Pajero almak istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selçukdinç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,058

selçukdinç

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL
Arkadaşlar,avcılık ve balıkçılık merakım nedeni ile bir arazi aracı almak istiyorum,şu an kullanmakta olduğum 1,3 multijet doblom her ne kadar çok cefamı çeksede kendini arazi aracı hissetmek ten öteye geçemiyor ;D.

Aklımdan gecen aracın dizel olması ilk tercihim ilk sırayı pajero alıyor,fakat alternatif olarak vitarada düşünmedim değil.

Bütçem en fazla 28-30.000 tl civarı.
Her iki arac hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Etiketler
Ynt: Pajero almak istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum.

selam inan motorsporlarından suat inanla görüşürseniz elinde 1 tane olması lazımdı satmadı ise telefonu 0212 270 75 85

unal' Alıntı:
selam inan motorsporlarından suat inanla görüşürseniz elinde 1 tane olması lazımdı satmadı ise telefonu 0212 270 75 85

Çok teşekkür ederim,çok yararlı bilgiler edindim Suat bey'den tekrar teşekkür ederim.

selçukdinç' Alıntı:
Pajero hakkında fazla yorum yapılmıyor,neden acaba?..
pajero piyasada azdır ve tutulan bir araçtır pajeroyu alan arazi aracı ile işi bitirmiş gibi bişi oluyor neden derseniz bu araç özellikle 3500 cc v6 konfor on numara ve son model araçlarda olabilecek bütün özellikler var nerdeyse ve arazi kabiliyeti on numara şöyle devam edeyim 15 yıl 1990 model 2600 cc tek kapı pajero kullandım şuan ise 3 yılı geçti 3500 cc v6 1998 model pajero kullanıyorum benzin ve lpg ile ayırdığınız bütçeye yeterli bu araç uzun yolada gidin güçlü konforludur gerektiğinde ağır şartlarda arazide size sıkıntı vermez dizeli 2800 turbo dizeldir fakat 5 kapı kasasına biraz yavaş kalıyor yakıt açısından düşünüyorsanız lpg hemen hemen dizel yakıtına denk geliyor ve dizel aracın masrafı biraz ağırdır bence gözünüz kapalı bir pajero alabilirsiniz sorunsuz masrafsız konforlu güçlü yan basamakalrı sökün 31 inç yada 32 inç lastik takın devam edin bakın keyfinize selamlar

ben offroad amaçlı pajero düşünüyorum bu ağır offroad içinde geçerli gerçekten pajero offroad için kesınlıkle biçilmiş kaftan diyebılırmıyz hatta dusundugum pajeroda http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-bu-fiyata-boylesi-yok/detay bu lutfen yardımcı olun bu genç yaşımda amansız offroad hastalıgına yakalandım bıran once aranıza gelmek ıstıyorummmm :smiley:

pinin üzer seni kısaca fikrim bu

he tmm anladım abı bnde ne dıe soruorum arabayı hm gster hmde ne oldugunu sr :smiley:

Aynı araça bende bakıyordum. 'Neden üzer' in cevabını merak ettim. Bu araçta ne gibi sorunlar çıkabilir?

Tşk.

ismailb' Alıntı:
Aynı araça bende bakıyordum. 'Neden üzer' in cevabını merak ettim. Bu araçta ne gibi sorunlar çıkabilir?

Tşk.
bende aynı araca baktım.Mar mitsubishi de dostlarım var.bütçeni zorla pinin e girme dediler bir bildiğiniz mi var diye sordum evet hem de çok bildiğimiz var dediler.araziye çıkacaksan 2000 üstü modellere bak çıkmayacaksan bütçe meselesi ile birlikte 2007 sonrasına,ama malum bütçe sorun olunca 2004-2006 arası hem modifiye ve aksesuar kaldırır hemde sağlam diyerek şu an para biriktirmekteyim.Bütçenizi bilmem ama ben 3.2 DİD'in peşine takıldım..

Tşk ederim..İlan sahibi ile telefonda görüştüm. Araçı kontrol için sadece bulunduğu yerde görtermek istedi. Zaten kararsız iken böyle bir cevap alınca daha da soğudum. Şimdilik askıya aldım. 3.2 DiD iyi araç ama ben o kadar çıkamam. Başka alternatiflere bakacağız artık.

Size araçınızı bulma yolunda kolaylıklar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.