ömer abi şasenin uzunluğundan olmadı, haklısın uzun şase dezavantaj ama ormanın içinden bir yan geçiş sırasında yüksek bir ağaç kökü varmış görmedim onun üzerinden geçtikten sonra arka lastik aşağı düşünce yüksek kalınca ağaç kökü bizim sağ arka tamponu yukarı kaldırdı.. neyse şimdi sağ ve sol tarafı kestirdim boru tampon yaptırıyorum zaten orta kısmı yaptırmıştım şimdi arka tarafında sağlama aldık yani.. stopuda aks kırılınca 2 çeker giderken kaydık ağaca vurduk , hikaye böyle.. Hamama girdik ve terledik Ömer abi hepsi bu...[/td][/tr][/table][table][tr][td]BOZO' Alıntı:Önce geçmiş olsun çok sıkıntı çıkmış hasar durumuna bakınca uzun şase olduğu için pajeroyu uzaklaşma ve karın açısının sınırı üzerindeki çıkışlarda vurmuşsun, arabayı istediğin kadar yükselt istersen 50" lastik tak şase boyuna bir şey yapamazsın arabayı kısaltamazsın, bende aynı durumdayım bjk tesislerinin yanından girince gececeğimiz dereden arkayı vurmadan geçmem çok zor
en iyisi bir niva alıp buna çıkma 200 E mercedes motor şanzımanı koymak 35" leride takınca alem araba görsün yarışa bile gireriz kısmet olurda başka bir problem çıkmazsa gezi işine gelince önce bir parkura bakarız sonra duruma göre devam ederiz daha olmadı L200 ü pajeroya bağlar devam ederiz
ben araziyi gördümmü dayanamam batsamda çıksamda devam ederim Allahın izniyle
Forumda yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum. Face kullanıyorsanız beni ekleyebilirsiniz yada siz bana özel mesajla ulaşın.kız babası' Alıntı:İyi yapmışsın benim aracımda genelde 1 kişilik boş yer oluyo avrupa yakası fındıkzade tarafından geliyorum yolda "benim midem bulandı yuh burdanmı geçicez uffff üstüm başım çamur oldu vs gibi huyların yoksa telefonunuzu pm den atın ve konuyu takip edin
Bende katılıyorum bu duruma saat ne kadar erken o kadar ıyı olur hava erken kararıyor serkan abi durumu netleştirelimlynx255' Alıntı:Son iki gün kala, hatta bir buçuk, buluşma yeri ve saatini net olarak ilan edelim abiler.
Şile yolunda ki shell demiştik herhalde. Varsa koordinat verebilirseniz, çok iyi olur, orayı bilmeyen çok. Saat konusunda 9:00 iyidir. Hatta 8:30 buluşma 9:00 hareket diyelim.
https://www.facebook.com/groups/hudoff/Yalçınkaya' Alıntı:Forumda yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum. Face kullanıyorsanız beni ekleyebilirsiniz yada siz bana özel mesajla ulaşın.
atıl kurt, face e sen yazarmısın
lynx255' Alıntı:Face'te duyuru var ama yine de yazarız. Yalnız yeterli sayıya ulaştık gibi. Listeyi alalım ona göre duyurmaya devam edelim. Sonra 15 araç ile sıkıntı çekeriz. Ne video çekilir ne görüntü alınır. Konvoy başında ki araç batıyor arkada haberimiz olmuyor. Sonunda ki arkadaş çıkamıyor öndekileri durduramıyoruz falan.
Bir diğer konu; El telsizi alınacaktı ne yaptınız. En azından bizimkilere ilave 2 çift daha olsa. Oldukça eğlenceli ve güzel bir gezi olur.
Teşekkür ederiz. Elimizden geldiği kadarıyla.aslan28' Alıntı:Vallahi imreniyorum sizlere çok güzel org.yapıyorsunuz sırf bende sizlerin arasında olmak için bu tarz bir araç alacagım
CB Telsizleri incelemekteyim..kız babası' Alıntı:El telsizi için son konuşulan şöyle idi en öndeki araç ile en arkadaki araç baglantısı kesiliyordu iyi bişiy almak veya almamak arasında kalmıştık pisoff cular 12 tane almışlar tanesi 100 dolar diyolar bizde onlardanmı alsak dinçer sendeki telsiz pmr idi galiba halk bandı el telsizi alsak seninle konuşabilirmiyiz ben c.tesi günü bu telsiz işini halledicem net bi karar verelim bide midland ın araç telsizleri var halk bandı bana kalsa onlardan alırım bu sefer senin telsizle görüşemicez bi anlamı kalmıcak ya pmr lerden alıp senle konuşcaz ya hepberaber halk bandı telsiz alcaz