Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan niet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,807

niet

guven@atasoy.us
Yer
Bursa
Web
aydinlikoda.com
Daha önce söz verdiğim ama biraz geciken karavan fotoğrafları ilişiktedir :smiley:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Etiketler
Ynt: Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı

niet' Alıntı:
Daha önce söz verdiğim ama biraz geciken karavan fotoğrafları ilişiktedir :smiley:

Gerçekten Avrupa'daki eşdeğerlerini aratmayacak kadar mükemmel bir uygulama ve bir o kadar hoş fotoğraflar.

Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanın. :smiley:

Fotoğraflar tadımlık olmuş; umarım arkası gelir. (Kuşkusuz daha çok fotoğrafı varsa...) ::smiley:

Cavid Sezen

Çok güzel görünüyor avrupa karavanları aratmayacak temizlikte çalışma yapılmış.İyi günlerde kullanın.Yalnız bukadar resimler bizi kesmedi resim konusunda biraz daha bonkör olmanızı bekliyoruz.

keyifli gezilerde kullanmanızı temenni ederim.İmaj camper konusunda cok ciddi aşama kaydetmiş oldukça kaliteli ürünler ortaya çıkarıyor. Ancak her güzelliğin bir bedeli durumu ortaya çıkınca pek çoğumuz için ulaşılmaz bir yere konumlanmış durumda...
Kalın sağlıcakla

Öncelikle eşim ve ben bayıldık iç dizayna.Resimleri görünce eşim kesinlikle içi böyle olmalı diye başımın etini yiyor.Güle güle kullanın.Aracınız ruhsatta 3 kişilik mi acaba?Arka taraftaki oturma grubundaki koltuğa emniyet kemeri takmışsınız,bunun yasal bir sıkıntısı vb olur mu?Ben de 3 kişilik bir karavan istiyorum,2 yaşında bir oğlum var.Ya önü bozmadan 3 kişilik kullacağım,yada olursa 3 kişilik ruhsat aldıktan sonra sizin şekle döneceğim.Olur mu ki acaba böyle yapsam? Ya da siz ne önerirsiniz?

umut7105' Alıntı:
Öncelikle eşim ve ben bayıldık iç dizayna.Resimleri görünce eşim kesinlikle içi böyle olmalı diye başımın etini yiyor.Güle güle kullanın.Aracınız ruhsatta 3 kişilik mi acaba?Arka taraftaki oturma grubundaki koltuğa emniyet kemeri takmışsınız,bunun yasal bir sıkıntısı vb olur mu?Ben de 3 kişilik bir karavan istiyorum,2 yaşında bir oğlum var.Ya önü bozmadan 3 kişilik kullacağım,yada olursa 3 kişilik ruhsat aldıktan sonra sizin şekle döneceğim.Olur mu ki acaba böyle yapsam? Ya da siz ne önerirsiniz?

Beğeniniz için teşekkürler :smiley:

Araç ruhsatta iki kişilik olarak geçiyor. Kemer olmasının yasal sorun oluşturacağını sanmıyorum ama yolculuk sırasında orada yolcu olmaması gerekiyor. Bu yapıdaki bir araçta üç kişilik ruhsat alınabilir mi bilmiyorum. Bu konuda daha tecrübeli arkadaşlarımız bilgi verebilirler belki. Belki de söylediğiniz gib önce ruhsatı alıp sonra modifiye edilebilir, onun da yasal yönü nedir bilemiyorum. Yine tecrübeli karavancılar bu konuyu okurlarsa açıklayabilirler belki.

Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.Sorunuza gelince aradaki geçit olmazsa yani ön taraf üç kişilk oturma şeklinde projelendirilseydi üç kişilik olurdu.Arka tarafta yolcu olmaması gerekir.Fakat bende üç kişilik alıp öndeki orjinal koltuğu muayeneden sonra çıkardım.Fenni muayeneye giderken orjinalini takarım.Zaten on dakika sürüyor.

Yani seyyah54 arkadaki oturma grubuna emniyet kemeri taktırsam,bizim oğlan orada otursa herhangi bir çevirmede sıkıntı çıkar mı acaba?En başta 3 kişilik ruhsat alıp bu şekilde yapsak ve muayeneye giderken de ön yolcu koltuklarını tekrar taksak nasıl olur acaba?Benim tek sorunum yolculuk sırasında yakalandığımızda polislerin 3.kişinin arka koltukta oturmasına sıkıntı çıkarmasıdır.Ön koltuklar tekli olunca çok daha ferah oluyor açıkcası.

Tüm karavanlarda hareket halinde arkada yolcu bulunması yasaktır.Fakat polisle tartışmadıktan sonra kimsede orada neişiniz var demiyor.Önemli olan fenni muayene tamsa ilgilenen olmuyor.

seyyah54' Alıntı:
Tüm karavanlarda hareket halinde arkada yolcu bulunması yasaktır.Fakat polisle tartışmadıktan sonra kimsede orada neişiniz var demiyor.Önemli olan fenni muayene tamsa ilgilenen olmuyor.
Abi çekme karavanlarda yaşam alanında yolcu taşımak yasak,ama motokaravanlarda da mı yasak?Bunu bilmiyordum.Ben senin gibi yapayım en iyisi.Arka oturma grubuna oğlan için bir kemer takarım,ön koltukları da tekli yapar muayeneden muayeneye geri eskisi gibi takarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR