor.
Açmış olduğum konuların çoğu fotoğraflar ile zenginleştirildiği için.
Elden beklemekten başka bir şey gelmiyor.
300 GB boyutlarına ulaşan resimlerin tekrardan düzenlemesi yapılıyormuş.
Bakımın bitmemesi en çok mesaj yazıp en çok foto yükleyen biri olarak en çok beni üzüyor.
Açmış olduğum konuların çoğu fotoğraflar ile zenginleştirildiği için.
Elden beklemekten başka bir şey gelmiyor.
Bu site ileride yapacağım motokaravan için bulunmaz bir kaynaktı benim için. Tüm emeği geçen arkadaşlara resimler için teşekkür ederim. Ancak asıl önemli olan fotoğraflar ve onları göremiyoruz. Uzun süredir bakım olduğunu biliyorum ancak ne zaman sonlanacağı belli değil. Sitenin iletişim bölümünden sorunu bildirdim ancak bana bir dönüş olmadı. Gerçekten çok üzücü bir durum. Acaba bilgisi olan yokmu sorun hakkında ?...