değirmendere
Ana Kamp
Ynt: Panelvanların Kargo Bölümleri Kesilip Uzatıp Genişletilebilir mi?
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler....
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler....
gezmen' Alıntı:Arkadaşlar, bir ara, 12 m3 PSA grubu araçlarda uzatılmış örnekler olduğu ve bunların orijinal olup olmadığı gibi birşeyler konuşulmuştu. Aşağıdaki örneği bu nedenle buraya koydum:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-ducato-fiat-ducato-dinamik-30199420/detay
[attachment=1]
Cavid Sezen
buralpdi' Alıntı:bunlar orjinal değil Cavid bey hepsi sonradan uzatılmış, bizzat gidip içerisini inceledim uzatılan bölümdeki traversler orjinal değil profil, araba ararken ben risk almamak adına uzak durdum fakat projeli ve onaylı bir uzatma yapılmış ve bunu ruhsatına işletmiş ise bu araçlar alınabilir, iç uzunluk tam 4m
Arkayı kapatma , özellikle kış gezilerinde , arkada yatanların üşümemesi adına yaptırılmasında fayda var . Ankarada karavan parçaları satan bir firmada var . telefonla bilgi alınabilir .Konuyu bir soru ekleyerek canlandırayım dedim .. Hazır tadilat konuşuluyor, panelvan arka kapılarını çıkartıp üst kısmı yekpare alt kısmı da otobüs bagaj kapağı gibi değiştirilen çalışmalarda proje gerekiyor mu acaba, yoksa zaten karavan tadilat projesi hazırlanırken o tadilat da aradan çıkıyor mu? Uygulayan dostlar tecrübelerini ve nerede yaptırdıklarını paylaşabilir mi acaba.. Teşekkürler.
Çok teşekkürler ,değerli bir bilgi oldu..peki projelendirmek konusu nasıl acaba?Arkayı kapatma , özellikle kış gezilerinde , arkada yatanların üşümemesi adına yaptırılmasında fayda var . Ankarada karavan parçaları satan bir firmada var . telefonla bilgi alınabilir .
PANELVAN KARAVANLARA YENİ DİZAYN - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 282596945
Daha ucuz modelleri de var .
sadece arka kapı değişimi için proje istememeleri lazım . yaptırıp tüve gidin , isterlerse 1 ay süre veriyorlar , o süre içinde proje yaptrırsınız .Çok teşekkürler ,değerli bir bilgi oldu..peki projelendirmek konusu nasıl acaba?