Paylaşım için teşekkürler. En son 2005 yılında Bozburun'a gitmiştim. Hala bakir ve güzel di ama 20 sene önceki hali daha bir başkaydı. 1988-1989-1990 yazlarını orada geçirmiştim. Rahmetli eniştem yatçılık yapıyordu. Bütün gulet yatlarının imalatını Bozburun'da yaptırmıştı. Kışlık bakımlarını da orada yaptırıyordu. O yüzden Maramaris'te ve Bozburun'da evi vardı. Allah gani gani rahmet eylesin güleryüzle bizleri evinde ağırlardı. Bozburun'un hatıraları bende başkadır. O yıllarda şimdiki yol yoktu. Dağlık bölgeden Anıt Çınar'ın bulunduğu Bayırköy üzerinden bir yol vardı. Genelde tek tarafı uçurum, bir tarafı yüksek dağ, topraktan tek araç geçecek genişlikte bir yoldu. Karşıdan araç gelince diğer araç geri geri gider belli aralıklarla yapılmış cebe girerdi. İnanırmısınız o yolda marmaris bozburun arası 2.5 saat sürerdi. Çoğu zaman yağmur yolu bozar ulaşım imkansız olurdu. O yüzden nakliye amaçlı ulaşım genelde denizden yapılırdı. Ve o zamanlar kara yolu ile gelen yerli ve yabancı turist olmazdı. Sadece yatlarıyla gelen turistler vardı. O zamanlar Bozburun'da tek motel vardı. O da rahmetli İnönü'nün de kaldığı küçük ve salaş Akvaryum Moteldi. 2005 de gittiğimde gördüm ki bir sürü yeni otel açılmış. Bir de o dönemlerde Sabrina adında bir Alman Kadının yaptığı ve işlettiği karadan yolu olmayan tekneyle gidilen bir pansiyon vardı. 2005 de öğrendim ki Sabrina ölmüş çocukları orayı butik hotel haline getirip işletiyorlardı. 1990 lardaki hali gerçekten müthişti. Erden Abi eski anılarımı canlandırdığın için teşekkürler.