Ranger'a Ne Yapmalı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleimana Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,900
Ynt: Ranger'a Ne Yapmalı?

Arkadaşlar bu donanımlardan önce rangerların altında şaftın bağlantı yerlerinde gres pompasıyla yaglanması gereken 5 nokta var bunları servise bırakmadan 6 ayda bir yağlarsanız menfaaatinize olur bilginize....

Etiketler

Var kardeş şaftın bağlantı yerlerinde arada dikkatli bakarsan sibob başı gibi görürsün

merhabalar arkadaşlar,
benim aracım 2009 model 4x2 hi rider yodan çok çıkarım.o nedenle aracıma vinç taktırmayı düşünüyorum nası olur?
acaba deneyen oldumu.ha birde telsiz olayı hakkında bilgi veren olursa sevinirim.
sağlıkla kalın.

merhaba arkadaşlar szuki vitaradan 4x2 ranger'e döndüm artık sorunlarımı sizlerle paylaşıcam 4x2 2000 model hakkında bilgi almak istiyorum .teşekkürler iyi günler

teşekkür ederim niyazi kardeş . yanlız rolantide araba çok titreme yapıyo acaba normalmi yoksa ben suzuki ye alıştım benzinli arabadan sonra banamı öyle geliyo . şidilik tek rahatsızlıyım ondan .

Merhaba arkadaşlar,
RANGER'A NE YAPMALI topiği boş kaldı iki şık var, ya rangere birşey yapmaya gerek yok, yada herkes ranger'ini sattı.
Hadiyin arkadaşlar yarım bekliyorum sizden,
Fiber kabin kapatıp üzerine sepet monte eden arkadaşımız varmı?
4X2 araca tamponu sökmeden vinç takan arkadşımız varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Kalın sağlıcakla.

Merhaba arkadaşlar, arabamı satıyorum isterimki bir dost alsın.
2009 model 4X2 Ranger Hi-Rider, XLT, otomatik, siyah, bilenler zaten bilir ful bir araba 17.400 (onyedi bin dörtyüz) km de kapalı fiber kabini var ruhsata işli.Sigara içilmemiş, kapalı otoparkta duruyor.Çizik filan yok sigara içilmemiş, yiyecek yenilmemiş, koltuklara kendi döşemesine uygun renkte kılıf diktirdim.Lastik filan hiç bir masrafı tok.Bakımlı bir araba.
Değişenler;10.000 km bakımda yağlar ve yağ filtresi 16.000 km de hava filtresini değiştim yakıt filtresi için 20.000 km olsun o zaman dediler.
Satma sebebim personel servisi için minibüs almak.İsteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir konuşuruz.
Kalın sağlıcakla.

Ranger'ciler nerelerdesiniz?
Bakın bir seneyi geçti hiç kimseden ses yok.
Kimse arabasına birşey yapmadımı?
Ben arabamı 4x4 haline getirmenin yollarını aramaya başladım.2009 model otomatik şanzımana uygun arazi şanzımanı ve ek malzemelerini arıyorum.
Kafaya koydum 4x2 ranger'imi 4x4 ranger haline getirip önüne ve arkasına vinç takacağım.
Bu konuda işi bilen arkadaşlardan destek istiyorum.
Türkülerle ve sağlıkla kalın.

Gercektende ranger forumu cok sessiz.aslında arac sayısı oldukca fazla.bendede 2011 ranger xlt automatic var.aracımın arka tamponunu degiştirdim.içinde ise orta paneli ingiltereden orjinal double din e uygun getirtip pioneer double din taktım.kapılara 16 cm dls component takıp yine 150 wattlık amp.ile besledim.güzel bir ses sistemi oldu.motorada power system box bagladım.sitesinde 168 hp-385 nm tork yaptıgını söylemesine ragmen verim alamadım.box un ayarını acınca 4000 devirde arac stop edip arıza ısıgı yaktı.performansta pek söylendiği gibi olmadı.bende söktüm.race chip takmayı düşünüyorum.185 hp ve 400 tork yapıyormuş.herhalde tr de benden baska power olayına giren yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR