Paslanmaz Kürek Nereden Bulabiliriz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XXSİLVERADOXX Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,062

Etiketler
Ynt: PASLANMAZ KÜREK NEREDEN BULURUZ????

tarotoda güzel bir kürek ve kazma olabilen bir sistem vardı..bir fiyat al istersen www.taroto.com du galiba...birde askeri malzeme satan yerlerde var..aslında paslanmaz olması pekte önemli degil bence..

Ynt: Paslanmaz Kürek Nereden Bulabiliriz ?

heytem bey bauhaus'tan ben 2 tane kürek aldım 2 senedir dışarıda duruyor ama bir cm pas yok. hala varmıdır bilmem ama orada olmasa bile praktiker'e , salı pazarına falan bakmak lazım.

3-4 sene önce persembe pazarından almıştım ibrahim fakat ahşabı çürüdü, kürekte gitti

mercan'da falan 3 parçaya katlanan kürekler var hem kampçılık içinde kullanılıyor ama araçta taşınacağı için biraz daha iri de olsa olur. aklımda bulunsun bende bakayım görürsem söyleyeyim. hatta akşama bauhaus'a gidicem bakarım. ;)

Ben de praktikerden almıştım ve de çok memnunum hiç paslanma emaresi yok.
2 çeşit kürek vardı, biri oval (yuvarlak uçlu), diğeri daha sivri uçlu. Ben sivriyi tercih ettim daha kullanışlı.

www.yaparlar.com Girin kürek çeşitlerini görün,normalde yurdışı ve toptan satışları var.Ben off-road camiyasından alan çok olur dedim verdiler.İstediğiniz kürek ve sap kombinasyonu yapılıyor. Fiyatlar dışardaki dandik küreklerin 3 de biri.Saygılar.

eger halledemezseniz benim araçta sepete takılı balta ve kurek setinde marka vardı isterseniz onları yazabilirim ....

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
PASLANMAZ KÜREK NEREDEN BULURUZ???? ARAÇLARDA KULLANMAK İÇİN
Heytem abi selam
sen çiz abi nasıl bir kürek lazım katlanırmı katlanmazmı ucu sıvrımı kütmü yapalım bi tane. sapınada toyota amblemi işleriz.
polisajda yaparız.
resmi bekliyorum.:smiley:

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
bauhaus b.düzü'ne baktım ama istediğimi bulamadım. mevcut bi tane vardı çok dandirikti fiyatına bile bakma lüzmu görmedim. bakılacak listesinde duruyor sağlam bişi görürsem söylerim.

Arkadaşlar, ben hepsiburada.com dan paslanmaz çelik kafalı ve plastik kaplı çelik saplı bir kürek buldum.İsterseniz bir bakın..Worth markalı...

http://www.hepsiburada.com/worth-2228-buyuk-kurek/productDetails.aspx?categoryid=453962&productid=hrworth2228

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR