Poyrazlar Gölü Kampı (23-24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bastn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,870

Etiketler
Ynt: Poyrazlar Gölü Kampı (23-24 Nisan 2011)

Pazar günü cumartesi günü çok çok farketmiyor benim tavsiyem en azından aklınızda bulunsun,bilet parasını verdiğiniz yerin hemen sağında bir alan var 3 tane kadar da çardak var ,burası biz karavancıların gittiğinde kaldığımız yerdir.Buranın farkı insanların piknik yapmadığı bir yer,çardaklar biz kamp yaptığımız da yoktu tarzı değiştimi bilmiyorum ama çok kalabalık olursa burada kamp yapın.Geceleyin araçlarla insanlar gelip müziğin sesini açabilirler.Bu yerin tek handikapı giriş yerine yakın olması ama katiyen yanınızda aracın müziği ni açıp sizi rahatsız edecek insanlar olmaz.Fikir olarak aklınızda bulunsun.Eğe orada kalmaya karar verirseniz İşletmecisi Hakkı bey e karavan grubundan arkadaşlar(Sakaryalı arkadaş) tavsiye ettiler burada kalabilirmişiz dediğinizde kolaylık sağlarlar.Ayrıca biz oraya karavan grubu olarak Poyrazlar demeyiz,kutsal topraklar kısaca K.T. deriz :smiley:. size güzel kamplar

mayıstosböce' Alıntı:
Pazar günü cumartesi günü çok çok farketmiyor benim tavsiyem en azından aklınızda bulunsun,bilet parasını verdiğiniz yerin hemen sağında bir alan var 3 tane kadar da çardak var ,burası biz karavancıların gittiğinde kaldığımız yerdir.Buranın farkı insanların piknik yapmadığı bir yer,çardaklar biz kamp yaptığımız da yoktu tarzı değiştimi bilmiyorum ama çok kalabalık olursa burada kamp yapın.Geceleyin araçlarla insanlar gelip müziğin sesini açabilirler.Bu yerin tek handikapı giriş yerine yakın olması ama katiyen yanınızda aracın müziği ni açıp sizi rahatsız edecek insanlar olmaz.Fikir olarak aklınızda bulunsun.Eğe orada kalmaya karar verirseniz İşletmecisi Hakkı bey e karavan grubundan arkadaşlar(Sakaryalı arkadaş) tavsiye ettiler burada kalabilirmişiz dediğinizde kolaylık sağlarlar.Ayrıca biz oraya karavan grubu olarak Poyrazlar demeyiz,kutsal topraklar kısaca K.T. deriz :smiley:. size güzel kamplar

tesekkur ederiz :smiley: bu söylediginize dikkat edecegiz. hakkı beye de selamlarınızı iletecegiz :smiley:

23 Nisan da ıslanmak genlerimize işlediği için kampa da gitseniz pek değişmeyecek sanırım.

[attachment=1]

Not:Hiç bir Türkiye Cumhuriyeti çocuğunun 23 Nisan da ıslanmaktan çekinmeyeceğini düşünüyorum.

Tam ekran yakalama 18.04.2011 104921.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
23 Nisan da ıslanmak genlerimize işlediği için kampa da gitseniz pek değişmeyecek sanırım.

[attachment=1]

Not:Hiç bir Türkiye Cumhuriyeti çocuğunun 23 Nisan da ıslanmaktan çekinmeyeceğini düşünüyorum.

aynı endişe bizde de var. cuma günü havanın durumuna göre karar vericez.

Haydaaa..Gittim Pinguin extrem 3 kişilik çadırımı aldım.Uyku tulumumu aldım.Kamp lambamı,alet edevatımı tamamladım,oltalarıma bakım yaptım,oğluma 23 Nisan gösterini izleyemeyeceğim ben kamp da olacağım dedim.Şimdi hava durumunumu bekleyeceğiz....

HAKDANEFE' Alıntı:
Haydaaa..Gittim Pinguin extrem 3 kişilik çadırımı aldım.Uyku tulumumu aldım.Kamp lambamı,alet edevatımı tamamladım,oltalarıma bakım yaptım,oğluma 23 Nisan gösterini izleyemeyeceğim ben kamp da olacağım dedim.Şimdi hava durumunumu bekleyeceğiz....

10 nisanda piknik yapacaktık. yagmur yagdı, yagacak diye tum hafta iptal mi etsek dedik.
evet 10 nisan pazar günü istanbula yagmur yagdı, fakat biz polonezköyde güneslik bir pazar sabahında acık havada menemenimizi yaptık, cayımızı demledik, bir güzel kahvaltı yaptık :smiley:

nisan yagmuru bir gelir, bir gider..

Yağmur demez çamur demez 2 kişi geliriz:smiley:

Aracımız olmadığı için Cuma gecesi trenle Adapazarı yapıp 1 gece konaklamayı düşünüyoruz. Sabah olunca da yola koyulup Poyrazlar'da oluruz inşallah.

arkadaslar,

benim sevgili patronum 23 nisan tatilimize ambargo koydu :( cumartesi saat 13.00'a kadar calısıyorum :(

normalde cumartesi sabah 8-9 gibi yola cıkarız diye dusunuyorduk. planlarımızın hepsi bu sayede suya düştü :(

istanbul avrupa yakasından ögle saati trafikte yola cıkıp poyrazlara gitmek zahmetli olacak. napsak acaba diye düsünürken, arkadasım asagıdaki etkinlik linkini gönderdi.

http://avd.org.tr/forum/index.php?topic=3588.0

http://www.uzunya.com/iletisim.asp

http://img685.imageshack.us/img685/3969/jpgmp.jpg

kamp alanı sarıyere 10-12 km uzaklıktaymıs.

Kamp alanına girişte araç başı ücret alınacak. Yaz sezonunda kişi başı 20 lira alan işletme, sezonun açılmaması sebebiyle kişi başı ücret almayacaktır.

Araç başı (Vosvos veya bus farketmez) 1 günlük ücret 25TL’dir (elektrik dahil).
(Örn; Cumartesi gidip Pazar günü dönen araç 25 TL, Cuma gidip Pazar günü dönen araç 50 TL ödeyecektir)

Günlük birkaç saatliğine gelen misafirlerden ücret alınmayacaktır. Çadır kuranlar ekstra ödeme yapmayacaklardır.

piyangodan çıkan cumartesi zorunlu mesaiden ötürü rotamızı buraya cevirmeye karar verdik. bizim icin cok daha kolay olacak.

sizler de düşünürseniz.. uzunya'ya bekleriz.

sevgiler.

[attachment=1]

[attachment=2]

mekanf.jpg

jpgmp.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR