Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,590

Etiketler
Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

sonuçta uğraşmış ve emek harcamışsnız düz burudan silah yapan hemşerilerim sizin elinizden hiçbirşey kurtulmaz helal olsun paylaşım için teşekkürler allaha emanet olun kolay gelsin çamurunuz bol olsun

ali şen' Alıntı:
anında sağlam fotolu isbatlı cevap veriyosunuz tebrik ederim ;)

standart bir duster değil bu umit bey,siz o noktadan hi jack takaramısınız aracınıza.mantıklı olan lastiğe takılan kaldırma şekli herhalde duster için

klavye off roadçısı :smiley:

kimmiş bu sayın ümiterkan , mesela hi-jack bilmeyenler ama duster off road yapar diyenler olsa gerek... :smiley:

s.forester' Alıntı:
klavye off roadçısı :smiley:

kimmiş bu sayın ümiterkan , mesela hi-jack bilmeyenler ama duster off road yapar diyenler olsa gerek... :smiley:

hi-jack ı kriko sanıp resim paylaşmak ne kadar doğruysa
klavye ofrodçusu yakıştırmasına da cevap vermek o derece doğru
yinede çok güzel cevap olmuş sn. s.forester

https://www.dropbox.com/s/hoie5e1674m6kcs/398234_378481152196649_100001043037265_1120945_880702205_n.jpg

21-22 Nisan Bursa Uludağ Kampındaki gibi çamurda kaldım, içimden şimdi vinş olsaydı kurtulurdum diye düşündüm :smiley: 4 km yürüyüp bir traktör çağırdık, traktör beni çekerken oda kaldı, sonra tesadüfen bir traktör geçiyordu yol üzerinden, o ilk önce kalan traktörü sonrada beni çekti. Vinç daha iyi kanımca çünki traktör şimdi taş fırlatıcak şimdi zinciri kopucak diye bayağı bir korktum.

veteriner' Alıntı:
Burada duster battı hatta traktör de battı öyle mi? Ciddi bir çamur görünmüyor olayı biraz daha ayrıntılı açıklayabilir misiniz?

Orası ciddi çamur öyleki o oluktan su akıyor :smiley: bir üstte paylaştığım linkte traktörün batmış halini görebilirsiniz, hea inanmıyorsanız, şu linkteki [SIZE=78%]http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84748.0[/SIZE]

12 kişi şahit oldu onlara sorabilirsiniz :smiley:

Traktörün batmış hali ;

https://www.dropbox.com/s/hoie5e1674m6kcs/398234_378481152196649_100001043037265_1120945_880702205_n.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR