Panelvanların Kargo Bölümleri Kesilip Uzatıp Genişletilebilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,856
Benim karavan arka kapılar söktürerek arka üst kısım kapalı ve alt kısmı otobus bagaj şeklinde yaptırdım.Hiç bir problem yaşamadım.Tüvden geçti,muyane sorun yok.Kışın soğuktan,yazın sıcaktan,tozdan koruma ve güvenlik açısındanda çok önemli.
Karavanınız ne marka , hangi ilde nerede hangi firmaya , kaç TL ye yaptırdınız acaba , ducato da yapıyor mu ? Teşekkürler .

Etiketler
Ankarada yaptırdım,karavanım citreon jamper 15 m.ben 1,5 yıl oldu yaptırdım şimdi ücret bilemiyorum.Kalbur Karavan diye youtube de görebilirsiniz.Docatoyada yapıyor.İyi günler dilerim.

Ben de şuan karavanımı yaptırma sürecindeyim. Arka kapıları iptal etttim kapattım, ayrıca kayar kapıyı da iptal edip çarpma kapı yaptım. Bu değ işiklikler TÜV den geçiyor sorun yok..

20161101_150114.jpg

20161111_143243.jpg

20161111_143208.jpg

Kolay gelsin , kendiniz mi yapıyorsunuz karavanınızı , arka kapatma kaç TL ye maloldu .

Kolay gelsin , kendiniz mi yapıyorsunuz karavanınızı , arka kapatma kaç TL ye maloldu .
Kendim yapmıyorum Süleyman bey, profesyonel destek alıyorum. Daha işin başında sayılırım. İnşallah yapım sürecini ayrı bir başlık altında yayınlayacağım. Arka kapatma 2.000 TL, kayar kapı iptali ve çarpma kapı yapma 3.000 TL civarı tutacak gibi.. İşler devam ettiği için net rakam veremiyorum. İzmir' de Aykut Dizayn adlı firmaya yaptırdım. İşçilikleri oldukça iyi, memnunum, tavsiye ederim...:smiley:

Ben de şuan karavanımı yaptırma sürecindeyim. Arka kapıları iptal etttim kapattım, ayrıca kayar kapıyı da iptal edip çarpma kapı yaptım. Bu değ işiklikler TÜV den geçiyor sorun yok..
çok güzel olmuş, tek eleştri çarpma kapının menteşeleri biraz büyük gözüküyor. Muhtemelen kapının ağırlını kaldırması için bu şekilde yapmışlardır.

Teşekkür ederim Mustafa bey, kapının iç tarafına bir iyilik düşündüğüm için özellikle sağlam olmasını istedim..:wink:
Arkadaşlar çok araştırmalarına rağmen gizli monte edilebilecek bir menteşe bulamadılar maalesef. Başta benim de gözüme takılmıştı ancak kapının bombeli olduğu ve dışa 180° açıldığı göz önünde bulundurulduğunda bu durum kabuledilebilir bir hal alıyor.. Sonuçta benim oldukça içime sindi..:smiley:
çok güzel olmuş, tek eleştri çarpma kapının menteşeleri biraz büyük gözüküyor. Muhtemelen kapının ağırlını kaldırması için
bu şekilde yapmışlardır

Kendim yapmıyorum Süleyman bey, profesyonel destek alıyorum. Daha işin başında sayılırım. İnşallah yapım sürecini ayrı bir başlık altında yayınlayacağım. Arka kapatma 2.000 TL, kayar kapı iptali ve çarpma kapı yapma 3.000 TL civarı tutacak gibi.. İşler devam ettiği için net rakam veremiyorum. İzmir' de Aykut Dizayn adlı firmaya yaptırdım. İşçilikleri oldukça iyi, memnunum, tavsiye ederim...:smiley:

Arka kapı iptali ile araç şekil değiltirmiş,güzel olmuş.İleride bagaj demiri,Portatif merdiven gibi aksesuarlarla zenginleştirebilirsiniz.Güzel gunlerde kullanın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR