kız babası
Kamp III
Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215)
kilit arayışınamı başlasam ne yapsam
kilit arayışınamı başlasam ne yapsam
dün akşam öyle yerde kaldım kı dağın başı tek araç kar yağıyor biir yandan çapraza kaldım ne yaptıysam çıkamadım tamamen oturdu araçkız babası' Alıntı:kilit arayışınamı başlasam ne yapsam
bir sıkıntı var ama çözemedim dün gece kaldığım yer ve çaken makinaaalynx255' Alıntı:Video açılmıyor..
Hasan tek başına araziye çıkılmaz be arkadaş bildiğin halde neden tek çıktın kiHASAN_5434' Alıntı:dün akşam öyle yerde kaldım kı dağın başı tek araç kar yağıyor biir yandan çapraza kaldım ne yaptıysam çıkamadım tamamen oturdu araç
Abi iş çıkışı dalayım kara dedim daldım dalmasına da daldığım yerde kaldım ne yazıkkı ama sağolsun yakında bir arkadaş vardı cj5 geldı aldı çıkardı bu cj ler fena makina ya bende almayı düşünüyorumJUNİOR' Alıntı:Hasan tek başına araziye çıkılmaz be arkadaş bildiğin halde neden tek çıktın ki
HASAN_5434' Alıntı:Abi iş çıkışı dalayım kara dedim daldım dalmasına da daldığım yerde kaldım ne yazıkkı ama sağolsun yakında bir arkadaş vardı cj5 geldı aldı çıkardı bu cj ler fena makina ya bende almayı düşünüyorum
Seninkide mt kanka sadece dişler biraz aşınmışlynx255' Alıntı:Tayfun, Standart Jimny bile artık standart değil. Takım (HUDOFF) komple M/T'li oldu. Bir bende yok M/T. Artık A/T ile olduğu kadar.
;D ;D ;D
Yalçınkaya' Alıntı:Merhaba, bende beykoz çavuşbaşındayım. Bu gezinize eğer müsait bir araç varsa yakıt ve diğer masraflara ortak olmak kaydıyla katılmak isterim. 4x4 araç alma arefesinde bizzat değişik araçları parkurda görerek ve yaşayarak daha kolay karar vermemi de sağlayacak. Genelde araçlar eş dost katılımları ve malzemeler nedeniyle müsait olmuyormuş ama ben yine de bi şansımı deniym dedim
Hoo hooo hhooooookız babası' Alıntı:İyi yapmışsın benim aracımda genelde 1 kişilik boş yer oluyo avrupa yakası fındıkzade tarafından geliyorum yolda "benim midem bulandı yuh burdanmı geçicez uffff üstüm başım çamur oldu vs gibi huyların yoksa telefonunuzu pm den atın ve konuyu takip edin