Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan niet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,831
Ynt: Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı

Ümit bey bende sınıf öğretmeni idim.Şimdi emekliyim.Ben o şekilde geziyorum.Polis takacak olduktan sonra tenteden takar,bisikletten takar,güneşe baktın takar.Önemli olan ikili ilişkiler ve aracın evraklarının tamam olması.

Etiketler

Anladım teşekkür ederim.Bu arada ben Kırıkkaleliyim,yanılmıyorsam sizin de oğlunuz yada kızınız Kırıkkale'de sanırım.

Sayın Aksoy ve Ahmet Hocam,Aynı sorunlar,ben1+1 olduğu için 3. kişiyi taşımıyorum,ruhsat 1+1 denirse polise ne cevap verilir bilmiyorum.

Raci Hocam selam.Önce nerelerdesin onu sorayım.Soruya gelince bilmem başıma gelmedi.Polis dur arabanın içine bakayım diyecek hali yokya.Herhalde onun için şimdiye kadar soran olmadı.Cezaya gelince araçlara yapılan ufak tefek tadilatta zaten işli değil.Bu yaştan sonra takmaya değmez.))))

Bende bu hafta dinlenmedeyim.Sonra da ya nasip diyorum.Adanaya inersem akdeniz sahili,samsun yaparsam karadeniz olacak ya nasip.

Ynt: Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan Yapımı

iyi günler, sayfayı yeni gördüm, tam istediğim kalitede bir Camper olmuş, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, yeni fotoğrafları yayınlamanızı bekliyorum....

arkadaşlar site, öğretmenler sitesine dönmüş... ben de öğretmenim ve aranıza yeni katıldım... 4 kişiyiz ve ruhsat da 4 kişilik olmak zorunda.. çıkmazdayım. çözümü yok mu? ya da 10 m3 boxerlerde abs var gibi gördüm.. buna uygun 4 kişilik proje çizilebilir mi? ya da t4 ve ya 5'e doğru kaysam daha mı doğru olur..?

Sebahattin öğretmenim;( meslektaşım) siteye hoş geldiniz. 10m3 küçük bir araç,iki kişiye uygun olabilir ama size küçük gelir diye düşünüyorum.15 veya 17 m3 seçmelisiniz,bu boyutlardaki araçları inceleyip kendinize göre bir tasarım yapın derim.

evet haklısınız sanıyorum... her düşünceyi değerlendiriyorum.. 12.6 m3lerde de ABS olmadığı için 4 kişilik ruhsat problem...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR