Aracın içi bir çok suv dan daha geniş çok rahat 7 yetişkin araca bine biliyorsunuz benim için en büyük özelliklerinden birisi araç arka koltuklar yattığı zaman çok düz bir zemin oluyor ve oraya decathlondan aldığım iki kişilik şişme yatağı koyabiliyorum yani kamp yaparken çok iş görüyor çok geniş bir araç tavana sepet de koydurdum bu sayede kamp esnasında eşyaları sepete koyabiliyorsun çok iş görüyor
Lastiklerini yeni degiştirdim bf Goodrich aldım 4 tanesine 3500 lira verdim ama aracın bütün görüntüsünü değiştirdi çok sık duruyor ha arazide ve karda deneme şansım şuan olmadı ama eminim ki iş görecektir
Yakıtla alakalı birşey daha eklemek istiyorum araç 4x4 geçtiği zaman çok fazla yakıyor 4 modu var
4x2, otomatik 4x4 ,sürekli 4x4 , bide ağır arazi şartları için aracın low 4x4 özelliği var
Bu aracı almadan önce baktığım araçlarda iç aksamdan çok ses geliyordu beni çok rahatsız etmişti bu aracın direksiyon simiti derisini birebir değiştiren bir yer buldum esenyurtta ayni orijinal gibi değiştirdin ve vites topuzuyla beraber 150 lira aldılar çok iyi bi ara resmini eklerim mutlaka alacak arkadaşların ihtiyacı olacaktır
Aklıma gelen diğer konuları arar arar eklerim iyi günler