Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Serkan Taşdelen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,314
Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün kısa bir yolculuktan sonra Alanya'ya geldim. 45-50 Km kadar yol yaptım. Çok sıcak hava var. Birde sabah geç çıktım 9 gibi. Tam güneşe kaldım. Birazdan Alanya'da denize atlıycam. Serinlemenin başka yolu yok. Çok eğlenceli gidiyor. Herşey yolunda.

Bu bölgede Dimçay Vadisi ÖDA'yı konu alıyoruz.

Toplam Km: 4656.86

Sevgiler...

Etiketler

Merhabalar,

Bugün sabah 6:30 gibi Alanya'dan hareket ettim. Durağım Manavgat'tı. Aynı saatte Ender Abim ve eşi'de Antalya'dan yol çıktılar. Manavgat'ta buluştuk ve burada kalıp yarın birlikte Antalya'ya devam edicez. Çok güzel bir gün oldu. Manavgat Şelalesini gezdikten sonra Side Antik Şehrine geldik. Orayı güzelce gezik ve tanıdık. Yolda gelirken Kızılot ÖDA(Önemli Doğa Alanı) seyrinide yapmış oldum...

Herşey yolunda. Ender Abiler ile birlikteyiz.

Toplam Km: 4735.35

Sevgiler...

Merhabalar,

Pedalla Türkiye'nin 64.Gününde Antalya'ya Ender Abimler ile giriş yaptık. Manavgat'tan sabah birlikte pedalladık. Ender Abi, İlknur Abla, Mustafa ve Serik'te katılan Konur ile tamamladık. Çok eğlenceli bir yolculuk oldu. Yanlız bırakmadıkları için çok çok teşekkür ederim.

Antalya Ovası ÖDA(Önemli Doğa Alanı) inceleyerek Antalya'ya geldik.

Toplam Km: 4814.93

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar...

Bugün sabah 6'da Antalya'dan Ender Abi ve Konur ile hareket ettik. Eğlenceli yolculuğun ardından öğleden sonra 16:00 gibi Finike'ye vardık. Çok güzel bir gün oldu. Yanlız olmamak bazen iyi oluyor. Tahtalı Dağları ve Kumluca ÖDA'ları görüntüleyerek yolumuza devam ettik.
Ender Abi'ye ve Konur'a bana eşlik ettikleri için çok çok teşekkür ederim.

Toplam Km: 4965.28

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,
Finike'de Ender Abi ve Konur ile kaldıktan sonra sabah ben onlardan ayrılarak yoluma devam ettim. Sevgili Ender Abi, Ailesi ve Konur'a herşey için çok çok teşekkür ederim. Çok güzel günler geçirdim.

Bugüne gelince çok yorucu bir yolculuk oldu. Demre(Kale)'den itibaren ciddi yokuşlar çıktım ve sürekli iç-çık in-çık yollarda geldim. Saat 15:30'da Kalkan'a vardım. Ama herşeye rağmen çok eğlenceli geçiyor. Görünürde yanlız olsamda beni düşünerek yanlız bırakmayan tüm dostlarıma çok çok teşekkür ederim.

Bugün Kale ÖDA, Kıbrıscık ÖDA, Kekova ÖDA, Kaş-Kalkan ÖDA'larıda geride bıraktık.
ÖDA: Önemli Doğa Alanı

Toplam Km: 5070.15
Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün sabah Kalkan'dan çıktım ve 15-20 km sonra Fethiye'den tanıştığım Kürşat Abi ve Eşi beni karşılamaya geldiler. Onlar araba ile ben bisiklet ile Saklıkent'e gittik. Çok güzel zaman geçirdik. Onun ardından Yakapark'ta yemek yedikten sonra Fethiye'ye doğru yola koyulduk. Onlar benden önce gittiler tabi. Ben ise Fetihye'de Can Bisiklet'te bisikletime kısa bir bakım yaptırdım. Sonrasında Kürşat Abilerin eve geldik. Çok iyi vakit geçiriyorum. Herşey yolunda.

Patara ÖDA ve Fethiye ÖDA'ları ziyaret ederek emin adımlarla, sorunsuzca yolumuza devam ediyoruz. Bugünlere kadar getiren Allah'a şükürler olsun.

Kürşat Abi ve Eşine, ayrıca Can Bisiklet'e çok çok teşekkürler.

Toplam Km: 5157.71

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

69.Günümüzde Akyaka'ya varmış bulunuyorum. Yarın Marmaris'e gidicem. Bugün gün sonuna doğru rüzgar nedeni ile biraz yoruldum. Akyaka'dan Fırat Abi Köyceğiz'e doğru beni karşılamaya geldi sağolsun. Akyaka'ya birlikte geldik. Herşey sorunsuzca yolunda gidiyor.

Dalaman Ovası ÖDA, Köyceğiz Gölü ÖDA ve Sandras Dağı ÖDA
ziyaretlerimizi gerçekleştirerek devam ediyoruz.

Gün Km: 106.78
Toplam Km: 5264.49

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Akyaka'da bir gece konakladıktan sonra hem Datça ve Bozburun Yarımadaları ÖDA'yı ziyaret için hem de akraba ziyareti için Marmaris-İçmeler'e geldim. İyi bir dünlenme oldu. Denize girdim, gözlemlerimizi yaptım. Orman yangınları az da olsa burada yüzünü göstermiş. :( Çok üzücü bir tablo.

Herşey yolunda. Yarın tekrar Akyaka'ya dönüyorum.

Gün Km: 39.45
Toplam Km: 5303.94

Sevgiler...

Merhabalar,

Marmaris ziyaretimden sonra Akyaka'ya tekrar dönüyorum. Burada iyi bir dinlenmeye ihtiyacım var. Yolun 2/3'ü bitti. Yaklaşık 2500 Km kadar yolum kaldı. Buraya kadar herşey çok güzeldi. Umarım devamıda böyle güzelliklerle devam eder. Herşey yolunda....

Gün Toplam: 41.43
Toplam Km: 5345.37

Sevgiler...

Merhabalar,

Bugün bisikletimin üstündeki eşyaları eve boşalttıktan sonra boş bisiklet ile Akbük'e gezmeye gittim. Süper bir güzergah yanlız tek eksi yanı yolar çok kötü. Benim bisikletim MTB ama yol lastiği ve hava basınçları yüksek olduğu için çok zorluk çektim. Ama herşeye rağmen gördüğüm manzaralar herşeyi unutturdu.
Gediğim yerler, Datça ve Bozburun Yarımadaları ÖDA'ya girdiği için çeşitli kuşları gözlemledim.

Gün Toplam: 54.74
Tur Toplam: 5400.11

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Sabahın erken saatlerinde(5:00 gibi) yarı uyur, yarı uyanık çıktık yola. Eskişehir'den 4 arkadaşım ve ben 4 kişi düştük yollara. Dün gece çok kötü rahatsızlandım. Sanırım midemi üşüttüm. Gecenin bi yarısı Serhat'ında uykusunu böldüm. Sabah yola zar zor çıktım diyebilirim. Çok halsizdim. Onun için grubu çok beklettim diyebilirim. Kusuruma bakmasınlar.
Eskişehir ÇEVSAD'a tekrar çok teşekkür ederim ve beni evinde misafir eden Serhat'a, yolda yanlız bırakmayan diğer arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Şuan Bursa'dayım. Bir otele yerleştim, yanlız yolculuk çekiliyor ama yanlız bir şehri gezmek çekilmiyor. :( Herşey yolunda sayılır. Uludağ ÖDA heybetli duruşuyla bizleri selamlıyor.

Gün Toplam: 152.47 Km
Tur Toplam: 6486.00 Km

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün durağım olan Mustafakemalpaşa'ya saat 12:00 gibi vardım. Rahat bir yolculuk geçirdim. Yanlız trafik ara sıra çok sıktı. Sürekli sürekli korna basıyorlar. Sağlık durumum biraz daha iyi. Ediz Hocam'a tedavi çok teşekkür ederim.
Uluabat Gölü ÖDA'da Leylek'ler uçuşuyordu. Her yıl Mayıs Ayı içine burada Leylek Festivali yapılıyor. Bildiğiniz gibi Uluabat Kuş Cenneti. Çok güzel bir yer.

Gün Toplam: 87.28 Km
Tur Toplam: 6573.28 Km

Geri kalan Plan:
08.08.2007 - Mustfakemalpaşa - Balıkesir
09.08.2007 - Balıkesir - Edremit
10.08.2007 - Edremit - Ezine
11.08.2007 - Ezine - Çanakkale
12.08.2007 - Çanakkale
13.08.2007 - Çanakkale - Keşan
14.08.2007 - Keşan - Edirne
15.08.2007 - Edirne - Kırklareli
16.08.2007 - Kırklareli - Tekirdağ
17.08.2007 - Tekirdağ - Silivri
18.08.2007 - Silivri - İSTANBUL

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün durağım Balıkesir. Kolay bir yolculuk geçirdim. Susurluk'un meşhur Tostunu yedim ve çay içtim. Balıkesir'den Afşin Abi ve Kayhan Abi karşıladı beni. Balıkesir'de kısa bir turdan sonra dinlenmek için eve geldik. Herşey yolunda. Yarın sabah Edremit'e doğru yola çıkıcam.

Gün Toplam: 77.42 Km
Tur Toplam: 6650.70 Km

Sevgiler...

Selam Arkadaşlar,

Bugün yine sıcakta çıktım yola. İyi ter döktüm sayılır. Öğlen saatlerinde Edremit'e vardım. Çıkışlı inişli bir yolculuktu yine. Ama çok eğlenceli. Yol boyunca satıcılar dolu. Organik Tarım ürünlerini görmek bile mümkün. Sürekli durmak zorunda kaldım. Herkes çağırıp bişeyler ikram ediyorlar sağolsunlar.
Bugün Kaz Dağları ÖDA(Önemli Doğa Alanı) bana eşlik etti bir süre. Yarın yine bir süre birlikte gidicez. :smiley:
Ama yollarda aşırı derecede kuş ölüsü var ve beni rahatsız ediyor. :(:(:(

Herşey yolunda gidiyor. 89'ungu günüde geride bıraktık. Allah'a şükürler olsun. Çok az kaldı.

Gün Toplam: 101.23 Km
Tur Toplam: 6751.93 Km

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün eğlenceli bir yolculuk ile vardım Ezine'ye. Sabah geç çıktım ve saat 11:45 sularında Ayvacık'a girdim. Şehir merkezinden geçerken bie market ve çay ocağının yanında durdum. Az soluklanayım dedim bir baktım bir yabancı bisikletçi yanaştı yanıma. O da Assos'tan çıkmış Truva'ya gidiyormuş. Biraz muhabbet ve çay'ın ardından Ezine'ye doğru birlikte yola koyulduk. Sağolsun çok iyi oldu. Avustralya'lı Matthew toplamda 5600 Km yapmış. :smiley:

Edremit'i çıkar çıkmaz sağ yamacımda Kaz Dağları ÖDA eşlik etti. Ama kalabalık sanayiiden fazla seçilemiyordu. Altınoluk'tan sonra yol çok dar. Herşey yolunda. Sorunsuzca devam ediyorum.

Gün Toplam: 85.49 Km
Tur Toplam: 6839.32 Km

Sevgiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri