Para Meseleleri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.yucelgunduz.com
Arkadaşlar,
Demişler ki kiminin parası, kiminin duası...
Biz hep dua edenler safındayız.
Ne kazandıysak gezdik yedik içtik harcadık...
Zaten öyle çok bir şey de kazanmıyoruz.

Bizim kampçılığımızda her şey kendi imkanınla çözüm üreterek,
Uygun fiyatlı donanımı kendin yaparak falan gerçekleşti.
Sonrasında yine Yerli ve Milli karavanlarımızdan tercih ettik mecburen,
Yanlış anlaşılmasın bunlardan gocunmadık da...
Sadece kendi durumumuzu anlatıyoruz.
Ucuza üretilen iş görücü çözümler bizimkiler.

Üstadın biri yazmış:
Yokluk adamu mucit yapar...
Bizi de yokluk bilimum kaynak, boya, elektrik vs vs.
Usta değiliz tabii, ne haddimize.
Bir karavan yapmakla hiçbir şey olunmaz...

Ama belki de bir gün başka karavanlar da yaparız kim bilir.

Kazandığım para bana yetiyor, Çok şükür kimselere muhtaç da olmadan bu güne kadar yaşadım geldim. Tutumlu olmak önemlidir. Biz kazandığımızı da çok fazla tutmuyoruz. Elimizden geldiğince tutumlu yaşasak da yine de gezip harcadığımız bir bölüm de var. Eğer çok fazla biriktirirseniz bugünü yaşayamazsınız. Yok eğer hepsini harcarsanız gelecek için elinizde hiçbir şey kalmaz. Her şeyin ortası olduğu gibi tutumluluk konusunda da ortalarda bir seyir izlemek iyi olabilir. İşte benim yapmaya çalıştığım da budur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,661
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
muradilgin

SON KONULAR

Geri