Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 421
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,743

Etiketler

bu aracı daha önce sormuştum, şimdi galeriye düşmüş galiba, o zaman sahibi 10 bin ytl ye bırakıyordu... üzerindeki motor 2.8 toyota motoru imiş...

mergen' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4391251

satılık bir dodge power wagon kozyatağında yatıyor.

daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bahsi geçmişti.

Bence çok yakışıklı ve sempatik.Ama acaba ne motoru atmışlar o önemli.
2 sene kadar evvel Ankara İvedikte bir eşi vardı.Gene orjinal vinci ile birlikte 10000 YTL istiyorlardı.
Sonra bir daha ilanı çıktı , bu sefer vinç sökülmüş ve 6500 YTL istiyorlar.

576669.jpg

576672.jpg

mogzilla' Alıntı:
2 sene kadar evvel Ankara İvedikte bir eşi vardı.Gene orjinal vinci ile birlikte 10000 YTL istiyorlardı.

576669.jpg

576672.jpg

resimde gözüken araç halen aşağıdaki ilanda satılık olarak gözüküyor.
http://www.araconline.com/i/detay.asp?id=073710172670281

Çok güzel modifiye edilmiş bir Cherokee, yalnız fiyat uçuk

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3440065

istediği fiyatın yarısından biraz fazlaya bu araç bu hale getirilir

bence sahibi bu halde almış bu arabayı, bu araba benim olsa satarken yazar da yazarım XJ'den adapte edilmiş bushwackerlar, arb tampon, winch, rancho (yada) skyjacker (kollar kırmıız ı) liftkit 33 mudzilla felann... bu kadar emeğe kendisi çok sade yazmışşş..

Haklısın Orkun ben olsam hepsini yazardım ama gerçekten kendi yapmış zj yi bir arkadaşımız için sorduk aracıda gördü kendisi .Aracın üzerinden lastikleri sökülmüş ve üstelik şanzumanı da arızalıymış
hal böyle oluncada zaten almaktan vazgeçti. (Tabi bu paraya almayıda düşünmüyodu zaten)

yuh ya sen lastikleri sök, bide bozuk şanzımanla ilan ver...bide 40 kağıt iste..... valla tuhaf insanlar var memlekette....

mogzilla' Alıntı:

576669.jpg

576672.jpg

Nadir bey ben bu araclarla bir sene kadar önce görüsmüstüm. Ellerinde iki adet arac vardı. Ön tamponu olan ve olmayan. Tamponu olmayana ilk basta 10.000 ytl istemişti. 6ay kadar sonra baska bir arac için görüsürken bu aracıda sordum. Satamamıslardı ve 9.000 ytl istiyorlardı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR