sword7' Alıntı:Mekanik pompalı en büyüğü 130 luktur. Ankara'dan aldım ben oldukça iyi çıktı 05558594303 Mahmut usta. Torku 320 diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin...
Defendermania' Alıntı:Umut dün satılık ilanlarını kurcalarken fi tarihinden kalma Beyaz Puma ilanını da gördüm ve hiç canım sıkılmadan senin aracın sayfasını birkez daha okudum
Ben hala arayıştayım ama bu aralar işlerimin yoğunluğundan araştırmaktan çok beynimi değişik fikirlerle dolduruyorum(belki de kendimi sıfırdan toplama olayına alıştırmaya çalışıyorum).
Yukarıda yazdığım mesaja belki sen bir cevap verebilirsin. Bu motorların çıplak halde alındıktan sonra eksikleri nelerdir, aşağı yukarı maliyetleri ne civardadır(sen çıkma aldın hepsi üstündeydi gerçi ama o kadar içli dışlı oldun ki belki fikrin vardır)?
Bir de dün Ankara'dan 2-3 yer aradın RN380 şanzıman için komple sıfır 6750 TL KDV dahil fiyat verdiler. Bu biraz yüksek değil mi? Yoksa son 1-2 ayda kurdaki oynama tüm fiyatları %20 civarı oynattı mı?
Sevgiler...
Ayhnan
cj5 ci' Alıntı:gayet iyi cjlerdede iyi performans gösteriyor fiyat olarak kaça buluruz komple birde yakıt tüketimi nasıldır?
cj5 ci' Alıntı:sizin aracınız 3 tona yakındır cjde o kadar yakıcağını zannetmiyorum![]()
göktu' Alıntı:kesin kez şart puma motor
1 haftadır şehriçi olsun uzak mesafe olsun gidip geliyorum
hayattan bezdim... ille de puma..![]()
göktu' Alıntı:kesin kez şart puma motor
1 haftadır şehriçi olsun uzak mesafe olsun gidip geliyorum
hayattan bezdim... ille de puma..![]()
bul puma 130 luk takalım ;Dberk' Alıntı:naapcaz yaa ooof of ?
![]()
edaghan' Alıntı:motor değiştireceklere iki tavsiyem olacak:
- istediğin motoru taşıyan bir aracı kullan... kişisel deneyim para ve zaman harcayarak kazanılıyor. Bu deneyimi senden önce edinenler, senin için bir fırsattır. değerlendir.
- motoru SIFIR al. alamıyorsan, SIFIR servis motoru al, yan aksamlarını çıkma al. Bu ikisini de yapamıyorsan, bu işe girişme. hedeflediğin motor kendi aracındakinden güçlü olabilir, ama ikinci el motorun sana neler getireceğini bilemezsin. piyasada güvenilir çıkmacı sayısı çok çok az.
kolay gelsin.
abi peki kalem kalem extra olarak ne alınması gerektiğini yazabilir misin?edaghan' Alıntı:geçtiğimiz günlerde yaşanan kur artışlarından evvel 7500- 8000 TL'ye çıkarabilirdin. Şimdi sanırım üstüne 1000 TL daha koymak lazım.