Ynt: RANGER MOTOR OMRU NE KADAR?
Arkadaşlar ister inanın ister inanın ister inanmayın hiç kimseye birşey ispat etmek zorunda değilim.
Bu araba evin önünde durmadı ve benden başka sadece servisin tecrübe sürüşünü yapan arkadaş kullandı.
Bu arbayla işe gidiş geliş günlük 50 km X 5 gün=250 km sadece haftalık,işe gidiş geliş ayda 1000 km yapar.Ben bu arabayla haftasonları İstanbulda hiç durmadım öyle Şile-Ağva değil enyakın Bursa, Ankara, sedikal faliyetler içinTraka bölgesini nerdeyse köy köy gezdim o arabayla.
Size yemin ediyorum bu arabanın (ben sattığım vakit) egzosu hala çürüksüz ve orjinal di.
Yakıtmı sadece kırsal motorin kullandım depoyu hep fuller km yi sıfırlardım şehirler arası 1150 kmde ışık yanardı.İşte o nedenle ben hiç arabayı soğutmadımç
Hoşuma gitmeyen birisi istedi baktım epeyce ukala biri (2009 ocak sonu) 12.500 e ona vermedim, 10.000 e bir vatandaşa verdim güle güle kullansın.
Bunları niye yazdım, aracı kullanan kişi eğer o aracın ne olduğunu limitleri nelerdir biliyorsa ve gereken tamir ve bakımları zamanında orjinal parçalarla yapıyorsa hiçbir motorun ömrü kısa olmaz.Vatandaş yağa bakmaz, eksilirse üstüne ilave ederse, suyuna bakmazsa, kayışlarını kontrol etmezse sıfır aldığı aracın motoru 10000km yaparsa şaşarım yapmamalı diye düşünürüm.
Ben iddia ediyorumki aracımı sattığım arkadaş eğer benim gösterdiğim özeni göstersin o araba 1.000.000 km yi çok rahat yapar,
İşte o arabanın fotoğrafı,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.