Pajero almak istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selçukdinç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,064
Ynt: Pajero almak istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar yüksek model olması şart değildir yüksek model tabiki daha konforlu daha teknolojik ama pinin harici hangi pajerodan alırsanız alın canınız yanmaz sizin işinizi görür pinin sadece biraz daha asfalt tarzı yapılmıştır arazi özelliği yoktur pek ve alçaktır yani honda rav 4 gibi diyeyim tavsiyem en çok tutulan pajeronun 3500 cc modelidir 3000 v6 larda çok iyidir bütçe yetmiyorsa 2600 cc pajerolara bakın sadece pajero ise sorun yok dediğim gibi pajero pinin asfalt tarzıdır

Etiketler

degerli kardeşim bende bir pajero aldım lantkuruzmu pajeromu derken bir arkadaşım beni pajoroya yönlendirdi 3500 cc v6 harika bir arac yalnız yakıt fazla benzinde uzun yol 520 şehir ici 700 yakıyor km de tüpde ş i 420 yakıyo tabi bu lantkuruzda daha fazla ben cok araştırdım hatta bir iki tane sana tafsiye edecegim pajero var istersen ara beni konuşalım 0533 232 38 48

Pajerolar çok mükemmel araçlardır. ben kendi pajeromu satıyorum.
ilgilenirseniz linki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-3-kapi-pajero-cok-ozel-37525181/detay

Arkadaşlar ben dün başka bir araca bakmak için Aşkın jeep'e gittim.Orada 2 adet pajero 3.5 V6 vardı.Yanılmıyorsam birisi 1995 model 23 civarı idi.Diğer 1999 model fakat inanılmaz temizdi.O araca da 29 bin istiyorlardı.Ama mutlaka pazarlık payları vardır.Ben pajero ve fiyatlarını pek bilmem.Sadece bilgi olsun diye yazdım.

İyi günler..

alsedo' Alıntı:
Arkadaşlar ben dün başka bir araca bakmak için Aşkın jeep'e gittim.Orada 2 adet pajero 3.5 V6 vardı.Yanılmıyorsam birisi 1995 model 23 civarı idi.Diğer 1999 model fakat inanılmaz temizdi.O araca da 29 bin istiyorlardı.Ama mutlaka pazarlık payları vardır.Ben pajero ve fiyatlarını pek bilmem.Sadece bilgi olsun diye yazdım.

İyi günler..

İlginize çok teşekkür ederim.

Hayırlı günler dilerim...

ben cok temiz bir pajero buldum sahibindende 31 verdık vermedi arabayı gorduk muhtesem bır araba sonra gıtdık 88 4200 vragler aldık cok pısmanın o zaman bu pajeroya 35 ıstıyolardı sımdı 32 verceklermıs vaala durumu olan kacırmasım 35881551 nolu ılan ‎1999 Mitsubishi Pajero 3.5 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
www.sahibinden.com hayatımın hatasıydı arkadaslar tavsıye ederım

alpkaptan' Alıntı:
ben cok temiz bir pajero buldum sahibindende 31 verdık vermedi arabayı gorduk muhtesem bır araba sonra gıtdık 88 4200 vragler aldık cok pısmanın o zaman bu pajeroya 35 ıstıyolardı sımdı 32 verceklermıs vaala durumu olan kacırmasım 35881551 nolu ılan ‎1999 Mitsubishi Pajero 3.5 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
www.sahibinden.com hayatımın hatasıydı arkadaslar tavsıye ederım
Bu araba maraş off road külübü başkanı ömer beyin arabasıdır. kendisiylede tanışmıştım. Çok iyi bir arkadaştır. Temiz bir araç

PIKE' Alıntı:
Bu araba maraş off road külübü başkanı ömer beyin arabasıdır. kendisiylede tanışmıştım. Çok iyi bir arkadaştır. Temiz bir araç
takasa tel actım yok dıyor bana bu vraglerı tavsıye edenın... keske bın lıra daha cıksaydım

selam arkadaşlar.adım yiğit.2007 senesinde 6000 tl'e 92 model astramı satıp üzerine 10000 tl kredi çekip 16000 tı gibi bir fiyata 94 model v6 3000 benzinli 5 kapılı metalik gri pajero aldım.araç korkunç derecede temizdi o zaman 182000 km de idi şimdi de 193000 de.hala aynı temizlikte duruyor.şu an bile 3 kişi arabayı istiyor ama benim çocukluk hayalim olduğu için pek satmaya niyetim yok satsam bile üstüne kayacak 5 kuruş param bile yok ite kaka arabayı götürmeye çalışıyorum.aracın üstünde 31x10,5r15 lastikler vardı 2 sene önce mecburiyetten lastik değiştirdim aynı ebat kumho kl71 m+s lastik kullanıyorum.arabamdan o kadar memnunumki aldığım şahsa hala hayır duası ediyorum.4 senedir beni hiç üzmedi sadece küçük marş motoru problemi çıkardı almak isteyene tavsiye ederim hatta maddi imkanı varsa 3500 alsın derim ama benim gibi vergi borcunu lpg sini kredi borcuyla yapacaksa v6 3000 manuel vites alsın derim.otomatik vites çok güzel ama allah muhafaza bir arıza yaparsa call center le görüşmek zorunda kalırsınız ;D ;D.sayın abiciğim korkma pajero al derim istanbuldaysan beni ara görüşelim 0536 612 30 35.benim arabama kartalda ilyas usta bakıyor off road camiasının piridir diyebilirim her türlü yardımı yapar sırtın yere gelmez ben 4 senedir içini dışını biliyorum çünkü.

Arkadaşlar 93 model yek kapı pajero 2.6 düşünüyprum. Off road amaçlı ama şehirde de binmek istiyorum. 93 üstü 3.0 v6 uzun zamandır bakıyorum bulamadım. 2.6 için de çok yavaş-hantal olduğunu düşünenler var. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Tşk.

Mitsubishi Pajero özel bir araçtır yolda ve arazide sizin araç ihtiyacınızı sonsuza kadar gideren bir araç desek abartmış olmayız

her kasasında ayrı bir özellik vardır MkI ilk kasa dakar rallisi ile tanındı ve sevildi kullandığım bir araç dizel versiyonu seri bir araç değildir ama her koşulda yeterlidir sizi hız sınırları içinde konforlu yolculuklar yaptırırken arazide üzmez orta derece arazide bile sizi gitmek istediğiniz yere götürmek için elinden geleni yapar konforlu defender gibi düşünün oturma pozisyonu ve kasa dizaynı bunu size hissettirir 2.6 versiyonu tercih edeceğime dizel versiyon tercih eder hayatıma devam ederim

MkII super select diye adlandırılan efsane arazi şanzımanın kullanıldığı modeldir ki konfor düzeyi ve arazi kabiliyeti olarak MkI den üst seviyedir bu kasanın benzinli versiyonu atak ve konforludur dizel versiyonlarıda ilk kasaya oranla daha seri ve konforludur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri