Range Rover Sevdam Devam Ediyor

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gsg-9 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,290

gsg-9

Ana Kamp
Mesajlar
94
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul-kartal
hasrete dayanamayıp 92 model range rover aldım.daha önce 78 model 86 ve 92 modellerini kullandım.son kullandığım 92 modeli çıkardığı sorunlardan kızıp satmış ve jeep xj almıştım.fakat trafikte range rover klasik görsem durup seyrediyordum.bu çocukluk aşkı arabaya hala tutkulu bir şekilde bağlı olduğumu anladım.neticede jeep'i satıp ankaradan 92 model range rover aldım.istanbula arabamla mutlu bir insan olarak döndüm.benim kendi yorumum abartılı olabilir belki ama range rover klasikteki sürüş keyfi ve karizma hiç bir arazi arabasında yoktur.inşallah bir dahada range rover'dan ayrılmam.
 

Etiketler

Ynt: Range Rover Sevdam Devam Ediyor

Güle güle kullanın ....Gönlünüzce olmuş...Araç hakkında, kısada olsa biraz bilgilendirme şansınız varmıydı rica etsem..
Saygılarımla

rıza
 





Ynt: Range Rover Sevdam Devam Ediyor

Hayırlı olsun ....Görüşlerinize kesinlike katılıyorum......Range Roverler efsane araçlardır....heleki klasik tek kapı olanları bambaşkadır bizim gibi insanlar için......Sürüş keyfi ve kışkırtıcı hatları bambaşkadır klasik seri RR lerin...iyi günlerde sorunsuzca ve zevkle kullanmanız dileği ile hoşçakalın....
 




Ynt: Range Rover Sevdam Devam Ediyor

hayırlı olsun
bence de offroad camiasındaki araçlar arasındaki en çekici ve yenilikçi tasarım
 



Ynt: Range Rover Sevdam Devam Ediyor

Hayırlı olsun.
Benim de ilk gözağrımdır.
Fotoları merakla bekliyoruz ihtiyar delikanlının.. :D :D :D
Selamlar
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst