Likya
Ana Kamp
Merhaba ben bir yıldır 2008 model pathfinder kullanıyorum aracı alırken sitelerde çok bir bilgi veya açıklayıcı destekleyici konular bulamadım. Buradan kullanıcı arkadaşlar varsa bu aracları almak isteyen arkadaşlara bilgi vermek adına bildiğimiz konuları yazmayı öneriyorum bizler içince çok etkili olacaktır konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan bilgi paylaşımı rica ediyorum.
Benim aracın 2008 2.5 dizel 214 binde motoruyla ilgili bir sıkıntım yok motor aksamı navarayla neredeyse aynı o sebepten motorla alakalı parca bulmakta sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum bazı ufak parçalar ellerinde olmuyor onu da aliexpress den sipariş veriyorum geliyor
Yakıt olarak biraz fazla yakıyor gibi ama kasa ağırlığına göre o da normal tabi şuan benim aracın ortalama 75 kuruş gibi yakıyor
Benim aracın 2008 2.5 dizel 214 binde motoruyla ilgili bir sıkıntım yok motor aksamı navarayla neredeyse aynı o sebepten motorla alakalı parca bulmakta sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum bazı ufak parçalar ellerinde olmuyor onu da aliexpress den sipariş veriyorum geliyor
Yakıt olarak biraz fazla yakıyor gibi ama kasa ağırlığına göre o da normal tabi şuan benim aracın ortalama 75 kuruş gibi yakıyor