Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Serkan Taşdelen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,314

Etiketler
Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

Merhaba Arkadaşlar...

İlk başta çok zorlu bir geçitten(İndağı Geçidi) sonra rahat bir şekilde Çankırı'ya vardım. Rüzgr bu defa önümden değil arkamdan esti. Şanslıydım anlayacağınız. Bugün Çankırı'dayım.
Çankırı Jipli Dağları ÖDA'nın bir kısmını gelirken görme şansım oldu. Çok güzel kuş sesleri eşliğinde bir yolculuk oldu...

Toplam Km: 2904.83 Km

Sevgiler...

Selam Arkadaşlar,

Çankırı'dan sabah 7 gibi çıktım. İnişli çıkışlı yollar eşliğinde Eldivan, Şabanözü ve sonrasında Çubuk'a vardım. Yaklaşık 90 km'lik bir yol. Şabanözü'nde öğlen yemeğinden sonra 40 km durmadan pedal bastım ve saat 14:00 gibi Çubuk'a geldim. Çubukbeli Geçidini aştım.

Dün heyecandan yazmam gereken bişeyi atlamışım. Dün sabah Ilgaz çıkışında Akbak Tesislerine girdim su doldurmak için. Birde ne göreyim. Erzincan'dan çok sevdiğim arkadaşım ve ailesi. Erzincan'dan İstanbul'a doğru gidiyorlarmış. Süper bir karşılaşmaydı. Ortak yolumuz sadece 2 Km idi. Bu arada buluşmak gerçekten çok büyük bir mutluluk. Oturduk bikaç bardak çay içtik, ben kahvaltı yaptım ve bol bol muhabbet ettik. Buradan ÇILDIR Ailesine çok çok teşekkür ederim. O mutluluk ile dün yolum nasıl bitti anlamadım bile...

Toplam Km: 2999.21

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Sabah 7:00'de AŞTİ önünden Yavuz Abi ve İsmail ile birlikte hareket ettik. Sağolsunlar yalnız bırakmadılar. Yaklaşık 40 km kadar eşlik ettiler. Bir petrolde birlikte çay içtikten sonra onlar Ankara'ya bense Kulu'ya hareket ettim. Saat 13:50 gibi vardım Kulu'ya. Kulu Belediyesinin Misafiri olarak bir otele yerleştim. Herşey yolunda.

Gün Toplam: 114.53 Km
Tur Toplam: 3216.26 Km

Sevgiler...

Merhabalar,

Bugün durağım Altınekin olması gerekirken kendimi KONYA'da buldum. Altınekin'e vardığımda saatim 10:30'du bende daha erken diye Konya'ya devam ettim. Şuan Konya'dayım. Konya'ya girer girmez gazeteci ve Tv'ler beni yakaladı. Güzel bir haber yaptık. :smiley:
Veee sonunda nazar değdi ve lastiğim patladı. Konya'ya girer girmez patladı. İki dakikada iç lastiği değiştim ve yoluma devam ettim.
Biraz sıkıntılı oldu Konya ama Allah'a şükür şuan herşey yolunda. Şuan Isparta çıkışında bir yerde konaklıyorum.

Gün Toplam: 178.39 Km
Tur Toplam: 3394.68 Km

Sevgiler...

Merhaba Sevgili Arkadaşlar,

Bugün Sabah 5:30'da başladı yolculuğumuz... Mesut Abi, Sercan Kardeşim, Aleaddin Dede ve Mustafa Abi eşliğinde Obruk'a kadar geldik. Yaklaşık 80 Km yol yaptık birlikte. Obruk'tan sonra onlar geri döndü ve ben AKSARAY'a kadar geldim. Çok yorucu bir gün oldu. 150 km'ye yakın yol yaptım ve rüzgar sürekli karşıdan vurdu.

Gruba çok teşekkür ederim bugün için. Herşey çok güzeldi.
Sercan Kardeşime ayrıca teşekkürler. Konaklama ve ikili karşılama için. (Ankara-Konya)

Toplam Km: 3643.70

Sevgiler...

Merhaba,

Bugün öğlen saatinde girdim Ürgüp'e. Aksaray'dan çıktığımda şiddetli bir rüzgar gitmeme her ne kadar engel olsada Acıgöl'e kadar geldim. Ondan sonra rüzgar şiddetini biraz düşürdü ve saat 11:00'de Nevşehir'e girdim. Can Abi, İsmail ve Nuri Abi ile görüşmek için saat 12:30 gibi Ürgüp'e geldim. İki gün burada kalıcam.

Toplam Km: 3740.78

Sevgiler...

Merhabalar...

Geceyi TCDD Misafirhanesinde geçirdikten sonra sabah 8:00'de Said ile yola koyulduk. Sağolsun Said İncesu'ya kadar bana eşlik etti. Daha sonra kalan yolu yanlız giderek Yeşilhisar'a vardım. Yeşilhisar'ın misafiri olarak kalıyorum.
Yeşilhisar önemli bir durak noktamız. Yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Sultansazlığı ÖDA burada. Çalışmalar devam ediyor. Belediye Sultansazlığı ile çok ilgili. Çalışmalarında başarılar dilerim.

Toplam Km: 3917.66

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün sabah Yeşilhisar'dan çıktım. 10-15 km gittim gitmedim bir bisiklet sevdalısı Abi ile karşılaştım. Kendisi 1 haftalık bölgesel bir tur yapıyor. Niğde'ye kadar birlikte geldik. Çok eğlenceli bir yolculuk oldu. Bir otele yerleştim. Herşey yolunda. Niğde'yi tanıyorum. Tarihi bir kent.

