Pathfinder Alıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,503

alpos

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce frontera almaya karar vermişken bir 3.3 1998 pathfinder gördüm, çok sevdim. 139binde En sonunda uygun fiyata anlaştık, araba da temiz duruyor, hiç ses filan gelmiyordu, vitesleride sorunsuz geçti. Gerçi 4. vitese kadar çıkmadım. Neredeyse bütün elektronik aksamıda çalışıyordu. Sadece kafamı kurcalayan 2-3 şey var
Araç 2006 yılında tam ziya olmuş
Bir 4L ye nasıl geçilir bir türlü bulamadım. Arazi vitesi bir tık aşağı iniyor, 4H ye geliyor, 4 çekerin çalıştığına dair bir ışık yanıyor daha da ne aşağı ne sağa ne sola geçiyor. Halbuki viteste 2 tık var diye gösteriyor N ve 4L.
Direksiyonun sağında bulunan düğmeler çalışıyor mu anlamadım, belki ben çalıştıramadım, ne işe yarıyor onlar?
Bakın bu arazi vitesinin olduğu temsili resim
39839220.jpg
Buda kendim çektiğim resim, direksiyonun yanındaki düğmeler.

Pazartesi arabayı almayı düşünoyrum, kapora bile verdim, lütfen yardım edin 2 arada kaldım, çok teşekkürler

Etiketler

Ynt: Pathfinder Alıyorum

Merhabalar

Arazi vitesini 4H konumuna getirdikten sonra üzerine kuvvetlice bastırarak iyice geriye çekerseniz 4L konumuna gelecektir. Direksiyonun üzerindeki tuşlar ise Cruise Control (el gazı) tuşlarıdır. Konsolun en solundaki tabladan on tuşuna basılarak açtıktan sonra araca seyir sırasında o tuşlarla hız sabitleme yapabilirsiniz. Ben aynı aracı 4 yıldır kullanıyorum. Nissan Pathfinder gerek arazi performansı gerek asfalttaki konforu olsun gerçekten güzel bir arazı taşıtıdır. Eğer bakımlı ve diri bir araç ise düşünmeden alabilirsiniz. Güzel yeni bir takım lastik ile her yere çıkarsınız karda çok ama çok başarılı şekilde yol alır. Her ne kadar diğer amerikan arazi araçları kadar kolay olmasa da parça bulmak mümkündür. Nadiren de olsa ateşleme sisteminde arıza çıkarabilir. sensörlerden kaynaklı arızalar da olabilir. Eğer otomatik şanzımanını bozmassanız tüm sorunları küçük maliyetlerle çözebilirsiniz.

İstanbul anadoluda 3.3 pathfinder için usta bilen var mı acaba, teşekkürler

bostancı sanayide nissan güney oto erol usta kalitelidir,tavsiye ederim ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR