Ynt: Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? )
Bol camurlar
Verdigin bilgiler ve paylasim icin tesekkurler. Bir soru daha var YZ 250 cross yamaha nasildir 200 rmzy den sonra yaz bitimi almayi dusunmekteyim.Quasar' Alıntı:Sevgili arkadaşlar bu motoru halen kullanmakta olan biri olarak yorumlarımı paylaşayım. Öncelikle Ramzey 200 cross un farkı motorudur. motoru suzuki dr200 motorudur ki bu çok mühimdir. İkincisi hiç bir parça sıkıntıtısı yoktur (üçerler motor -tuzla Ramzey etkili servisir, parça sipaşlerinizi size ulaştırır) Ben her parçasını alabiliyorum. Motor kısmı hariç, çamurluk vs aksamlarda kalitesi düşüktür, doğrudur ancak parçası ucuz ve boldur. Bu motor ithal edilmemiştir arkadaşlar, Ramzey'in tuzla fabrikasında (Türk firmasıdır) motor suzuki firmasından alınarak üretilmiştir. Çok başarılı bir makina olmasına rağmen maliyet artışı nedeni ile üretimi sonlandırılmıştır. Cross için çok iyi bir antrenman motorudur. Spesial motor değildir. Ama sürekli olark söylediğim gibi motorununuzun teknik özelliklerinden daha önemlisi "pilotaj"dır, yani sürüş tekniği. Ben, motor özelliklerinden önce pilot sürüş tekniğinin geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Buna rağmen şayet " Taddy Balazusiak'a haddini bildirmek" gibi bir amacınız yoksa)) ramzey 200 cross en iyi seçimdir. 2009 yılından itibaren üretilmediğinden alacağınız motoru iyi çok iyi inceletin. Sorularınız olursa cevaplamaya ve yardımcı olaya çalışırım.
http://www.youtube.com/watch?v=sWlqu1SKGpM&feature=related
Bol camurlar