Toplam Km: 3983.80

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Sabahın erken saatlerinde terkettik Niğde yi. Daha güneş bile doğmamıştı. Bor ve Kemerhisar ın Su Kemerlerini gezdikten sonra ayrıldık Zafer Hocamdan. O Aksaray. ben Adana yönüne...
Öğlen saat 13:15 de geldim Pozantı ya. Bugün durağım Pozantı. Pozantı Belediyesinin konuğu olarak yerleştim otele. Herşey yolunda. Çok güzel bir yolculuk oldu bugün. Yol çok güzel ama çok yoğun. Yol kenarları Kayısı ve Kiraz satanlarla dolu. İkram edenlerin ikramlarını geri çevirmedim tabi.

Toplam Km: 4084.18

Sevgiler...

Merhaba Sevgili Arkadaşlar,

Pedalla Türkiye Projemizin 56.Gününde güney ilimiz olan Adana'ya varmış bulunuyorum. Buradan bana yardımcı olan Nesim Kardeşimize çok teşekkür ederim. Tarsus yakınlarından beni karşıladı. Bugün Adana'da birlikte vakit geçirip yarın Mersin'e birlikte geçicez. Birde bugün bize evinin açan Bünyamin Kardeşimize çok çok teşekkürler. Herşey yolunda. Yolculuğumuz yavaş yavaş neşelenmeye başladı. Aşırı derecede sıcak var. Şuan sırılsıklam şekilde yazıyorum..

Toplam Km: 4203.28

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün sabah erken saatte Adana'dan çıktık. Sıcaklara fazla yakalanmadan Mersin'e varalım dedik. Dün beni karşılayan ve bugün Mersin'e kadar gelen Nesim Kardeşime çok çok teşekkür ederim. Çok güzel bir gündü. Bizi Adana'da evinde misafir eden bisiklet dostu Bünyamin Kardeşim bizi Adana çıkışına kadar uğurladı sağolsun. 2,5 saat sonra Mersin'e girdik. Çok güzel bir gündü. Fazla yorucu olmadı. İyi bir dinlendik. Birazdan Mersin'de gezicez...
Herşey yolunda Allah'a şükür...

Toplam Km: 4267.28

Sevgiler...

Merhabalar,

Bugün Mersin'den biraz geç çıktık ve çok sıcak bir havada yolculuk yaptık. Saat 15:00 gibi geldik Silifke'ye. Nesim Kardeşim sağolsun Silifke'ye kadar eşlik etti. Daha sonra yemek yedikten sonra o Mersin'e geri döndü. Bense Silifke'yi tanımaya ve Göksu Deltası ÖDA'yı gezmeye koyuldum. Çok sıcak bir hava var.
Buraya gelir gelmez ilk aklıma gelen; "Silifke'nin Yoğurdu, Ah seni kimler doğurdu...." oldu. :smiley:

Herşey yolunda gidiyor. Sıcaklar ile savaşıyorum sadece...

Toplam Km: 4361.77

Sevgiler...

Merhabalar,

Sabahın erken saatlerinde yol aldım yine. Öğlen 13:30'da geldim Aydıncık'a. Aşırı sıcak var. Saat 8:30-9:00'dan sonra bile yakıcı güneş ışınları yakmaya hazır. Yokuş çıkarken sıkılmış sünger gibi hissediyorum kendimi. Şıpır şıpır ter akıyor. İçtiğim sular resmen geri çıkıyor. Kesin 2 litre ter akıtmışımdır. Çok çok sıcakkkkk!!!! Allah yardım etsin.

Herşeye rağmen zevkli gidiyor. Çok güzel kuş sesleri ve bir yanım Orman bir yanım ucsuz bucaksız deniz eşliğinde yolculuk yaptım. Zorlu çıkışlar vardı tabi. Aydıncık ve Ovacık Kıyıları ÖDA'ları görme imkanım oldu. Bazı bölgelerde yol yapım çalışmaları var. Güzelim maki bitki örtüsünü kesiyorlar tabi. :(

Toplam Km: 4453.27

Sevgiler...

En Güneyden Merhaba Arkadaşlar,

Türkiye'nin en güney ucu Anamur'dayım. Muz diyarıda diyebiliriz bir anlamda. Türkiye'nin yerli muz ihtiyacını Anamur ve Bozyazı karşılıyormuş. Her yerde Muz Seraları var. Sanki kafese tıkılmışlar gibi.:smiley: Çok ilginç. Yeşil yeşil toplayıp sarartma depolarında sarartıyorlar.
Bozyazı çıkışında "Karakeçili" diye adlandırdığımız bir yörük ile muhabbet ettik. Buraların doğal güzelliğini uzun uzun anlattı sağolsun. Bozyazı ve Anamur Kıyıları ÖDA'yıda ziyaret ederek yoluma devam ediyorum.
Öğlene kadar anca yol yapabildim. Çok sıcak var. Elimden geldiğince sabah erken çıkıp, öğleden sonra dinleniyorum.
Herşey yolunda gidiyor Allah'a şükür.

Toplam Km: 4514.28

Sevgiler...

Merhabalar,

Antalya İl sınırına girmiş bulunuyorum. Bugün durağım Antalya'nın en doğu ilçesi Gazipaşa. Anamur'dan Gazipaşa'ya kadar yol çok engebeli. Sürekli iniş ve çıkışlar ile dolu. Ama inanın o kadar zevkli ki anlatamam. Hiç sıkılmadım, yorulmadım. Eğlenceli bir gün oldu. HErşey çok güzel gidiyor. Bugünlere kadar getiren Allah'a şükür.

Gazipaşa Kıyıları ÖDA(Önemli Doğa Alanı) çok güzel. Akşam serininde alanı gezme şansımız olacak.

Toplam Km: 4605.48

Sevgiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri