Dediğim gibi kamp alanı çok. Sıkıntı çekmezsiniz. Birkaç yerde çeşme var. Pokut yaylası sırtlarında bir tane var bu kamp alanından sanırım 300-400 metre uzaklıkta. Pokut-Hazindağ Yolu üzerinde kamp alanına yaklaşık 1 km mesafede başka bir çeşme var. Ben arabamla buraya gidip temizlik vs işlerimi gördükten sonra sularımı depolayıp kamp alanına getiriyorum. Bu yol yağmur yüzünden çoğu kez ıslak ve çamurlu olduğu için sonlarına doğru binek arabaların zorlanacağı yerler var. O nedenle eğer arabanız 4x4 değilse yayla sırtındaki çeşme daha uygun. Ayrıca yağmur bol olduğu için gerektiğinde su ihtiyacımı yağmur suyundan karşılıyordum. Geçen yıllarda pokut yaylasına çıkarken yaylanın girişinde başka bir çeşme daha vardı, ancak geçen yıl köylülerin bu çeşmeyi kapattıklarını gördüm. Bu sene ne durumda bilmiyorum. Evet tuvalet konusu dediğiniz gibi
Çiçekli yaylasını da kamp için düşünebilirsiniz. Mükemmel bir kamp alanı. Manzarası muhteşem. Hemen yanında çok güzel bir çeşme var. Hatta kamp alanında işinizi görecek bir tuvalet bile var. Ben burayı Pokut yaylasından daha çok sevmeye başladım. Her sene en az 2 gece burada kalırım. Bu sene daha uzun kalmayı düşünüyorum. Biraz araştırın isterseniz. Belki hoşunuza gider.
Sent from my iPad using Tapatalk