Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce frontera almaya karar vermişken bir 3.3 1998 pathfinder gördüm, çok sevdim. 139binde En sonunda uygun fiyata anlaştık, araba da temiz duruyor, hiç ses filan gelmiyordu, vitesleride sorunsuz geçti. Gerçi 4. vitese kadar çıkmadım. Neredeyse bütün elektronik aksamıda çalışıyordu. Sadece kafamı kurcalayan 2-3 şey var
Araç 2006 yılında tam ziya olmuş
Bir 4L ye nasıl geçilir bir türlü bulamadım. Arazi vitesi bir tık aşağı iniyor, 4H ye geliyor, 4 çekerin çalıştığına dair bir ışık yanıyor daha da ne aşağı ne sağa ne sola geçiyor. Halbuki viteste 2 tık var diye gösteriyor N ve 4L.
Direksiyonun sağında bulunan düğmeler çalışıyor mu anlamadım, belki ben çalıştıramadım, ne işe yarıyor onlar?
Bakın bu arazi vitesinin olduğu temsili resim
Buda kendim çektiğim resim, direksiyonun yanındaki düğmeler.
Pazartesi arabayı almayı düşünoyrum, kapora bile verdim, lütfen yardım edin 2 arada kaldım, çok teşekkürler
Araç 2006 yılında tam ziya olmuş
Bir 4L ye nasıl geçilir bir türlü bulamadım. Arazi vitesi bir tık aşağı iniyor, 4H ye geliyor, 4 çekerin çalıştığına dair bir ışık yanıyor daha da ne aşağı ne sağa ne sola geçiyor. Halbuki viteste 2 tık var diye gösteriyor N ve 4L.
Direksiyonun sağında bulunan düğmeler çalışıyor mu anlamadım, belki ben çalıştıramadım, ne işe yarıyor onlar?
Bakın bu arazi vitesinin olduğu temsili resim
Buda kendim çektiğim resim, direksiyonun yanındaki düğmeler.
Pazartesi arabayı almayı düşünoyrum, kapora bile verdim, lütfen yardım edin 2 arada kaldım, çok teşekkürler