Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,005

Etiketler

Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215)

kız babası' Alıntı:
kilit arayışınamı başlasam ne yapsam
dün akşam öyle yerde kaldım kı dağın başı tek araç kar yağıyor biir yandan çapraza kaldım ne yaptıysam çıkamadım tamamen oturdu araç

HASAN_5434' Alıntı:
dün akşam öyle yerde kaldım kı dağın başı tek araç kar yağıyor biir yandan çapraza kaldım ne yaptıysam çıkamadım tamamen oturdu araç
Hasan tek başına araziye çıkılmaz be arkadaş bildiğin halde neden tek çıktın ki :(

JUNİOR' Alıntı:
Hasan tek başına araziye çıkılmaz be arkadaş bildiğin halde neden tek çıktın ki :(
Abi iş çıkışı dalayım kara dedim daldım dalmasına da daldığım yerde kaldım ne yazıkkı ama sağolsun yakında bir arkadaş vardı cj5 geldı aldı çıkardı bu cj ler fena makina ya bende almayı düşünüyorum

HASAN_5434' Alıntı:
Abi iş çıkışı dalayım kara dedim daldım dalmasına da daldığım yerde kaldım ne yazıkkı ama sağolsun yakında bir arkadaş vardı cj5 geldı aldı çıkardı bu cj ler fena makina ya bende almayı düşünüyorum
:D

Tayfun, Standart Jimny bile artık standart değil. Takım (HUDOFF) komple M/T'li oldu. Bir bende yok M/T. Artık A/T ile olduğu kadar.
;D ;D ;D

lynx255' Alıntı:
Tayfun, Standart Jimny bile artık standart değil. Takım (HUDOFF) komple M/T'li oldu. Bir bende yok M/T. Artık A/T ile olduğu kadar.
;D ;D ;D
Seninkide mt kanka sadece dişler biraz aşınmış :smiley:

rotamız beykoz , hedefimiz yeni parkurlar. dimi? yavaştan ilerleyelim program için.

daha öncekinden erken buluşuyoruz, yoksa gece karanlığa kalıyoruz yemek için :smiley:

hakan555 , programa başlayalım artıııkk

Merhaba, bende beykoz çavuşbaşındayım. Bu gezinize eğer müsait bir araç varsa yakıt ve diğer masraflara ortak olmak kaydıyla katılmak isterim. 4x4 araç alma arefesinde bizzat değişik araçları parkurda görerek ve yaşayarak daha kolay karar vermemi de sağlayacak. Genelde araçlar eş dost katılımları ve malzemeler nedeniyle müsait olmuyormuş ama ben yine de bi şansımı deniym dedim:smiley:

Yalçınkaya' Alıntı:
Merhaba, bende beykoz çavuşbaşındayım. Bu gezinize eğer müsait bir araç varsa yakıt ve diğer masraflara ortak olmak kaydıyla katılmak isterim. 4x4 araç alma arefesinde bizzat değişik araçları parkurda görerek ve yaşayarak daha kolay karar vermemi de sağlayacak. Genelde araçlar eş dost katılımları ve malzemeler nedeniyle müsait olmuyormuş ama ben yine de bi şansımı deniym dedim:smiley:

İyi yapmışsın benim aracımda genelde 1 kişilik boş yer oluyo avrupa yakası fındıkzade tarafından geliyorum yolda "benim midem bulandı yuh burdanmı geçicez uffff üstüm başım çamur oldu vs gibi huyların yoksa telefonunuzu pm den atın ve konuyu takip edin

kız babası' Alıntı:
İyi yapmışsın benim aracımda genelde 1 kişilik boş yer oluyo avrupa yakası fındıkzade tarafından geliyorum yolda "benim midem bulandı yuh burdanmı geçicez uffff üstüm başım çamur oldu vs gibi huyların yoksa telefonunuzu pm den atın ve konuyu takip edin
Hoo hooo hhoooooo
Çok güldüm buna..
Hatta Mu ho haha haaaa
:D :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR