Mesut Bey Ve Hüseyin Bey Hakkında Bilgisi Olanlar Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kartalveat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 675

kartalveat

Zirve
Yer
İSTANBUL
Forumun duayenlerinden uzaklaştırma alan Mesut bey ile moderatörlük görevide üstlenen Hüseyin bey den uzun zamandır forumdan ses seda yok.
İnşallah sağlık sorunları yoktur.
Durumları hakkında bilgisi olan varmı?

Etiketler
Forumun duayenlerinden uzaklaştırma alan Mesut bey ile moderatörlük görevide üstlenen Hüseyin bey den uzun zamandır forumdan ses seda yok.
Hüseyin bey güncel başlıklara cevap yazıyor,
Akmühendis nadiren forumda paylaşım yapıyor
Janberk beyden uzun zamandır ses yok
Doğrucu Davut afaroz edildi
Ramiz Dayı işleri nedeniyle uzak kaldığı foruma geri döndü ama yeterli vakit ayırmıyor.

Foruma nitelikli katkılar sunan Doğrucu Davut'un afaroz edilmesinden sonra renkli ortam biranda grileşti, etkileşimdeki paylaşımcıların neşesi kaçtı zira bu kişiler hem bilgi hem renk katıyordu.

Forum hareketini Youtube paylaşımları da olumsuz etkiledi. çok yoğun video yükleniyor ortalık herbokologdan geçilmiyor. Ara sıra faydalı içerik yayını da oluyor.

Büyük çoğunluğu; Cahil cesaretiyle yedikleri haltları paylaşan beceriksiz, öngörüsüz züppelerden tutun, avantadan yaşam akımına kapılıp kalitesiz içerik üretip şapa oturanların videonun yarısını "abone olmayı unutmayın, like atın" yalvarmalarıyla dolu.

Çok hızlı tüketen bir yaşam formuna evrildik, özellikle gençler.

Algoritmalar, analizler bu duruma adapte olup içerik yayın formatlarını yenileyip short versiyona geçtiler, insta ayrı bir dünya.

Gerçeklikten uzak paylaşımlar gerçek yaşamı da sanallaştırdı.

Yaşamadıkları hayatı yaşıyormuşçasına yansıtan paylaşımlar yayanların bu zavallı halleri instanın kapatılması sürecinde hemen sırıttı, sezon ortasında Alaçatı, Çeşme, Bodrum ciks mekan sokakları bomboş kaldı. Millet 1 kare fotoğraf paylaşmak için doldurduğu sokaklardan çekiliverdi zira hiç kimse paylaşım yaptığı karelerdeki hayatı yaşamıyor, yaşıyormuş gibi paylaşım peşinde.

Ortam tipik "Aynadaki senin, cebimdeki benim" durumu!.

forum , bak bu benimki, kimse benden iyisini yapamaz , hicbiriniz bir halttan anlamiyorsunuz , en iyisini ben bilirim, hadi bana tikla videolariyla doldugunda uzun bir sure ara vermistim. bir iki ay once dondugumde de maalesef takip ettigim , bilgi aldigim bir cok kisinin artik olmadigini gordum.
mesut bey in forumda yazmamasi buyuk bir eksiklik. hem birikimi hem yonlendirmesi hem de uslubu cok sey katiyordu. tek dilegim farkli bir isimle hala forumda olmasi .
huseyin bey de zaman zaman yaziyor ancak anladigim kadariyla yazmaya deger pek birsey olmadigi icin goremiyoruz. zaten yucel hocam da olmasa forum perili kosk kivamina gelecek neredeyse.

Orhan Bey merhaba,

karavanla birlikte karavancılık yaṣamımızın sonuna yakaṣıyoruz. Kendimi yavaṣ yavaṣ ruhsal olarak karavansız bir ortama hazırlarken, ilerdeki aylarda forumda, karavanla yaṣlanmak gibi baṣlık düṣünüyorum.

Son 10 yılda Türkiye’de ve yaṣadığım Almanya’da karavancılık çok ilerledi. Teknik ve gezi konularında forumda yeni üyelere bilgi verebilecek kapasitede çok üye var.

Son karavanımı 2007 yılında yaptım. Güncel karavanlarlarla ilgili teknik bilgiler verebileceğim konular çok azaldı. Bilmediğim konularda da yazmamaya gayret ediyorum.

Google sayesinde gezileri arṣivlemek çok kolaylaṣtı. Bugün eṣimle dün çektiğim resimlere bakarken bir nokta dikkatimi çekti. Eṣimin bir resmine bakarken, Google’nin, bütün gezilerimizdeki eṣimin resimlerini tarihlerine göre bir araya topladığını farkettim. Iṣin güzel tarafı resme bakarken, Google resmin nerede çekildiğini de gösteriyor.

Artık gezdiğimiz yerleri resimlere bakarak tekrar gezebiliriz.

Selamlar.

Dün Hüseyin bey ile yazışmıstım, bugün hem kendi cevabı hemde akşam üstü bu paylaşım uyarısı telefonuma düştü. Enteresan dijital bağlantılar.
Hüseyin bey zaten cevabı vermiş.😀
Bende son zamanlarda sosyal medyada daha az olmayı tercih ediyorum. Ama çok zaman aldığı ve gereksiz bir takip gerektirdiği için. Paylaşımları kendi anılarım olarak sayfamda toplamak benim için daha kabul edilir oldu. Hüseyin Bey'in bahsettiği gibi Google foto ve docs bize en umulmaz anlarda hikayelerimizi yorumlayarak ve derleyerek geri bildirimler ile gönderiyor. Bazen bizde şaşırıyoruz.
Bu yıl ailelerin sağlık işleri nedeni ile yurt dışı tur yapamadık. Geçen yıl Rusya ve İskandinav turunun ilk bölümü zevkli , ikinci bölümü güzel fakat yağmurdan kaçarak geçti .
Haftaya yine bir Rusya seyahati var
Mesut bey ile de yakın zamanda görüştüm Ağustos da Yunanistandaydı.
Bir yurt dıßı planı gelitirse ikisini de ziyaret etmek istiyoruz.
Herkese selamlar ...

Orhan Bey merhaba,

karavanla birlikte karavancılık yaṣamımızın sonuna yakaṣıyoruz. Kendimi yavaṣ yavaṣ ruhsal olarak karavansız bir ortama hazırlarken, ilerdeki aylarda forumda, karavanla yaṣlanmak gibi baṣlık düṣünüyorum.

Son 10 yılda Türkiye’de ve yaṣadığım Almanya’da karavancılık çok ilerledi. Teknik ve gezi konularında forumda yeni üyelere bilgi verebilecek kapasitede çok üye var.

Son karavanımı 2007 yılında yaptım. Güncel karavanlarlarla ilgili teknik bilgiler verebileceğim konular çok azaldı. Bilmediğim konularda da yazmamaya gayret ediyorum.

Google sayesinde gezileri arṣivlemek çok kolaylaṣtı. Bugün eṣimle dün çektiğim resimlere bakarken bir nokta dikkatimi çekti. Eṣimin bir resmine bakarken, Google’nin, bütün gezilerimizdeki eṣimin resimlerini tarihlerine göre bir araya topladığını farkettim. Iṣin güzel tarafı resme bakarken, Google resmin nerede çekildiğini de gösteriyor.

Artık gezdiğimiz yerleri resimlere bakarak tekrar gezebiliriz.

Selamlar.

Hüseyin ,merhaba
iyi olmanıza sevindim.
Ruhsal olarak karavansız ortama hazırlanmaya başladığınızda oluşana boşluğu nasıl doldurmayı planladınız?
Karavanla yakın yada uzak herhangi bir yere gitmenin ve gezmenin verdiği hazdan, usta ve yıllanmış karavancı olarak kolayca vaz geçebileceğinizi aslında düşünmemiştim.
Allah ,sağlıklı uzun ömür verdikce sevdiğiniz alışkanlıklarınızı devam ettirmenizi temenni ederim.

Ramiz Dayı işleri nedeniyle uzak kaldığı foruma geri döndü ama yeterli vakit ayırmıyor.

Foruma nitelikli katkılar sunan Doğrucu Davut'un afaroz edilmesinden sonra renkli ortam biranda grileşti, etkileşimdeki paylaşımcıların neşesi kaçtı zira bu kişiler hem bilgi hem renk katıyordu.

Forum hareketini Youtube paylaşımları da olumsuz etkiledi. çok yoğun video yükleniyor ortalık herbokologdan geçilmiyor. Ara sıra faydalı içerik yayını da oluyor.

Büyük çoğunluğu; Cahil cesaretiyle yedikleri haltları paylaşan beceriksiz, öngörüsüz züppelerden tutun, avantadan yaşam akımına kapılıp kalitesiz içerik üretip şapa oturanların videonun yarısını "abone olmayı unutmayın, like atın" yalvarmalarıyla dolu.

Algoritmalar, analizler bu duruma adapte olup içerik yayın formatlarını yenileyip short versiyona geçtiler, insta ayrı bir dünya.

Yaşamadıkları hayatı yaşıyormuşçasına yansıtan paylaşımlar yayanların bu zavallı halleri instanın kapatılması sürecinde hemen sırıttı, sezon ortasında Alaçatı, Çeşme, Bodrum ciks mekan sokakları bomboş kaldı. Millet 1 kare fotoğraf paylaşmak için doldurduğu sokaklardan çekiliverdi zira hiç kimse paylaşım yaptığı karelerdeki hayatı yaşamıyor, yaşıyormuş gibi paylaşım peşinde.

Çok haklısınız.
Doğru tespitler içeren mesajınız üzerine eklenecek bir şey yok.

sırf şu tespiti beğenmek için onca işin gücün arasında login oldum XD. helal olsun yüzde yüz katılıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR