Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan JOSHUA9 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,770
Ynt: Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? )

Quasar' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar bu motoru halen kullanmakta olan biri olarak yorumlarımı paylaşayım. Öncelikle Ramzey 200 cross un farkı motorudur. motoru suzuki dr200 motorudur ki bu çok mühimdir. İkincisi hiç bir parça sıkıntıtısı yoktur (üçerler motor -tuzla Ramzey etkili servisir, parça sipaşlerinizi size ulaştırır) Ben her parçasını alabiliyorum. Motor kısmı hariç, çamurluk vs aksamlarda kalitesi düşüktür, doğrudur ancak parçası ucuz ve boldur. Bu motor ithal edilmemiştir arkadaşlar, Ramzey'in tuzla fabrikasında (Türk firmasıdır) motor suzuki firmasından alınarak üretilmiştir. Çok başarılı bir makina olmasına rağmen maliyet artışı nedeni ile üretimi sonlandırılmıştır. Cross için çok iyi bir antrenman motorudur. Spesial motor değildir. Ama sürekli olark söylediğim gibi motorununuzun teknik özelliklerinden daha önemlisi "pilotaj"dır, yani sürüş tekniği. Ben, motor özelliklerinden önce pilot sürüş tekniğinin geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Buna rağmen şayet " Taddy Balazusiak'a haddini bildirmek" gibi bir amacınız yoksa)) ramzey 200 cross en iyi seçimdir. 2009 yılından itibaren üretilmediğinden alacağınız motoru iyi çok iyi inceletin. Sorularınız olursa cevaplamaya ve yardımcı olaya çalışırım.

http://www.youtube.com/watch?v=sWlqu1SKGpM&feature=related
Verdigin bilgiler ve paylasim icin tesekkurler. Bir soru daha var YZ 250 cross yamaha nasildir 200 rmzy den sonra yaz bitimi almayi dusunmekteyim.
Bol camurlar

Etiketler

YZ yi pek bilemiyorum, ama WR250 R dersen muhteşem derim. Zaten ramzey veya benzeri bir motordan sonra hala arazide kalmayı istersen en iyi tercih WR250 olacaktır.

KTM tavsiye ederim...

021.JPG

020.JPG

019.JPG

005.JPG

Ramzey i kullandım.

Kesinlikle tavsiye etmem.

Hele , üretimi durmuş ki, aman ha uzak durun
Bu segmentte alınacak motor
HONDA XL200

Yoksa,

KTM - YAMAHA
elbette daha iyi

ben mondial 150 ut modelini kullanıyorum torku gayet tatminkar kavrama iyi bence başlamak için sizin için gayet uygun işletim masraflarınıda göze alırsak honda yamaha yada daha uç olarak ktm bence ilk etapta size fazla gelebilir kişisel kanaatim. ben scooter ile başladım düştüm yaralandım. chopper düştüm bir ay iş göremez raporu aldım şu an cross kullanıyorum hakkımda hayırlısı ... :smiley: (gözünüzü korkutmak için yazmadım bu kazalar benim kişisel eğitimsizliğim yüzünden gelişti yoksa motorsiklet. gerçekten güvenli ve pratik bir araç )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri