Pazartesi Sendromu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan queensland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,149

queensland

.The redness of the sky at dawn.
Yer
40° 52.0' 29° 07.0'
Monday1.jpg

200410181138440.horror.gif

200410171840590.somuchformonday.jpg

200410171528130.mondayhorror.jpg

200410171531170.Monday-01.jpg

200410171533220.Monday-02.jpg

200410201604540.mondayslice.jpg

200411142049140.hchitme.jpg

Ynt: Pazartesi Sendromu

Nefret nefret nefret nefret ediyorum pazartesilerden yaa..Çalıştığım için değil oldum olası bu böyleydi..Pazar gününden başlıyor bu sendrom bende..Engelleme yolunu bilen varsa bi zahmet yazsın.. :D

:D
Bilirim o duyguyu... Ve hemen her pazar gecesi Anadolu'nun ücra bir köyüne kaçma hayalleri kurarım. Gürültü yok, trafik yok, iş stresi yok...
Ama gene de biz Pollyanna' cılık oynayıp;
"Keşke bir işim olsaydı da Pazartesi sendromuna girseydim." diyenleri düşünebiliriz mesela...

Zaten başıma ne geliyorsa o şekilde düşündüğüm için geliyor penguen.. :( Hani elindekilerin kıymetini bil dağlar kızı diyorum..Şikayet etme,yine ve gene bardağa dolu kısmından bak diyorum..

Unutmadan;böyle düşünenin sadece ben olamadığımı gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim.. :D

dağlarkızı' Alıntı:
Zaten başıma ne geliyorsa o şekilde düşündüğüm için geliyor penguen.. :( Hani elindekilerin kıymetini bil dağlar kızı diyorum..Şikayet etme,yine ve gene bardağa dolu kısmından bak diyorum..

Unutmadan;böyle düşünenin sadece ben olamadığımı gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim.. :D

Rica ederim efendim :D Ne demek :D

cumadan İstanbul'dan başlayıp akabinde Ankara-Mersin-Adana diye devam edip pazar günü Büyükada'da son bulan bir turdan sonra gerçekten zor oluyor pazartesi günü işe başlamak:D

Pazartesileri bomba gibi geliyorum işe..Yok öyle cazibeli anlamında bomba demiyorum ha:smiley:)) Fitili alev alev yanan, patlamaya hazır...Bugün nefes egzersizleri ile durumu biraz hafiflettik, darısı önümüzdeki pazartesiye artık:smiley:))

bayıldım karikatürlere, çok güzellerdi ;D bir tane de benden gelsin

1088253055sali.jpg

Peki bunları biliyor muydunuz?

Avrupa'nın bazı ülkelerinde bu sendrom yüzünden okullar ve işyerleri pazartesi günleri öğle saatlerinde açılıyormuş. (niye sadece onlar, bizim canımız yok mu, bizim pazartesi sendromumuz yok mu)

Tembel yapıda olan ve evde ailesiyle huzurlu olan kişiler daha sık pazartesi sendromu yaşıyorlarmış (bu iyi birşey olsa gerek)

Ailesine ve sosyal yaşantısına yeteri özeni göstermeyen, sadece işlerine önem veren kişiler ise cuma sendromu yaşarlarmış (var mı ki acaba bunlardan)

New York'ta yapılan bir araştırmaya göre profesyonel denilen insanlar bile bu sendromu yaşarlarmış (yaşayacaklar tabii, onlar insan değil mi? ayrıca bir üstteki teoriyi de çürütür bu araştırmanın sonucu, yok işte öyle insanlar,biliyordum)

Pazartesi sendromu sanıldığı gibi pazartesi değil, pazar gününden başlar (bu da benim teorim, ama sizin de olabilir, bu demek oluyor ki biz iki gunluk tatilimizin bir gününü daha pazartesi sendromu yüzünden sinir bozukluğu içinde geçiriyoruz... Bu durumda diyebiliriz ki pazartesi sendromu diye birşey yoktur, pazar sendromu vardır, ya da pazartesi sendromu = pazar sendromudur)

İngiltere’de hafta sonu tatilinin ardından işe uykusuz, yorgun ve verimsiz dönen çalışanların ülke ekonomisine maliyetlerinin 120 milyon sterlin olduğu açıklanmış.

Neyse bugün Pazartesi değil, çok şükür...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR