ahmet_kemal
Kamp I
konfor kişiden kişiye değişir.. görecelidir.. çocukluğumda dolmuşlar amerikan chevrolet, 3 sıra koltuklu arabalardı. araba ve koltuk yaylana yaylana giderdi. çok zevkliydi. kimisi aracın içine aldığı gürülteye takar. kimisi takmaz..binek arabadan 3 kapılı merdiven şase ve at lastik araca geçtiğimde ufak çukurlarda bile sarsıntı olurdu. ben böyle bir jipe geçtiğimde dünya varmış dedim. yerden daha yüksek, tavan yüksek, ayna görüş açıları daha iyi.. tabi arazideki kabiliyeti artısı..sonra 4 kapılı yine merdiven şase bir araca geçtim. binek arabayı hiç aramadım. bu arabadan sonra pikap alacağım dedim. bazıları attan inip eşeğe binmiş gibi olursun dediler.. aldım kamyoneti kullanmaktan çok zevk aldım... attan inip uçağa binmiş gibi oldum.sonuçta beni dağların zirvelerine çıkarıyordu.. anlayacağın denemeden bilemezsin.. pradolarda arabayı yükseltip alçaltma var, bir de sert - yumuşak süspansiyon ayarı var. konforsuz olacağını sanmam..Arkadaşlar Merhaba!. Yeni üye oldum ama bütün prado yorumlarınızı zevkle okudum. Size birşey sormak istiyorum 2014 x5 kullanıcısıyım ama son 2 aydır ciddi anlamda prado kafamda yer edinmeye başladı ve aracımı değiştirmeye karar verdim. 2015 model prado almak istiyorum ama çevremden enteresan tepkiler alıyorum) bmw nin konforunu prestijini bulamazsın pişman olursun şeklinde. Sizinde değerli yorumlarınızı almak istedim. Gerçekden pişmanlık yaşarmıyım yoksa geç kaldım diye dövünürmüyüm fikrinizi sölerseniz çok memnun olurum.