Puma motor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Acrotech Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,006
Ynt: Puma motor

göktu' Alıntı:
bir yandan satıp aracı asker dönüşü uğraşmadan alıym diyorum bir tane yapılmışını:smiley: bir yandan da kendim yapıym diyorum

hayırlısı bakalım...

Ooo şafağın çok o zaman :smiley:) Hadi hayırlısı...

Etiketler

BD-30 + Turbo :smiley:))))) bakın ne var burda :smiley:)))) adamlar naapmıslar

http://www.nissanpatrol.com.au/forums/showthread.php?4170-My-gr-y60-with-nissan-cabstar-bd30-engine

http://www.youtube.com/watch?v=kyDU29JADzg&feature=related

nissan td 25 motoru 88 defendere uyguladım uzun yol yapmadım henüz ama arazide orjinal motora göre çok çok memnunum ama keşke bulabilsemde bd 30 turbo uygulasam bence pumadan çok çok daha iyi olacagını düşünüyorum

DEMİRAL' Alıntı:
nissan td 25 motoru 88 defendere uyguladım uzun yol yapmadım henüz ama arazide orjinal motora göre çok çok memnunum ama keşke bulabilsemde bd 30 turbo uygulasam bence pumadan çok çok daha iyi olacagını düşünüyorum
abi ses ne seviyede oluyor peki bd30 da?

fikrin var mı?

uzun yol için, kafa şişirir mi? sabit olarak kaç km seyir hızı olur yormadan o motoru filan?

DEMİRAL' Alıntı:

ben bd-30 un turbosunu buldum da iş sadece turboyla olmuyo bırsuru parca degısımı gerekıyo.. ?

göktu' Alıntı:
abi ses ne seviyede oluyor peki bd30 da?

fikrin var mı?

uzun yol için, kafa şişirir mi? sabit olarak kaç km seyir hızı olur yormadan o motoru filan?
orjinal dizeli bile beni rahatsız edemediki nissan rahatsız etsin taban döşemeleri bile takılı değild i sivastaki 3. etkinlikte kullanabilmek için farı bile takmadan piste çıktım
sonuç olarak v8 lerin bile çıkamadığı rampayı çıktım bana göre önemli olan gaz pedalının verdiği tepki td 25 le 130 kmyi çok rahat ve dahada önemlisi daha az sürede görüyor
yakıt ölçme imkanım olmadı motor kulak takozlarının 4'ü birden kopunca piste kaldım şimdi başka tip takoz uyguluyorum iş bitince yakıt ve diğer şeyleri ölçme imkanım olacak paylaşırım bilginiz olur

DEMİRAL' Alıntı:
orjinal dizeli bile beni rahatsız edemediki nissan rahatsız etsin taban döşemeleri bile takılı değild i sivastaki 3. etkinlikte kullanabilmek için farı bile takmadan piste çıktım
sonuç olarak v8 lerin bile çıkamadığı rampayı çıktım bana göre önemli olan gaz pedalının verdiği tepki td 25 le 130 kmyi çok rahat ve dahada önemlisi daha az sürede görüyor
yakıt ölçme imkanım olmadı motor kulak takozlarının 4'ü birden kopunca piste kaldım şimdi başka tip takoz uyguluyorum iş bitince yakıt ve diğer şeyleri ölçme imkanım olacak paylaşırım bilginiz olur

td derken motor turbo dızel mı?? benım buldugum sadece turbosu.. BD-30 için turbo..

berk' Alıntı:
td derken motor turbo dızel mı?? benım buldugum sadece turbosu.. BD-30 için turbo..
td 25 düz dizel ancak bd 30 un turbo eksoz manifoldu silindir kapagını ve terrano 1 in piston ve sekmanlarını uygulayınca direkt injeksiyon harika bir makina ortaya çıkıyor
mazot pompasına ise kule tabir edilen vakum ünitesi ile tamamlanıyor işlem ancak parça bulamıyoruz yardımcı olana şimdiden teşekkürler
şu anda araçtaki motor düz dizel Bana göre puma ile nissanın en önemli farkı dayanma gücü nissanın yağı ve suyu tamam olsun değme aganın keyfine zorlaya bildiğin kadar zorla aynı şartlarda puma kesin bir yerden su koyverir bu yorumu yaparken 40 yıllık sanayiciliğin verdiği tecrübeden dolayı yapıyorum
sivas divriği arası 180 km nissan cabstar pikap bu yolu YAĞSIZ karter tapası düşmüş olarak geldi ve yaptığımız tek işlem kolyataklarını değişip yağını tamamlayıp geri göndermek oldu

DEMİRAL' Alıntı:
td 25 düz dizel ancak bd 30 un turbo eksoz manifoldu silindir kapagını ve terrano 1 in piston ve sekmanlarını uygulayınca direkt injeksiyon harika bir makina ortaya çıkıyor
mazot pompasına ise kule tabir edilen vakum ünitesi ile tamamlanıyor işlem ancak parça bulamıyoruz yardımcı olana şimdiden teşekkürler
şu anda araçtaki motor düz dizel Bana göre puma ile nissanın en önemli farkı dayanma gücü nissanın yağı ve suyu tamam olsun değme aganın keyfine zorlaya bildiğin kadar zorla aynı şartlarda puma kesin bir yerden su koyverir bu yorumu yaparken 40 yıllık sanayiciliğin verdiği tecrübeden dolayı yapıyorum
sivas divriği arası 180 km nissan cabstar pikap bu yolu YAĞSIZ karter tapası düşmüş olarak geldi ve yaptığımız tek işlem kolyataklarını değişip yağını tamamlayıp geri göndermek oldu
power-up 'mıydı neydi vardır o motorda. ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
power-up 'mıydı neydi vardır o motorda. ;D ;D ;D ;D ;D
yavuz bey ben gördüğümü yazdım inanın bizde çok hayret ettik ama gerçek bu haa power-ap varmıydı yokmuydu bilemiyorum :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.