Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,762
Ynt: Pajero Evolution

Tempus' Alıntı:
yarın Beyoff oyunlarında :smiley:
Walla ne yalan söylim fotograflardan çok anlaşılmıyor.
Gerçeği çok daha güzel.
Maşallah diyelim.
Eşim de çok beğendi, en çok da patileri :D :D :D

Elinize sağlık.

Etiketler

BOBO' Alıntı:
Walla ne yalan söylim fotograflardan çok anlaşılmıyor.
Gerçeği çok daha güzel.
Maşallah diyelim.
Eşim de çok beğendi, en çok da patileri :D :D :D

Elinize sağlık.

çok teşekkürler :smiley:

BBOYTED' Alıntı:
Gerçekden çok muhteşem bir off road aracı meydana çıkmış nazar boncuğu şart buna göze direk hitabediyor çünki. Allah kaza bela vermesin abicim uğraşmıssın gerçekden.

Saolasın Allah razı olsun :smiley:

Kürşad bırak şu Toyotalı gençlik resminide koy artuk yakışıklı yakışıklı bir Pacuro resmi biliyorum yanında sönük kalıcam yaşlandım diye korkuyorsun değilmi? :D Varmı bugünden güzel kareler koysana buraya.

Kürşat derece göstergesi yerine ,aracın orjinal pusulası var.
yalnız dikkat et 2 tip pusula var ,
1 tip te sadece yön ler gözüküyor,ve bir sensöre bağlanması gerekiyor,alırsan sensör olmasına dikkat et,
2 tip te yönler bir araç resmi etrafında dönüyor,bunun sensörü içinde.
pusula Ebayda zaman zaman çıkıyor özellikle ebay.co.uk da.

çok zıplarsan eğim göstergesi arka taraftan çatlama yapabiliyor.sıvı kaybı olursa arkayı silikon bazlı birşeyle yalıt göstergenin üstünde sıvı için silkon gibi bir şeyle yalıtılmış girişi göreceksin.onu matkapla delip içine şırıngayla gliserin doldur.sonra tekrar silikonla.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
1 tip te sadece yön ler gözüküyor,ve bir sensöre bağlanması gerekiyor,alırsan sensör olmasına dikkat et,

çok zıplarsan eğim göstergesi arka taraftan çatlama yapabiliyor.sıvı kaybı olursa arkayı silikon bazlı birşeyle yalıt göstergenin üstünde sıvı için silkon gibi bir şeyle yalıtılmış girişi göreceksin.onu matkapla delip içine şırıngayla gliserin doldur.sonra tekrar silikonla.

tamam Kerim abi teşekkürler :smiley:

warmaster' Alıntı:
Kürşad bırak şu Toyotalı gençlik resminide koy artuk yakışıklı yakışıklı bir Pacuro resmi biliyorum yanında sönük kalıcam yaşlandım diye korkuyorsun değilmi? :D Varmı bugünden güzel kareler koysana buraya.

benim arabayı kimse çekmedi ben herkesi çektim :smiley:

Kürşat resimlerden harika görünüyor aracın ...

fakat geçen gün ben bostancı san. den çıkarken sen giriyordun

yolda hareket hali daha bir harika , vahşi duruyor - gidiyor ...

iyi günlerde kullanmanı diliyorum 10numara olmuş ...

saygılar ...

oktay_1975' Alıntı:
Kürşat resimlerden harika görünüyor aracın ...

fakat geçen gün ben bostancı san. den çıkarken sen giriyordun

yolda hareket hali daha bir harika , vahşi duruyor - gidiyor ...

iyi günlerde kullanmanı diliyorum 10numara olmuş ...

saygılar ...

Teşekkürler Oktay :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:

Ooooo... ne bu yahu? Off-road mu yapıyoruz, kimyagerlik mi? Korkarım bunun devamında göstergelerdeki LED'ler nasıl daha parlak olur konulu Elektronik Devreler-III dersi başlayacak :D :D :D

nkurtkaya' Alıntı:
Ooooo... ne bu yahu? Off-road mu yapıyoruz, kimyagerlik mi? Korkarım bunun devamında göstergelerdeki LED'ler nasıl daha parlak olur konulu Elektronik Devreler-III dersi başlayacak :D :D :D

Doğru senin için en büyük teknoloji klima onuda sonradan takıyorsunuz ;D Araçda standart clinometer, termometre, pusula bulunması filan anlayamayacağın işler ;D

Bu dediklerin bizim cadde şeylerinde oluyor, oradan görmüşlüğümüz var, arazi şeysinde o aksesuarlara bakmayız.

Sen aslında çok doğru yoldasın.
DISCO II ile başladın, sonra arada bir-iki 4X4 ve sonra
DISCO I, sonra birkaç başka 4X4, bundan sonrası
DEFENDER alacaksın ve artık başka 4X4'lerle uğraşmayacaksın, zira gerçek arazi aracını bulmuş olacaksın.

nkurtkaya' Alıntı:
Bu dediklerin bizim cadde şeylerinde oluyor, oradan görmüşlüğümüz var, arazi şeysinde o aksesuarlara bakmayız.

Sen aslında çok doğru yoldasın.
DISCO II ile başladın, sonra arada bir-iki 4X4 ve sonra
DISCO I, sonra birkaç başka 4X4, bundan sonrası
DEFENDER alacaksın ve artık başka 4X4'lerle uğraşmayacaksın, zira gerçek arazi aracını bulmuş olacaksın.

:D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR