Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 421
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,745

Etiketler
balum' Alıntı:
1994 pajero v6 3000cc 16500 ytl
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2742663
Bence çok uygun bir araç kilometreside iyi fiyatıda iyi görüntüde güzel.Ben bi takibe alayım şu aracı.Benimde aklımda böyle bişey vardı zaten.

yuysal' Alıntı:
Bence çok uygun bir araç kilometreside iyi fiyatıda iyi görüntüde güzel.Ben bi takibe alayım şu aracı.Benimde aklımda böyle bişey vardı zaten.
yanlış hatırlamıyorsam ilk satışa çıktığında fiyatı 20 bin ytl nin üzerindeydi, yeni bir ilan değil.

Dün akşam Başkan Jeep'i ziyarete gittim. Elindeki araçları inceleme fırsatım oldu. İnternet sitesinde de bulunan CJ'ler oldukça güzel. Ayrıca 350 ci amerikan motoru takılmış bir Toyota 45 serisi (uzun kasa tek kapı FJ40) var görmeye değer. Böyle bir araçta 250 beygirlik bir 0 km motor görmek gerçekten tahrik edici. Ayrıca pek dikkat etmediğim ama dışarıdan temiz görünen defender'ıda mevcut.

Bi Camel mı yapalım demek istiyorsun? :smiley:
Kendime bile bişey bulamadım ki valla herşey internette abi, ben görerek almak istedim ama malesef sadece 1 tane dükkan bulabildim orada da pek birşey yoktu :(
ama koltuk kılıfı getirebiliriz su geçirmez, bir de üstüne LR logosu yaptırsak süper olur :smiley: fiyatları 30-40 pound, burda ise özel yaptırmak gerekiyor ve fiyatlar 300-400 YTL lere çıkıyor

Skarabacak' Alıntı:
Sen onu bunu bırakta... Camel parkuru hala çamur diyolar...
Mert

Getirdin mi LR Disco kullanıcılarına hediye bakalım İNGİLTERE'den?
Anahtarlık, koltuk kılıfı, T-shirt Fln :smiley:

Vay yüksel kardeşim uzun şase düşünüyorsun herhalde...yoksa sert off_road u bırakıp Safari mi yapmaya karak verdin?(hemde vinçini yeni almışken)

Jeep34' Alıntı:
Vay yüksel kardeşim uzun şase düşünüyorsun herhalde...yoksa sert off_road u bırakıp Safari mi yapmaya karak verdin?(hemde vinçini yeni almışken)
Yok be Uğur abi off-road artık benim damarlarımda dolaşıyor bırakmanın mümkünatı kalmadı.İkinci araç olarak düşünüyorum.Zaten benim Pajero yu satmaktanda vazgeçtim kısa şaseyi yükseltip içinede roll bar döşeticem sadece off-road için kullanmayı düşünüyorum.Ama önce ikinci aracı almam lazım.

Saygılar;

Bencede iyi yaparsın Yüksel..şimdikine tekrar arkaya kilit takıp off*road a devam edersin...yeni alacağınıda günlük işlerinde kullanırsın..tabiiki oda 4x4 olsun:smiley:)----4 kapılı alırsan ailece gezilerde rahatlığıda tartışılmaz...
Ama ben birgün tersini yapıcam...sert geziler için araç almam lazım...(hesaplı)...Cherokee yide pikniklerde kullanırım artık:smiley:)(bi çizilse yapacağımı biliyorumda...)

Sen yinede çizdirme Uğur abi Cherokee yi. Kısa şasi bişey aldınmı gidemiycen yer yok gibi böyle yap abi daha iyi edersin ;)

Ya buna nedersin Boş araba ama fiyatıda cok ucuz bi görmek lazım ;)

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4045761

Arkadaşlar,

MKE nin Izmit-Yeniköy'deki (Yalova yolu üzeri Bahçecik'i geçince sağda) hurdalığında Defender'lar ihalesiz 4.000YTL ye veriliyor. En düzgün olanlar aşağıda, yalnız bayağı bir parça yürütülmüş üzerlerinden alacak arkadaşlar iyi baksın, hatta bi tanesinin lastiği yoktu kütük üzerinde duruyordu :smiley:
lastiği nasıl yürütmüşler bilmiyorum :smiley:

Resim0011.jpg

Resim0010.jpg

Resim0004.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR