Pajero 3.2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan brkoztrk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,552

brkoztrk

Yeni Üye

Etiketler

Ynt: Pajero 3.2

aynen dediğiniz gbi ilfer oto. bgn irtibata geçicem. umarım emeklerim boşa gitmez. herkes en ufak masrafında 2000-3000 tl gözden çıkar diyor. hele birde elektronik aksam sa olduğu yerde bırak gel diyolar:D umarım yanılmayız

Bu aracın şanzumanında bir sıkıntı varmış. 3. vitese geçerken ses mi var yoksa titriyor mu ne dedi satıcı.

motoru ve şanzumanı elden geçmiş bu aracın 20 milyar masraf edilmiş. triger dişlisi dağılıp motor yapılmış. Şanzuman denince ben korktum şahsen.

bir ay kadar önce aynı model bir araç kaçırdım hala pişmanım :(

dedikleriniz aynen doğru. ama bnm anlamadığım nasıl oluyorda pajero böyle hatalar veriyor? özellikle yapsan olmaz . zaten bizim alabileceğimiz yılda 2-3 araç çıkıyor. onlar da hep hatalı. bu işe gönül verdik. ama can acıtacağa benziyor :smiley:

Selam,

Sizi yanlış yönlendirmeyeyim ama bir süre (7-8 ay) önce bu aracın geçmişi ile ilgili hiç hoş olmayan şeyler duymuştum vede bu adamlar bu aracı bayağı bir zamandır satmaya çalışıyorlar.

Birde ''Pajero nasıl böyle hatalar verir'' demişsiniz.

Vallahi eğer kullanıcısı hor kullanırsa araç kral olsa her türlü hatayı verir.

Mitsubishi alacaksanız hele hele bunun gibi yüksek model araç alacaksanız 7-8 bin hatta 10-12 bin TL daha biriktirip daha düzgün bir araç alın.
Biraz ucuza gelsin diye hırpalanmış bir araç alırsanız çıkması muhtemel yüksek masraflardan dolayı başınıza çok büyük dert alırsınız + Pajero'dan soğursuuz.

Siz araç alacağınız zaman mutlaka burada paylaşın ve sakın sakın acele etmeyin.

Saygılar ..

Fantastic Light' Alıntı:
Selam,

Sizi yanlış yönlendirmeyeyim ama bir süre (7-8 ay) önce bu aracın geçmişi ile ilgili hiç hoş olmayan şeyler duymuştum vede bu adamlar bu aracı bayağı bir zamandır satmaya çalışıyorlar.

Birde ''Pajero nasıl böyle hatalar verir'' demişsiniz.

Vallahi eğer kullanıcısı hor kullanırsa araç kral olsa her türlü hatayı verir.

Mitsubishi alacaksanız hele hele bunun gibi yüksek model araç alacaksanız 7-8 bin hatta 10-12 bin TL daha biriktirip daha düzgün bir araç alın.
Biraz ucuza gelsin diye hırpalanmış bir araç alırsanız çıkması muhtemel yüksek masraflardan dolayı başınıza çok büyük dert alırsınız + Pajero'dan soğursuuz.

Siz araç alacağınız zaman mutlaka burada paylaşın ve sakın sakın acele etmeyin.

Saygılar ..

İlginiz için teşekkür ederiz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-aydemirden-mitsubishi-pajero-3-2-did-88102316/detay
linkteki araba var. sahibi çok keyfi bir satıcı. Adamın para derdi yok. Doğru ise sıfırını almışlar. 2003 ile 2004 arasında fark var mı?

triger kayışını değiştirmek ne kadar tutuyor ve kaç km de değişmesi geriyor.

Vergi problem değilse bu linkteki araca bakın derim;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-alsa-guvencesiyle-sahibinden-pajero-90738640/detay/

Siin için uygunsa çok güzel bir araç ve 200.000 KM pek birşey sayılmaz.

Hatta aceleniz yoksa bekleyin arada bir 140-150 bin KM lerde 2005-2006 48.000 TL civarına temiz araçlar düşüyor.

Aracın bakım masrafları ciddi anlamda ucuz fakat triger kaça değişir fikrim yok. (İsterseniz yarın öğrenirim.)

pajerolarda triger kayışı olmayıp zincir bulunmaktadır zincir kolay kolay bozulmaz belki gergisi deyişebilir komple takım olarak 1500-2000 tl arası tutar diyer arkadaşlarında belirttigi gibi istediginiz kasada temiz araç bulmak zor yada temiz aracı ucuza bulmak zor alacagınız aracın servis bakımlı olmasına dikkat edin bu araçlar düzenli servis bakımmlı olursa sorun çıkarmayacak arazidede gaddarca kullanabileceginiz periyodik bakım harici servis görmeyeceginiz araçlardır mesala bu araçların şanzuman yagı 80,000 km de bir deyişir birşey olmaz şanzıman yagı deyişirmiymiş diyen bir ustanız olursa kaçınılmaz son telafisi çok zor şanzıman arızası şanzımanda kaydırmalı sistemle çalıştıgı için ısınıyor ve yag özelligini zamanla yitiriyor yag deyişimi yaklaşık 750.00 tl bu çok gibi gözüküyor ama en ufak otomatik şanziman arızası 3-5 bin lira tüm otomatik araçlar için geçerli bu benim istediginiz kasadan aracım oldu keyif alarak bindim hiçbir arıza vs çıkarmadı ALLAH gönlünüze göre versin.

CIMG5836.jpg

CIMG5727.jpg

şunuda belirtmek isterin aracı 200,000 km de iken arkadaşıma sattım şu anda 250.000 kmlerde oda sorunsuz biniyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR