Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mart ayında şile tarafında yaptığımız bir gezide derden geçerken dere birden derinleşti )
Sağnak yağmurdan 2 gün sonra gittiğimiz için dere de akıntı çok hızlıyde motor su alınca hava aldığı yerden stop etti ve akıntı motoru hemen yan cevirdi .
Allahtan 4 RZR vardı da motoru 2 si ile çekebildik suyun içinde kamyon kadar agır oldu yan dönünce akıntıda var haliyle
Suyun içinde donduk , çıkınca hemen eşyaları çıkardık yedekleri paylaşarak giydik.
Sudan çıkan motor doğal olarak çalışmadı . Servisteki arkadaslar saolsun 1 günde çalışır duruma getirdiler
Ömerliye giderken yolu tuturadım ...Fazla hızlı girince viraja çamurda kaydım ve yanlamasına düştük .Emniyet kemeri olduğundan sapasağlam çıktık içinden
Hayretler içinde izledim mutlaka yer almalıyım bunun içinde hele o çadırdaki donma durumuna gelmeniz süperdi tam adranalin,paylaşım için teşekkürler.sadece içinize 1,5 mm lik bir dalış elbisesi giyin sorun kendiliğinden son bulur gece üşümezsiniz.