Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,159

Etiketler
Ynt: Pajero Evolution

Tempus' Alıntı:
Ruhsat değişicek renk işletilicek aksi şekilde trafikde kullanmak mümkün değil.

Kürşat Bey aracınız hayırlı olsun. Temiz ve güzel bir araç. Kaplama konusunu daha önce araştırdığımda ruhsatta renk değiştirmeye gerek olmadığını ''reklam logolu'' olarak ruhsata işlendiğinde problem çıkmadığını söylemişlerdi. Yanlış mı biliyorum acaba ?

fbmy' Alıntı:
Kürşat Bey aracınız hayırlı olsun. Temiz ve güzel bir araç. Kaplama konusunu daha önce araştırdığımda ruhsatta renk değiştirmeye gerek olmadığını ''reklam logolu'' olarak ruhsata işlendiğinde problem çıkmadığını söylemişlerdi. Yanlış mı biliyorum acaba ?

Renk degisimi varsa ruhsat değiştirmek şart diye biliyorum. Reklamli arac giydirmelerde belki öyle yapiliyordur ama ondada rekl vergisi vs olmalı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-155-000-km-de-1991-model-fj80-toyota-off-road-46192831/detay
andıran tonda bi vx varmış.

Tempus' Alıntı:
Renk degisimi varsa ruhsat değiştirmek şart diye biliyorum. Reklamli arac giydirmelerde belki öyle yapiliyordur ama ondada rekl vergisi vs olmalı

Bir kere ruhsat çıkarken masrafı var.100-200 Tl gibi. Daha sonra araç üzerindeki m2 ye göre belediyeye bir para ödenmesi gerekiyor eğer reklam varsa ! Reklam olsa bile belediyeye ödeme yapan yada ödeme soran duymadım . Renk değiştirmekten daha mantıklı gibi duruyor isterseniz bir daha araştırın ...

fbmy' Alıntı:
Bir kere ruhsat çıkarken masrafı var.100-200 Tl gibi. Daha sonra araç üzerindeki m2 ye göre belediyeye bir para ödenmesi gerekiyor eğer reklam varsa ! Reklam olsa bile belediyeye ödeme yapan yada ödeme soran duymadım . Renk değiştirmekten daha mantıklı gibi duruyor isterseniz bir daha araştırın ...

Sadece geçen bir arkadaşım ruhsatında reklam logolu yazan aracıyla reklamsız tüv'e gitti.Reklamı nerde demişler çok basit şekilde muayneden geçene kadar sağ ve sol kapıya yapıştırma yapıştırıp geçtikten sonrada çıkardı !

Ooooooooffff vay vayyyyy diyorum Kürşad eline emeğine çok güzel olmuş inanılmaz dikkat çekici olacağı kesin

Kürşad hocam,
Çok güzel olmuş araç.
Kazasız belasız, ağız tadıyla binmenizi dilerim.

Tempus' Alıntı:
Bu akşam kaba işleri bitti araba monte edildi teslim aldım, daha rutuşlar ince işler 1 ay sürer benim titizliğimle :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-155-000-km-de-1991-model-fj80-toyota-off-road-46192831/detay
andıran tonda bi vx varmış.
VX'i satan arkadaş da forumdan sanırım geçenlerde ilana rastladım :smiley:

fbmy' Alıntı:

Bizim kamyonetin ruhsatına yazdırmaya 50 tl ödemiştik bide her sene reklam parası alıyorlar 40 tl civarı...

çok güzel olmuş güle güle kullanın.bence,bu çalışma ortaya güzel bir sonuç çıkarmak için maddiyattan önce zevk ve birikim sahibi olmak gerektiğinin örneği olmuş.başta siz olmak üzere emeği geçen herkese saygılar sunarım.

warmaster' Alıntı:
Kürşad ım valla neifs olmuş tamponları boyattınmı dehşet olmuş yahu ??? sert bir hava vermiş bence salla evo yu filan bunu aynen demir yapıcak bir usta bulalım sana.

Valla nerde ne olduğunu bilemem Cemafer olmasa biz ne yapardık bilmiyorum o bu şu sticker yapıştısada bizim araçlardaki Cemaferin alınteri silinmez.

ÇOK SAGOL ERKUT ABİ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri