Portatif Çardak Alacağım, Ne Dersiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan focus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,745

focus

Zirve
Yer
Ankara
Arkadaşlar, 19-21 haziranda yapılacak festivalimizde kullanmak için bu tarz bir çardak almayı düşünüyorum. Güneşin altında pişmek istemiyorum. :smiley: Fiyatı çok uygun 40 lira. Yere sabitlenmesine rağmen en ufak bir rüzgarda sıkıntı yaratabilir diye tereddüt ettim. Araçla taşıyacağım için ağırlığı çok sorun değil. Ancak, paket boyutları biraz büyük.
Aramızda kullanan var mı acaba? Ben Düzce etkinliğinde görmüştüm bir tane.

Ne dersiniz?

[attachment=1]

201185.jpg

Etiketler
Ynt: Portatif Çardak Alacağım, Ne Dersiniz?

Karadeniz Ereğli'den gelecek olan arkadaşlarımızdan mezeci-67 Adnan Abide kullanıyor, üstelik kışın bile kullandılar sanırım, iş görüyor yani :smiley:

aynı çardaktan tam 3 yıl kullandım. öncelikle standart haliyle rüzgarın ciddi sorun yarattığını belirtmek isterim. yere sabitleniyor ancak ayakların birbirine geçme yerinde yay biçimindeki kilitler çok zayıf olduğundan rüzgarda çıkıyor. sert bir rüzgar alırsa komple dağılıyor. ama biraz modifiye edip kulllanabilirsiniz. ayakları yere sabitleyen demir çubukları daha uzunuyla ve sağlamıyla değiştirmek gerekiyor. ayrıca çardağın üst kısmından yere uzanan sabitleme iplerini yere tutturmak için de dört adet sağlam kazık yaptırırsanız çok iyi olur. son olarak da çardağı kurduktan sonra iskeletin ek yerlerini söküldüğünde iz bırakmayan koli bantlarıyla sabitlerseniz taş gibi olur. sökerken ve takarken 5 dakika fazla uğraşırsınız ama sağlam olur. paketin boyutları biraz büyük ama ben 3 sene boyunca clio da taşıdım.

Bence faydalı bir eser. Arkadaşlar almış kullandık kampta. Biraz yer kaplıyor ama kurması zor değil ve güneşte hayat kurtarıyor.

[attachment=1]

06.jpg

Sayın iksje kusura bakmayın size bu şekilde hitap ediyorum, isminizi göremediğimdendir.
Yukarıda fotoğrafı bulunan yer şayet burası neresi :smiley: topicinde sormayacaksanız neresidir?

camouflage' Alıntı:
Sayın iksje kusura bakmayın size bu şekilde hitap ediyorum, isminizi göremediğimdendir.
Yukarıda fotoğrafı bulunan yer şayet burası neresi :smiley: topicinde sormayacaksanız neresidir?

Estafurullah, adım Cem. Darlık Baraj Gölünün Güney Doğu ucu.

[attachment=1]

darlik_kamp_harita.jpg

Cem bey ilginiz için teşekkür ediyorum.
Manzara gerçekden çok güzel, bir gün gitmek gerektiğini düşündüm.

Bu tenteyi 40 saniyede kurabiliyorum. Tek parca. Hersey akerdiyon usulu yapilmis. Monte etmeye gerek yok. Cektiniz mi aciliyor.
http://www.bolbolal.com/pinfo.asp?pid=16018
Sevgiler Insel

Bu gösterdiğiniz gayet iyiymiş. Rallilerde kullanılan bir model vardır. Kurulması sizin gösterdiğiniz ürününkü gibi çok kolay olan bir tenteydi. En büyük olayı sağlam olmasıydı. Büyük lamba, matkap ne bulursan as, hatta nerdeyse direğine yaslanırsın. Yağmur fırtına tanımaz. Servistik ve biz klasik tip olanı kurmak için uğraşır dururduk, başlarda yabancılar sonra bizdeki büyük takımlar hep bu bahsettiğim modelleri bize nispet yapar gibi kullanmaya başladılar. Adamlar 50-60 saniyede kuruyorlardı. Bizde bakıp iç geçirirdik. Elimizi ayağımızı ne zaman bu işlerden çektik, o gün almışlar bizimkiler bu tentelerden. Seyirci olarak gidip görünce kızmıştım. Çok pahalı oldukları için öyle piknikte kampta kullanıyim diyip almak imkansızdı. Şimdi bu sizin gönderdiğiniz nispeten ucuz olanı alıp yarım kalmış hesabımı kapatıcam. :smiley:

Bahsettiğim tentenin linki:
http://www.demon-tweeks.co.uk/products/ProductDetail.asp?cls=MSPORT&pcode=HAMSWPZS33BLKS

pre_DSC_0332.jpg

pre_DSC_0403.jpg

pre_DSC_0521.jpg

Bu tenteler supermis. Hepsiburada indirim yapmis.
http://www.hepsiburada.com/and-1024-otomatik-tente-33mt./productDetails.aspx?categoryid=361941&productid=sporand09

Maalesef akordiyon şeklinde açılan çardaklardan bulamadım. Bir tek Metro markette gördüm. 190 lira diyordu fiyatını. Biraz fazla geldi bana. Ben de Praktikerden şunu aldım. 110 liraya. Sağlam birşey.

[attachment=1]

165250.jpg

Güle güle kullan Emrah, güzel olmuş, rüzgarda almaz..

Teşekkür ederim Zerrin.
Yan duvarları açılıp kapanıyor, güzel bir alet. Çatısında da altı tane iskelet var. Bakalım kurup göreceğiz işe yarayıp yaramadığını, birkaç gün sonra.

Hayır bulamadım.
Sibel'e söyledim o internetten alacak. Ben bir türlü güvenemiyorum internetten alışveriş yapmaya. Görmem, dokunmam gerekiyor içimin rahat etmesi için. ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR