tasotaso66
Uzm Doktor
Video yükleyemedim. Boyut fazla diyor.
resim yolladım.
AT lastik mi yoksa kışlık lastik mi kullanıyorsunuz.Video yükleyemedim. Boyut fazla diyor. Ekli dosyayı görüntüle 63877 resim yolladım.
Brigestone 265 65 17 R 112 H/T kullanıyorum . Orjinali 840 H/T 112S diye geçiyor. Ama ben sonradan 112 h olarak taktım. Hamuru daha yumuşak. 4 mevsim yanağında S+M yazıyor.AT lastik mi yoksa kışlık lastik mi kullanıyorsunuz.
Marka model izlenim vs vs yazabilirmisiniz
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar sol arka airmatic sensörü arıza yaptı serviste 1400 lira fiyat verdiler daha önce başına gelen varmı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumda bir arkadaş var. Dubaiden yedek parca siprişi veriyor. Ona bir sor. Prado yedek parca diye forumdan ararsan bulursun. Ben arka çam silecek kolu getirtmiştim.
Arkadaşlar sol arka airmatic sensörü arıza yaptı serviste 1400 lira fiyat verdiler daha önce başına gelen varmı ?
Selamlar , airmatiği kullanmasaniz olmuyormu ? Çok lazım olacak birsey degil diye soyledim , Farkli bir rahatsizlik veriyormu ki ?
Aynı soruları sormuştum,daha yanıt alamadım.Takip ediyoruz bakalım..Bi arada aracima 265/70r17 BF goodrich AT lastik ve daha genis jant takmayi planliyorum ayrica 2 veya 3 inch yukseltme dusunuyirum
Aracini Yukselten var mi acaba ?
Gunluk kullanimda hizlanma , konfor ve yakit tuketimi olarak ne kadar farkeder diye merak ediyorum .
Falken arkadasimiz yapmisti ama oda buraya girmiyir sanirim birsuredir
Aynı soruları sormuştum,daha yanıt alamadım.Takip ediyoruz bakalım..
Merhaba,aracımda prins vsı yağlı sistem lpg kullanıyorum ve çok memnunum.Ankara'da yaşıyorum,montajda burada yapıldı.Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım,tavsiye ederim.Bugun LPG icin biraz arastirma yaptim , burda da Prins onerilmisti ama guvenilir cok buyuk bir bayii buldum ( 3El Dudullu/ istanbul) kendileri Prinsin de bayisi ama Landirenzonun Landi markali bir urununu onerdi , fark olmayacagini soyledi .
Prins 4700 TL civari , Landi 3.000 TL arada cok fark var o yuzden kararsiz kaldim.
Dusunuyorum nekadar farkedebilir ki bunlarin hepsi iyi taninmis markalar sonucta.
Sizin yorumlarinizi da rica ederim , simdiden cok tesekkurler