niet
guven@atasoy.us
Daha önce söz verdiğim ama biraz geciken karavan fotoğrafları ilişiktedir
niet' Alıntı:Daha önce söz verdiğim ama biraz geciken karavan fotoğrafları ilişiktedir
umut7105' Alıntı:Öncelikle eşim ve ben bayıldık iç dizayna.Resimleri görünce eşim kesinlikle içi böyle olmalı diye başımın etini yiyor.Güle güle kullanın.Aracınız ruhsatta 3 kişilik mi acaba?Arka taraftaki oturma grubundaki koltuğa emniyet kemeri takmışsınız,bunun yasal bir sıkıntısı vb olur mu?Ben de 3 kişilik bir karavan istiyorum,2 yaşında bir oğlum var.Ya önü bozmadan 3 kişilik kullacağım,yada olursa 3 kişilik ruhsat aldıktan sonra sizin şekle döneceğim.Olur mu ki acaba böyle yapsam? Ya da siz ne önerirsiniz?
Abi çekme karavanlarda yaşam alanında yolcu taşımak yasak,ama motokaravanlarda da mı yasak?Bunu bilmiyordum.Ben senin gibi yapayım en iyisi.Arka oturma grubuna oğlan için bir kemer takarım,ön koltukları da tekli yapar muayeneden muayeneye geri eskisi gibi takarım.seyyah54' Alıntı:Tüm karavanlarda hareket halinde arkada yolcu bulunması yasaktır.Fakat polisle tartışmadıktan sonra kimsede orada neişiniz var demiyor.Önemli olan fenni muayene tamsa ilgilenen olmuyor.