Teşekkürler Niyazi bey, aslında öncelikle bütçeyi biraz daha yükseltip Land Cruiser tercih ediyorum ama araç fazlalığı sebebiyle benim Grand Cherokee'yi de vermem lazım.sisdagili61' Alıntı:Merhaba abi,
İnşallah gönlünüze göre birşey bulursunuz,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Niyazi Uzun
Serhat bey dileklerinize teşekkür ederim, kısmet artık bakalım...sertem41' Alıntı:Hayırlı olur, tez bulunur umarım.
15.000.- / 25.000.-TL arasına çıkartabiliriz... KLİMALI olmalı...VAP' Alıntı:8.000.- / 15.000.-TL arası, dizel, mekaniği düzgün ve çalışmayan düğmesi dahi olmayan (ufak tefek ama yapılabilecek olan, olabilir) Patrol arıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-nissan-patrol-2-5-turbo-diesel-110-hp-71415897/detay/ kılıma yok ama ılgılenırsenız.cok ıyı durumda.VAP' Alıntı:15.000.- / 25.000.-TL arası, dizel, mekaniği düzgün ve çalışmayan düğmesi dahi olmayan (ufak tefek ama yapılabilecek olan, olabilir) Patrol arıyorum.
Çok teşekkürler Murat bey.TezzMertek' Alıntı:İşlem tamamdır.
Rakamlar düzeltildi
Teşekkür ederim şimdiden Niyazi bey, bakalım göreceğiz ne çıkacak bu günlerin altından?sisdagili61' Alıntı:Merhabalar Ahmat abi,
Hangi olursa olsun her ikiside size çok yakışacak,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Evet benim de dikkatimi çekti, gördüm bunu. Sizin galiba, öyleyse daha güvenilir demektir herhalde..? :gokhan antoff' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-nissan-patrol-2-5-turbo-diesel-110-hp-71415897/detay/ kılıma yok ama ılgılenırsenız.cok ıyı durumda.
ooo masallah allah uzun omur versın araca ıyı guvendıgım ıcın bu fıyatı ıstıyorum.yapılabılecek hersey yapıldı az yakıtlı yuksek performanslı.sıkıntısız garantılı ;D fıyat yuksek gozuksede edılen masraf ıstenılen fıyata cok yakın.onun ıcın dımdızlak bır patrol alsanız sıze bu fıyatları bulur saygılarımla.VAP' Alıntı:Evet benim de dikkatimi çekti, gördüm bunu. Sizin galiba, öyleyse daha güvenilir demektir herhalde..? :
59 Yaşındayım ve sıcak hiç hoşlanmadığım bir ortamdır, kliması sebebiyle görmeme rağmen kenarda durmuştum ama müsait olduğunuzda gündüz telefon edeyim, görüşelim yine de...
bu arada fabrıkasyon kılıma hazırlıgı vardır aracta.kılıma tesısatı,kılıma boru gecıs noktaları gıbı..fazla ugrasmadan kılıma eklenebılır.gokhan antoff' Alıntı:ooo masallah allah uzun omur versın araca ıyı guvendıgım ıcın bu fıyatı ıstıyorum.yapılabılecek hersey yapıldı az yakıtlı yuksek performanslı.sıkıntısız garantılı ;D fıyat yuksek gozuksede edılen masraf ıstenılen fıyata cok yakın.onun ıcın dımdızlak bır patrol alsanız sıze bu fıyatları bulur saygılarımla.