KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba,
Dava halen devam ediyor bilirkişi raporu bekleniyor, bu arada cezanın kesildiği mahaldeki sulh hukuk mahkemesinden kesilen cezanın (Ek-2 maddesi) mesnetsizl olduğu iddiası ile cezanın iptali için ayrı bir talepte bulundum kısaca adaletin tecellisini bekliyorum. Geçen ay bir seyahatimde yurtdışından karayolu ile dönüşte Kapıkule'de benim karavanım gibi iki tane aracın giriş yaptığını gördüm ve resmi yetkililerle görüştüm bu araçlarin durumunu sordum hayretle suratıma baktılar ve -ne var normal karavan işte bunlar ha çekmiş ha sırtına almış, dediler bende de bu karavandan olduğunu ve yurtdışına çıkarken ne tür bir belge isteyeceklerini sordum yeşil kart ve triptik belgesinin yeterli olacağını söylediler. Düşünüyorum bende aracımla yurtdışına çıkış yapsam ve bunu noter kanalıyla yada başka bir şekilde kayıt altına alsam ve bunu mahkemeye sunsam ne olur acaba ?
Arkadaşlar Merhaba,
Maalesef davayı kaybettim son ve kesin karar çıktı bundan boyle pick-up üstü karavan "YASSAK HEMŞERİM"...
Kararın mesnedi ise trafiğe uygunluk belgesinin olmaması nedeniyle trafik güvenliğinin ihlali,tescil belgesine işlenmemesi, vs...
Oyle komik bir karar ki ne diyecegimi bilmiyorum; üstelik daha önce yerel mahkemeden iptal ettirdigim trafik cezasınında tekrar yürürlüğe sokulduğunu bildiriyor, kurban ben oldum. Bunu üretene neden ürettin neden sattın neden izin almadın diye sormuyor, bana kullanamazsın kullanırsan seni trafikten men ederim sana ceza yazarım diyor. Adaletin bumudur dünya.........
Neyse bende şimdi bunu üretip / satan Saly Karavana bu konuyu rücu etmek için çalışmalara başlayacağım bakalım ne olacak bu konuda da mahkemenin bana -safmısın neden alıyorsun senin kabahatin diyecegini şimdiden duyuyor gibiyim ama olsun durmak yok devam.
Arkadaşlar Merhaba,
Maalesef davayı kaybettim son ve kesin karar çıktı bundan boyle pick-up üstü karavan "YASSAK HEMŞERİM"...
Kararın mesnedi ise trafiğe uygunluk belgesinin olmaması nedeniyle trafik güvenliğinin ihlali,tescil belgesine işlenmemesi, vs...
Adapazarı üreticilerini yere göğe sığdıramayan çok değerli UKKF yöneticilerinin konuya bakış açısını merak ediyorum ben. Bu konuyla ilgili resmi bir girişimde bulunmayı düşünüyorlar mı acaba?
Arkadaşlar Merhaba,