Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teginalp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,510
Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz

selamlar dostum dünya küçük.Evliliğinizde hayrlı olsun Alla mutluluğunuzu gün be gün arttırsın.Yalnız link teki arac bana göre başınızı epey ağrıtır.neredeyse herşey istiyor.Ben çok temiz olmasına rağmen samurai aldım uğraşmak ister.2 harcanır dersin o en az 4 hatta beş bile yer . yetmez de.ayrıca ucu da açık bir harcaması olan işler bunlar.iyi aramalar.ve selamlar.

Etiketler

freegraf' Alıntı:
selamlar dostum dünya küçük.Evliliğinizde hayrlı olsun Alla mutluluğunuzu gün be gün arttırsın.Yalnız link teki arac bana göre başınızı epey ağrıtır.neredeyse herşey istiyor.Ben çok temiz olmasına rağmen samurai aldım uğraşmak ister.2 harcanır dersin o en az 4 hatta beş bile yer . yetmez de.ayrıca ucu da açık bir harcaması olan işler bunlar.iyi aramalar.ve selamlar.

oo mehmet abicim nasılsın ne var neyok. bu arada araç aldın mı? aldıysan ne aldın?
kendine iyi bak. bende hala bakınıyorum bu arada. benimde düğünüm olacak hafta sonu. Sivasa beklerim abicim.

Selamlar kardeş inan gelirdim ama evdeki hesap çarşıya uymuyor.neyseki sivasa ta maşallah gelen çok olur halay çeken çok olur düğün ,düğün gibi olur orada .Allah tamamına kulli mutluluğunu versin size..Araba baktığımı biliyorsun kaç zamandır.sürekli o mu bumu derken sonunda 2.ve 3. Aylarda Bingöl adaklı da 1 tane samurai buldum.Elazığdan usta vardı tanıdık yolladım gitti baktı olur dedi.Bu defa benim pazarlık ve aracı buraya getirme maceralarım başladı.1500 lira nakliye isteyenden bilmem kaç lirayı vs derken yine tanıdıklardan dolayı kamyona yükleyip getirttim istanbula.Tabiiiki buraya gelinceye kadar noterler hesaplar kitaplar epey macera yaşadım.asıl mesele buraya indikten sonra başlıyor.istanbula gelene kadar bana yaklaşık 8 bine mal oldu.2 daha harcarım olur gider dedim ama kazın ayağı öyle değil.arac bana süpriz oluşturmadı ama ben en iyisi olsun diye idare edenleride değişmeye başlayınca fatura da kabarıyordu evde içişleri bakanı da durumu fark edince maliya bakanı da olaya karışınca işi durdurdum.Çünkü bu defa işi de savsaklıyorsun 2 bucuk 3 ay sanayideki herkes ile alkalı alakasız ahbab oluyorsun.kendiini nutup başka bir aleme dahil oluyorsun.hal böyle olunca darbe yapıp herşeyi askıya aldım.samurai yi de kapalı garaja çektim satıyorum dedim.ilk başka kaportacı illede ver dedi yok dedim.elektirikci istedi vs derken öyle kaldı.durum şimdilik bu kadar.fazla uzattım .2.bir macera daha var onuda reklamlardan sonra yazarım.iyi düğünler Allah yardımcın olsun.

yinede hayırlı ugurlu olsun. sen en azından arabayı almıssın. biz daha arabada alamadık. maşallah mehmet abi her tarafa elin uzanıyor. işimiz düşerse bari senin arkadaşlarla iletişime geçelim :smiley: bende elazığdan evleniyorum zaten. :smiley: ee senin maceralar bayagı heyecanlı gecmiş anlaşılan. müsait olduğun bir zamanda yazarsın. bizde zevkle okuruz. araba şimdi yatışta yani öyle mi? bende diyorumki kısa şasi yani 90 lık bir land rover alayım. düğün işi biraz canımı sıkıyor ama senin dedigin gibi henüz içişleri yokken alayım diyorum. sonra senatodan karar cıkmaz maliye bakanı onay vermez diye düşünüyorum. tek başıma padişahken araba alsam iyi olacak. bende bitliste bi araba buldum 5.600 tl diye ilan vermiş. dizel series 3 saç kaporta bir araç. ama bitlis biraz uzak kalıyor bana. Erzurumda bi araç var. nasip olursa düğünü bırakıp ona bakacam :smiley: seninde degerli fikirlerini almak isteri.m . ve maceralarını da detaylı bir şekilde dinlemek isterim.

Çok sagol abi kal saglıcakla

Selamlar Bence sen hükümet kurulmadan ne yaparsan yap yoksa ,belediye ofroad gurubundan yola devam edersin.Ayrıca hemşehrim ile aynı telden çalarsanız hem evlilik hemde jeep hikayeleri iyi gider yoksa bizim kız direksiyonu ele alınca artık nerede indirecekse orada duracaksın.benden demesi.yinede Allah kolaylık versin.Arac konusunda görmeden alma birde hemen olur ,yaparım da deme.bana kalırsa suzukiler daha makul vitara olabilir.kolaylıklar dilerim.

Bende pajero pinin var ilgilenen arkadaşlar olursa beni arayabilirsiniz 2000 model 3 kapı 1'8 gdi çok temiz vinç yeni takıldı 5323269919

birde benim arabaya bak isterse ilanda var tşk

Arkadaslar 93 2.5 dizel hakkındaki düşünceleriniz nedir peki ? Bu kasalarda amortisor ayarı ve kilit mevcut mu acaba ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri