Paslanmaz Kürek Nereden Bulabiliriz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XXSİLVERADOXX Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,065

Etiketler
Ynt: Paslanmaz Kürek Nereden Bulabiliriz ?

benim aldığım küreğin linki aşağıda
sağlam ve ergonomik.
tavsiye ederim
http://www.hepsiburada.com/worth-2234-buyuk-kurek/productDetails.aspx?categoryid=453962&productid=hrworth2234
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Fotoğraf0555.jpg

Fotoğraf0544.jpg

Fotoğraf0533.jpg

ben normal beton küreği ve portakal ağacından sap aldım arabanın arkasında ayrı halde duruyor (sap dahil 10 tl). ufak çapa benzeri bir de kazmam var hem sivri hem kesici ucu var karda bankete düştüğümde çok işe yaramıştı sonra hemen gidip kürek te aldım. geçen hafta adana praktikerde katlanır kürek gördüm ama pek bir ufak geldi ya tamam çok ekstrem olmadıktan sonra iş görür ama bence sağlam bir şeyler almak lazım.

Basit bir öneri
Nalburdan alacağınız bir inşaat küreği--------- 7 tl
Yine nalburdan baloz sapı 1, kalite-------------5 tl
---------
13 tl
Kollu saç makasıyla istediğiniz formda çizip kesebilirsiniz.
Ben yaptım güzel de oldu hem kullanışlı.
yakın zamanda resimlerini eklerim.

Sapı sıkıştırılmış plastik kürekler var isim yazmam doğru olurmu bilmiyorum ama bauhouse bahçe bölümünden bulmuştum.

Arkadaşlar linkteki ürün belki istediğiniz alettir.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31449.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri