Pazar Gezisi 1

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TARIK TAMTEKİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,832

TARIK TAMTEKİN

Ana Kamp
Herkese merhaba ,

Bir haftasonuna daha yaklaştık.

Bu haftasonu pazar günü için planım ; Maslak'tan hareketle Bahçeköy üzerinden Zekeriyaköy'ün arka tarafından Kısırkaya plajının üst tarafındaki asfalt yola çıkıp yarış parkuruna ve göletlere ulaşmak şeklinde.

Oldukça soft , bol oksijen ve dinlenmeli bir gezi olacak.Bu hafta orman içine girmek yok , etrafından gitmek var.Gezi sonrası adrenalin isteyenler son durak olan yarış parkurunda kurtlarını dökebilirler

Geziyi saat:13:00 da başlatıp tahminen 15:30 gibi bitirmeyi düşünüyorum.Gezi bu kadar sürmeyecek ama yol üzerinde duraklamalar , sahile girmek isteyenler ve sonundaki gölet kenarı oturmalarını da kattım.

Yarış parkuruna gitmeden önceki son duraklama noktasının resminide ekliyorum. ;D[/img]

Bu sefer kahvaltı yok.Herkes bu saatte kahvaltısını yapmış olarak gelir diye düşünüyorum.Tavsiyem yanınıza sandviç almanızdır.Kendiniz evde yapabileceğiniz gibi benzinliklerde satılanlardan da alabilirsiniz.

Buluşma noktası olarak saat: 13:00 da Maslak'taki Shell benzin istasyonu olabilir.

Herkese şimdiden keyifli bir haftasonu diliyorum.

gezi.JPG

Etiketler
pazar

Ynt: Pazar Gezisi 1

theFaceFistingCyborg' Alıntı:
Kesilen ağaçları görmek için iyi bir rota.

Pazar günkü işlerimi düzenleyebilirsem tanışmak için gelirim.

Bu haftaki güzergahta ormancıların kestiği ağaçlar haricinde pek ağaç kıyımı göremeyecez ama geçen hafta gelseydiniz bol miktarda görebilirdiniz.

Tarık bey eğer yanlış görmediysem sizin atatürk oto sanyide dükkanınız varmı?
Sanki aracınızı orada bir dükkanda gördüm

aslan28' Alıntı:
Tarık bey eğer yanlış görmediysem sizin atatürk oto sanyide dükkanınız varmı?
Sanki aracınızı orada bir dükkanda gördüm

Doğru görmüşsünüz Atatürk oto san. sit te BMW - MINI orijinal aksesuarı ithalatı yapıyoruz.Aracımda her zaman showroom önünde duruyor.

burda da takipteyim tarık ;D
ama biraz çamur olmalı yani ::smiley: gediğimiz anlaşılsın baabında ;)

güzel bir gezi olmuşa benziyor :smiley:
Selçuk taktın bfg leri artık çıkmazsın hafta sonu çamurlardan :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR