Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakkıyasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,189
Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
ihsan bey merhaba ,benim defender komple modifiye'ye girdi ,o artık gezi ve kamp aracı olacak ,off road için bu kış , ayrı bir arac yapacağım,
inan o da defender olacak.
orhan bey zevkle yapım aşaması ile ilgili süreci takip edecek arkadaş çok olur. ;)
ayrıca bazı arkadaşların ısrarla defender hastalığına hastayım ???

Etiketler

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
ihsan bey merhaba ,benim defender komple modifiye'ye girdi ,o artık gezi ve kamp aracı olacak ,off road için bu kış , ayrı bir arac yapacağım,
inan o da defender olacak.

Merhaba Orhan bey.
Garaj ve Araçlar bölümündeki birçok konu gibi hayalinizdeki Defender için çalışmalarınızı da vaktim olduğunca takip ediyorum. Umarım kısa zamanda istediğiniz sonuca ulaşırsınız da rahat kafayla yeni projenize başlarsınız.
Ayrıca biraz geç de olsa geçmiş olsun, Allah tekerinizi düz bastırsın.

muratbilici' Alıntı:
orhan bey zevkle yapım aşaması ile ilgili süreci takip edecek arkadaş çok olur. ;)
ayrıca bazı arkadaşların ısrarla defender hastalığına hastayım ???

murat merhaba defender bir başka dünyadır,anlatılamazki inanki bütün samimiyetimle yazıyorum ,diğer araçlar benim sadece bedenimi gezdiriyor, ama defender ruhumu gezdirip özgürleştiriyor,biz buna hastalık demiyoruz.sadece hayatı ti'ye alabilmenin en iyi yolu olarak görüyoruz.sağlıcakla kal.

İatros' Alıntı:
Merhaba Orhan bey.
Garaj ve Araçlar bölümündeki birçok konu gibi hayalinizdeki Defender için çalışmalarınızı da vaktim olduğunca takip ediyorum. Umarım kısa zamanda istediğiniz sonuca ulaşırsınız da rahat kafayla yeni projenize başlarsınız.
Ayrıca biraz geç de olsa geçmiş olsun, Allah tekerinizi düz bastırsın.

teşekkür ederim dostum,proje hazırda ikincisi için , biraz değerli kağıt sorunu var :D :D onun için kış'a erteledim

Yine Defender olurdu tercihim. Mümkünse şase yenilemesi kaporta boya vs. yapılmış olsun, içinde v8,td5 yada 200tdi motor,rn380 şanzıman olursa tadından yenmez. Düz dizel olsun yine de razıyım. :D

Selamlar

Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin.
Ben kanaatkar insanım yüksekte gözüm yok resimdeki benim için kafi

saygılar

IFw3Sou3l7x5NAW84HmrVpkIH.jpg

Bende baska bir arac daha alsam kesinlikle landrover olur bu araclar orhan abimim dedigi gibi insani ozgurlestiriyor ruhumu costuruyor benimde bir deff projem var kismetse seneye basliycam

maddiyat sorun değilse;
aksesuarları full çakılı olmak kaydı ile :smiley:
* defender 110 td
* l200
* cj 5 veya 6
bu üçünden birisi kafi.
ama hep bi samurai'm olsun istemişimdir...

Tartışmasız rubicon 3,0 turbodizel full donanımlı.

Arzu ettiklerimiz için hayal kurmaktan bıkmışız günü kurtarma mücadelesinden hayal kurmaya vakit yok

dopamin' Alıntı:
Arzu ettiklerimiz için hayal kurmaktan bıkmışız günü kurtarma mücadelesinden hayal kurmaya vakit yok

benim dedemin bir sözü vardır:"hayal kurarken aç gözlü olmaktan korkma.zaten sadece hayal kurarken aç gözlülük zarar etmez"...
hayal kurarken bari hayat koşullarından etkilenmeyelim.bi hayal kurmak kaldı zaten.
saygılarla...

Arkadaşlar genel anlamıyla söylüyorum,, hayal kurmasak,,
Herkes istediği ve alabileceği araçları yazsa yada sahip olduğu araçtan daha üstün yada, kendine göre artıları bulunan araçları burada belirtse ,, ve bu konu bu şekilde bir başlık altından yeniden başlatılsa, benim fikrim bu. Admin kullanıcıları bu fikir üzerine yeni bir konuyu ek olarak da açabilrler,,( Yani bu konu hayali , benim bahsettiğim konu ise araç almak isterken, karar vermeye yardımcı bir konu.. ) Ben bu şekilde bir konu açsam takipcisi az olabilir, o yüzden kendin açsana şeklindeki sorulara da cevap vermiş olmak istedim. Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,873
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.