Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,004
Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215)

Saat onemli degil gerekirse 7de cikarim beylikduzunden beni dusunmeyin erken olsun :smiley:

Etiketler

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Önce geçmiş olsun çok sıkıntı çıkmış hasar durumuna bakınca uzun şase olduğu için pajeroyu uzaklaşma ve karın açısının sınırı üzerindeki çıkışlarda vurmuşsun, arabayı istediğin kadar yükselt istersen 50" lastik tak şase boyuna bir şey yapamazsın arabayı kısaltamazsın, bende aynı durumdayım bjk tesislerinin yanından girince gececeğimiz dereden arkayı vurmadan geçmem çok zor
en iyisi bir niva alıp buna çıkma 200 E mercedes motor şanzımanı koymak 35" leride takınca alem araba görsün yarışa bile gireriz kısmet olurda başka bir problem çıkmazsa gezi işine gelince önce bir parkura bakarız sonra duruma göre devam ederiz daha olmadı L200 ü pajeroya bağlar devam ederiz :D
ben araziyi gördümmü dayanamam batsamda çıksamda devam ederim Allahın izniyle
ömer abi şasenin uzunluğundan olmadı, haklısın uzun şase dezavantaj ama ormanın içinden bir yan geçiş sırasında yüksek bir ağaç kökü varmış görmedim onun üzerinden geçtikten sonra arka lastik aşağı düşünce yüksek kalınca ağaç kökü bizim sağ arka tamponu yukarı kaldırdı..:smiley::smiley: neyse şimdi sağ ve sol tarafı kestirdim boru tampon yaptırıyorum zaten orta kısmı yaptırmıştım şimdi arka tarafında sağlama aldık yani..:smiley::smiley: stopuda aks kırılınca 2 çeker giderken kaydık ağaca vurduk , hikaye böyle.. Hamama girdik ve terledik Ömer abi hepsi bu...[/td][/tr][/table]

Son iki gün kala, hatta bir buçuk, buluşma yeri ve saatini net olarak ilan edelim abiler.
Şile yolunda ki shell demiştik herhalde. Varsa koordinat verebilirseniz, çok iyi olur, orayı bilmeyen çok. Saat konusunda 9:00 iyidir. Hatta 8:30 buluşma 9:00 hareket diyelim.

kız babası' Alıntı:
İyi yapmışsın benim aracımda genelde 1 kişilik boş yer oluyo avrupa yakası fındıkzade tarafından geliyorum yolda "benim midem bulandı yuh burdanmı geçicez uffff üstüm başım çamur oldu vs gibi huyların yoksa telefonunuzu pm den atın ve konuyu takip edin
Forumda yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum. Face kullanıyorsanız beni ekleyebilirsiniz yada siz bana özel mesajla ulaşın.

lynx255' Alıntı:
Son iki gün kala, hatta bir buçuk, buluşma yeri ve saatini net olarak ilan edelim abiler.
Şile yolunda ki shell demiştik herhalde. Varsa koordinat verebilirseniz, çok iyi olur, orayı bilmeyen çok. Saat konusunda 9:00 iyidir. Hatta 8:30 buluşma 9:00 hareket diyelim.
Bende katılıyorum bu duruma saat ne kadar erken o kadar ıyı olur hava erken kararıyor serkan abi durumu netleştirelim :smiley:

Yalçınkaya' Alıntı:
Forumda yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum. Face kullanıyorsanız beni ekleyebilirsiniz yada siz bana özel mesajla ulaşın.
https://www.facebook.com/groups/hudoff/

saat 8,45 de şile yolu bjk tesislerini geçince sol da shell ve opel var. shell e girmek için dudullu - organize sanayi sapağından (opeli görünce ilk sağ sapak) girip soldan çıkıp köprü altını geçince ilk sağdan ayrılarak U yapmış oluyoruz, az ilerde de shell var.

9 da shell den ayrılıp doğal yaşama giriş yapalım.

alışveriş kısmını nasıl çözeceğiz, shell e yakın market vs yok , taa dudullu içinde hatipoğlu var diye hatırlıyorum.
hakan555 bu kısmı aydınlatırsa iyi olur. açlıktan ölmeyelim gene ;p

atıl kurt, face e sen yazarmısın

atıl kurt, face e sen yazarmısın

Face'te duyuru var ama yine de yazarız. Yalnız yeterli sayıya ulaştık gibi. Listeyi alalım ona göre duyurmaya devam edelim. Sonra 15 araç ile sıkıntı çekeriz. Ne video çekilir ne görüntü alınır. Konvoy başında ki araç batıyor arkada haberimiz olmuyor. Sonunda ki arkadaş çıkamıyor öndekileri durduramıyoruz falan.
Bir diğer konu; El telsizi alınacaktı ne yaptınız. En azından bizimkilere ilave 2 çift daha olsa. Oldukça eğlenceli ve güzel bir gezi olur.

Listeyi oluşturuyoruz o halde:

1-Tarkan, Yeğeni ve Atıl Kurt (Dinçer)
2-

Listeyi oluşturuyoruz o halde:

1-Tarkan, Yeğeni ve Atıl Kurt (Dinçer)
2-çamur kurdu-1 hasan_5434

1) Tarkan atıl kurt
2) Hasan 5434
3) Freelander
4) Kızbabası
5) Tayfun

Vallahi imreniyorum sizlere çok güzel org.yapıyorsunuz sırf bende sizlerin arasında olmak için bu tarz bir araç alacagım

lynx255' Alıntı:
Face'te duyuru var ama yine de yazarız. Yalnız yeterli sayıya ulaştık gibi. Listeyi alalım ona göre duyurmaya devam edelim. Sonra 15 araç ile sıkıntı çekeriz. Ne video çekilir ne görüntü alınır. Konvoy başında ki araç batıyor arkada haberimiz olmuyor. Sonunda ki arkadaş çıkamıyor öndekileri durduramıyoruz falan.
Bir diğer konu; El telsizi alınacaktı ne yaptınız. En azından bizimkilere ilave 2 çift daha olsa. Oldukça eğlenceli ve güzel bir gezi olur.

El telsizi için son konuşulan şöyle idi en öndeki araç ile en arkadaki araç baglantısı kesiliyordu iyi bişiy almak veya almamak arasında kalmıştık pisoff cular 12 tane almışlar tanesi 100 dolar diyolar bizde onlardanmı alsak dinçer sendeki telsiz pmr idi galiba halk bandı el telsizi alsak seninle konuşabilirmiyiz ben c.tesi günü bu telsiz işini halledicem net bi karar verelim bide midland ın araç telsizleri var halk bandı bana kalsa onlardan alırım bu sefer senin telsizle görüşemicez bi anlamı kalmıcak ya pmr lerden alıp senle konuşcaz ya hepberaber halk bandı telsiz alcaz

aslan28' Alıntı:
Vallahi imreniyorum sizlere çok güzel org.yapıyorsunuz sırf bende sizlerin arasında olmak için bu tarz bir araç alacagım
Teşekkür ederiz. Elimizden geldiği kadarıyla.
Böyle başlıyor yavaş yavaş bu hastalık. Sonra sanayiden çıkmaz oluyorsun. Bir bakıyorsun gelirine ortak olmuş, elin Japon'u. Tam bitti diyorsun, yenisi geliyor. Ama her şeye rağmen terapiden ucuza geliyordur yaptığımız. İnsan gezideyken, ne iş sıkıntısı, ne borç alacak dertleri, ne ailevi problemler, ne gönül ilişkileri (bu liste uzar gider..), biraz sonra geçeceğin su yada çıkacağın yokuş dışında hiç bir şey düşünemiyorsun. Tek derdin kazasız belasız, sağ salim şuradan da bir geçeyim oluyor. Akşama eve dönerken, gündüz yapılan geziden her zorlanılan geçiş tek tek düşünülüyor. Bir bakmışsın eve gelmişsin. Yolu bile anlamıyor insan (Kabul ediyorum bu biraz tehlikeli ama durum böyle) Gece yattığın zaman bitmiyor gezi. Biran önce sabah olsun istiyorsun. Daha çekilen resimler net'e konacak. Videolar Youtube'a yüklenecek. Ertesi gün akşama kadar gidiyor bu fasıl. Yok sende şu vardı, yükledin mi falan. Sonra ki günlerde, katılanlar ve katılamayanların yorumları ile geçiyor. Yani iyi yapılmış bir gezi ve iyi toplanmış materyaller ile en az iki haftalık bir mevzu çıkıyor. Tabi zaman zaman da mazi hatırlanıyor o başka. Tüm yazının özeti olsun (uzattım biraz, yazmayı da seviyorsam demek ki), burada önemli olan gezmekten ziyade arkadaşlık, paylaşım, yardımlaşma. Hepimiz bir hayat yaşıyoruz ve bunun kaçınılmaz bir sonu mutlaka var.

Bende halk bandı telsiz, garmin avcı gps ve gopro kamera var. Haftasonu yanımda getiririm. Size tavsiyem halk bandı telsiz almanız genelde biz wouxun veya boefeng marka telsiz kullanıyoruz fiyatları gayet uygun oluyor. Aynı marka pmr ler kendi aralarında konuşabilir. Halk bandı telsiz pmr kanalına ayarlanabilir fakat pek verimli olmuyor.

kız babası' Alıntı:
El telsizi için son konuşulan şöyle idi en öndeki araç ile en arkadaki araç baglantısı kesiliyordu iyi bişiy almak veya almamak arasında kalmıştık pisoff cular 12 tane almışlar tanesi 100 dolar diyolar bizde onlardanmı alsak dinçer sendeki telsiz pmr idi galiba halk bandı el telsizi alsak seninle konuşabilirmiyiz ben c.tesi günü bu telsiz işini halledicem net bi karar verelim bide midland ın araç telsizleri var halk bandı bana kalsa onlardan alırım bu sefer senin telsizle görüşemicez bi anlamı kalmıcak ya pmr lerden alıp senle konuşcaz ya hepberaber halk bandı telsiz alcaz
CB Telsizleri incelemekteyim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR